Još jedan je spakovao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zavrsio je ovo Mirva prije izbora ja mislim, ne smije se zayebavati vise sigurnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 okt 2024, 16:38Mandić za Avaz TV
U prošlom mandatu smo riješili neke elementarne stvari, pa sada možemo govoriti o nekim većim projektima. Tu je rekonstrukcija stadiona Koševo, veliki sam optimista da će se tačka staviti na to.
Treba ga natjerati, lezi a prima platu. Sramota.belosevic23 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 15:53Hocel konacno Krdzalic zaigrat, da popuni ovu poziciju U-21 ? Dokle je njegov oporavak
Torino je napisao/la: ↑12 okt 2024, 10:50Kako je Barba ispo glup. On je bio svijetlo u mraku našeg fudbal, ali ne kao selektor već kao predsjednik saveza uz pomoćnike kao Bolić, Spahić, Topić...
Sahranio ga je Vico i bacio na smeće historije, za koje je sam kriv. Mogao je pokrenuti borbu protiv saveza za ozdravljenje bh fudbala. Nama nikad nije trebao selektor, selektor je Vaha, nama treba neko za zaštitu fudbala,neko ko nije sklon namještanju svega i svačega u nfsbih.
Moj Barba jesi za zvijezde reklame mytv. Kao legenda onih koji razumiju fudbal i onih koji prate dešavanja ovdje ,ti si umro kao legenda. Mogao si biti među velikanima. Ostaju vam oni koji pjevaju Bosna je šampion i ko ne skače mrzi Bosnu hej hej hej. Navijači koji ništa ne razumiju i kojima je jedini cilj slika sa nekim igračem.
4 gola zasad od kad je na posudbi,6 utakmica
Kome jos prijete kartoni kod veleza?
Ako da 70 minute Velez bude drzao 0 0 Njegomirovic ce im iskljuci jos jednog.
Živo me zanima ko će im, osim nas, tamo uzeti bod/ove?
izgubili smo brate fudbal, sad samo možemo mirno posmatrati i slijegati ramenima kao i ostale patriote kojima je "stalo" do bh fudbala.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:24Kakav krvnicki start i dobija samo zuti,ono je za zatvora,sta balije sebi dozvoljavaju gadi mi se sve
A šta nam znači? Jel stvarno neko misli da možeš biti prvak pored otimačina koje rade Zrinjski i Borac?luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:54Šteta što Velež nije uspio uzeti barem bod, odnosno dva, ali protiv njegomirovica & co., nije ni moglo drugačije.
Ma tesko ova sezona teskoZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:55A šta nam znači? Jel stvarno neko misli da možeš biti prvak pored otimačina koje rade Zrinjski i Borac?luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:54Šteta što Velež nije uspio uzeti barem bod, odnosno dva, ali protiv njegomirovica & co., nije ni moglo drugačije.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, mosarajvosa83 i 52 gosta.