A što se upalise ovi što na ustima mikrofone i slusalice nosaju tokom radnog vremenaPereira je napisao/la: ↑12 okt 2024, 11:14Ona ce beli kobasicu sa umakomspolacentra je napisao/la: ↑12 okt 2024, 05:11Sta ce ti seka ?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:48
Ja ću dupli cizburger, kolu i tri pomfrita
Mogu i jedne nugetse![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Zamisli odustanes od fakulteta jer nisi sposoban da ga zavrsis i zivis jos uvijek sa roditeljima sa 34 godine. A mislis da si pametan i imas obraza da prozivas druge. Kuda ide ovaj svijet. 

- Marsal
- Kontakt:
Imaš mi identitet, znaš ime i prezime i opet ne možeš ništa pogodit. Strašno koliko si glup boktejebo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kvota 1.03 na maršala
Ma sta se svadjate, udri po Jack-u i suti/lagano
Tobejarabbi

Čim vidiš da centre_glupan, zaglavljen u menopauzi, podržava nešto, znaj da treba ići u kontru. Dakle moj glas za Moglia

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Sta se ceka s hapsenjem Dzenana Honde, majku vam j....?
Hehe, čekali smo podršku za mostar stvari, stiže sa sunčevim zrakama.
Lolo, kad se već razmećeš zarezima, dodaj još jedan poslije dakle

Lolo, kad se već razmećeš zarezima, dodaj još jedan poslije dakle

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Istina. Fali zapeta poslije 'dakle'. Ispričavam se. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Nije mi jasno, zašto Justin jednostavno ne prizna da je pizda i eto? Nije sramota biti pizda.
Kako se alem ne ljuti jer su ga istjerali iz grupe, zato što je pjevao Cecine pjesme i plakao za djevojkom?
Kako se alem ne ljuti jer su ga istjerali iz grupe, zato što je pjevao Cecine pjesme i plakao za djevojkom?
Zabranjeno je postavljanje video klipova bilo kakvog nasilja
Bokte je'bo šta se sve dešavalo u toj grupi

Ali čekaj sad, jedni tvrde da je @Greivis frajer koji voda mačkice do 25 godina i pravi keš, a drugi tvrde da je autističan i liči na Trumpovog atentatora u pokušaju. Šta je istina i kome vjerovati sad

- VensanKasel
- Kontakt:
Auuuuuuuuuuu dobro si , izgleda da će izaći sav prljavi veš

@harden sine na kojim si opijatima bio kad su predložio Justina u grupu ?
@alemsa je li bila " Ti voliš nju a tebe ja " od Svetlane Ražnatović ili " Ja još spavam u tvojoj majici " ?
Minus za grupu što su izbacili čovjeka koji je pokazao emocije , Aleme tu te podržavam

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Slagao nas je Leorey gdje živi , Island je njegov dom .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Marsal
- Kontakt:
Dobar je alem ali je imao jedan cringe momenat kad je pio s nekim likom i snimio video kao oni piju Jack Daniels, a frajer drži pištolj u ruci i prijeti meni nešto kao doću ja tebi Maršale u ZenicuVensanKasel je napisao/la: ↑13 okt 2024, 11:41
@alemsa je li bila " Ti voliš nju a tebe ja " od Svetlane Ražnatović ili " Ja još spavam u tvojoj majici " ?
Minus za grupu što su izbacili čovjeka koji je pokazao emocije , Aleme tu te podržavam![]()

A valjda prije toga alem i ja nešto zagužvali ali ne mogu se sjetit u vezi čega lol, mislim da je oko Trumpa bilo ili tako nešto
E tad je izbačen, zbog tog incidenta sa oružjem i prijetnjama

Mada generalno nisam ja bio za to jer nemam problem koegzistirat sa likom s kim se ne podudaram u mišljenju, nisam bio ni za izbacivanje Moglija ali valjda je ostatku škvadre dopizdio njegov autizam
Inače ta grupa je top, ima svakakve raje i ponosno mogu reći da sam uz pojedince svašta naučio, svako ima nešto čime doprinosi a i prijateljstva koja smo sklopili su solidna. Nismo BFF type shit ali družimo se
Ima čak i jedna djevojka tu

A Rajaz samo da znaš, baš mi je jedan lik pokazivao te kad smo bili u Boni, ali bilo je tipa 2 ujutru i ja sam pio 17-to pivo

Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 13 okt 2024, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Svetlana je moguce ali ne zbog muzike nego mi je nije mrsko vidjeti na ekranu, ako svatas.VensanKasel je napisao/la: ↑13 okt 2024, 11:41Auuuuuuuuuuu dobro si , izgleda da će izaći sav prljavi veš![]()
@harden sine na kojim si opijatima bio kad su predložio Justina u grupu ?
Minus za grupu što su izbacili čovjeka koji je pokazao emocije , Aleme tu te podržavam![]()
A to da sam plakao vec lazu, mada jesam trollo, sve demokrate jebga i mladja raja.

Bilo je hejbet cringe momenata s moje strane ali to je bilo s namjerom. No, za to sto si spomeno halali, mada si i ti onda bio pod laznim profilom, jer je ono bio neki klinjo iz Tetova.Marsal je napisao/la: ↑13 okt 2024, 12:31
Dobar je alem ali je imao jedan cringe momenat kad je pio s nekim likom i snimio video kao oni piju Jack Daniels, a frajer drži pištolj u ruci i prijeti meni nešto kao doću ja tebi Maršale u Zenicu![]()
![]()
A valjda prije toga alem i ja nešto zagužvali ali ne mogu se sjetit u vezi čega lol, mislim da je oko Trumpa bilo ili tako nešto
E tad je izbačen, zbog tog incidenta sa oružjem i prijetnjama![]()
Mada generalno nisam ja bio za to jer nemam problem koegzistirat sa likom s kim se ne podudaram u mišljenju, nisam bio ni za izbacivanje Moglija ali valjda je ostatku škvadre dopizdio njegov autizam
Inače ta grupa je top, ima svakakve raje i ponosno mogu reći da sam uz pojedince svašta naučio, svako ima nešto čime doprinosi a i prijateljstva koja smo sklopili su solidna. Nismo BFF type shit ali družimo se
Ima čak i jedna djevojka tu![]()
A Rajaz samo da znaš, baš mi je jedan lik pokazivao te kad smo bili u Boni, ali bilo je tipa 2 ujutru i ja sam pio 17-to pivokae eno Rajaz ali ja sam vidio samo neku sjenku
bukvalno te se kroz maglu sjećam haha
Ne moze ekipica da podnese sto sam im napustio grupicu nakon sto su me godinu dana molili da udjem. A inace imaju viska zenskih hormona pa ne mogu prestati sa kmecanjem i prozivanjem poput **** tinejdzerki.
Al najbolje je kako se dogovaraju na chatu da coporativno napadnu nekog na forumu. Steta sto to nisi vidio.

- Marsal
- Kontakt:
Nikad brate s lažnim profilom nisam bio, evo ostali članovi nek potvrde.
Sve ok
nisam ja ništa nikome uzeo za zlo
Bio je jednom forumaš @Valencia, možda će ga se stariji sjetiti. On mi je na pp prijetio smrću, pisao kako se druži sa opasnim zeničkim mangupima
Ja mu dao adresu gdje živim i tajac

Sve ok

Bio je jednom forumaš @Valencia, možda će ga se stariji sjetiti. On mi je na pp prijetio smrću, pisao kako se druži sa opasnim zeničkim mangupima
Ja mu dao adresu gdje živim i tajac

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.