Premijer liga BiH - aktuelno

19vendetta87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 okt 2024, 16:59

Samo o Zeljeznicaru pisu, pogotovo ovaj @mosarajvosa
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 okt 2024, 17:09

Svaka cast i navijacima Borca, stvarno su maestralno preslikali taktiku navijaca Sarajeva. Kad god se nadju u situaciji da njihov klub guraju sudije, nek samo spomenu Zelju i odjednom svi se pogube, posize i zaborave na trenutna desavanja :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 13 okt 2024, 17:19

Zanimljivo je posmatrati koliko je Sarajevo veliki klub jer ga sa svih strana napadaju ljudi koji nemaju obraza i časti.

Sama cinjenica koliko malo titula imamo poslije rata govori mnogo toga i koliko smo zapravo pošteni.

Mozda bi bilo bolje da smo krali.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 okt 2024, 17:23

Najveći ste kad napustiti teren prilikom negativnog rezultata u sudijskoj nadoknadi kao znak protesta da bi poslije nastavili funkcionisati kao da ništa bilo nije. Najkraći bunt u historiji civilizacije uz onaj bojkot utakmica fukara van sezone.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 13 okt 2024, 17:33

Eto sama ta cinjenica potvrđuje koliko smo veliki.
Jer vidi...
Pokazes put ostalim plašljivcima pozoveš ih u sveti rat protiv saveza i osoba koje guše ovu drzavu..
I naravno opet izvisiš sam i shvatiš da su se ostali prodali i nema ti druge vec spustiš glavu jer sam u takvu borbu se ne mozes upustit.

Shvataš li barem malo o cemu pricam

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 okt 2024, 17:41

Devedesetka je napisao/la:
13 okt 2024, 17:33
Jer vidi...
Pokazes put ostalim plašljivcima pozoveš ih u sveti rat protiv saveza i osoba koje guše ovu drzavu..
I naravno opet izvisiš sam i shvatiš da su se ostali prodali i nema ti druge vec spustiš glavu jer sam u takvu borbu se ne mozes upustit.

Znači Sarajevo je junak pognute glave :mrgreen:

Ne znam druže, mnogo variraju ti vaši odnosi, bilo je tu i topllih pozdrava i zagrljaja u prošlosti.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 okt 2024, 17:42

chily-rz je napisao/la:
13 okt 2024, 17:41
Jer vidi...

Ne znam druže, mnogo variraju ti vaši odnosi, bilo je tu i topllih pozdrava i zagrljaja u prošlosti.
Naš predsjednik prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 okt 2024, 17:48

ErosViverosViv je napisao/la:
13 okt 2024, 17:42

Naš predsjednik prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže.
Šta bi, u skladu okolnostima, šta se mora nije teško.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 13 okt 2024, 17:48

chily-rz je napisao/la:
Jer vidi...

'ebiga druze treba znati koje bitke mozes dobiti koje ne mozes..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 okt 2024, 17:53

13 okt 2024, 17:48
chily-rz je napisao/la:
Jer vidi...

Da je to bar Šemsudin znao, nit bi inicijative pravio nit vas i komšije vam više zvao.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 okt 2024, 18:04

13 okt 2024, 17:19
Zanimljivo je posmatrati koliko je Sarajevo veliki klub jer ga sa svih strana napadaju ljudi koji nemaju obraza i časti.

Sama cinjenica koliko malo titula imamo poslije rata govori mnogo toga i koliko smo zapravo pošteni.

:rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 13 okt 2024, 18:18

chily-rz je napisao/la:
13 okt 2024, 17:53
chily-rz je napisao/la:

Da je to bar Šemsudin znao, nit bi inicijative pravio nit vas i komšije vam više zvao.
Ne vidim potrebu komentarisanja tvoj pdf je prva liga FBIH.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 okt 2024, 18:40

FK“Željezničar“ i FK“Sarajevo“ dodijelili zahvalnice za sistemsko rješenje u omogućavanju sigurnog odigravanja utakmica

FK“Željezničar“ i FK“Sarajevo“ dodijelili zahvalnice za sistemsko rješenje u omogućavanju sigurnog odigravanja utakmica

Sarajevski fudbalski klubovi „Sarajevo“ i „Željezničar“ uručili su danas zahvalnice ministru unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admiru Katici i Upravi policije MUP-a Kantona Sarajevo za značajnu podršku koju im pružaju, prije svega u omogućavanju sigurnog odigravanja utakmica u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Imajući u vidu da navijači ovih klubova prilikom gostovanja u drugim gradovima doživljavaju brojne neugodnosti, a nerijetko im se i zabranjuje ili ograničava dolazak na utakmice, od ogromnog je značaja što grad Sarajevo šalje potpuno drugačiju sliku i može biti primjer ostalima kako se sigurno odigravaju utakmice, a za što oba kluba izražavaju ogromnu zahvalnost MUP-u Kantona Sarajevo – Upravi policije.

Direktan povod današnje posjete i uručenja zahvalnica bila je i saradnja između MUP-a Kantona Sarajevo i Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo zahvaljujući kojoj ovi klubovi nemaju finansijskih obaveza za usluge osiguranja utakmica. Shodno zakonu, osiguranje utakmica od strane Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo podliježe određenim finansijskim nadoknadama od strane klubova. Svjesni teškog finansijskog stanja u kojem se sarajevski klubovi nalaze, a prvenstveno želeći održati sportski duh i tradiciju fudbalskih utakmica u Sarajevu, ministri Admir Katica i Kenan Magoda postigli su dogovor o zajedničkom finansiranju ovih usluga, čime klubovi nemaju nikakvih troškova.

„Mi želimo da Kanton Sarajevo i Vlada Kantona Sarajevo budu primjer dobre prakse i drugim kantonima u FBiH, kako po pitanju sportskih događaja, tako i u svim drugim segmentima. Sigurnim održavanjem utakmica, ali i drugih sportskih događaja u Sarajevu, šaljemo poruku da su u naš grad i kanton dobrodošli svi koji vole sport, druženje, fer plej igru i koji poštuju zakonske propise. Praksu koju smo primijenili u slučaju odigravanja utakmica FK“Željezničar“ i FK“Sarajevo“ želimo primijeniti i za sva ostala sportska dešavanja koja osigurava Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo i to će biti naša inicijativa prema Vladi KS,“ izjavio je ministar Katica prilikom uručenja zahvalnice za doprinos sistemskom rješenju osiguranja utakmica ovih klubova.

„Izuzetno smo zahvalni MUP-u Kantona Sarajevo – Upravi policije, te Ministarstvu za kulturu i sport Kantona Sarajevo za podršku koju nam pružate u dijelu participacije troškova prilikom organizacije domaćih utakmica u Premijer ligi BiH. Nama je to veoma važno i sa aspekta gostujućih navijača. Naši navijači nemaju često adekvatan tretman kada idu na gostovanja i zato je nama jako važno da kao glavni grad, gostujuće navijače dočekamo i omogućimo im da gledaju cijelu utakmicu. Takva praksa je bitna, imajući u vidu naše zahtjeve prema drugim MUP-ovima širom BiH", izjavio je v.d. direktor FK Sarajevo, Tarik Trbić, dodavši da je njihov klub u ovoj sezoni imao tri utakmice sa više od 20.000 gledalaca i da je sve proteklo u najboljem redu.

„Veoma je značajno kada imate razmijevanje vlasti, kao što mi imamo. Sport kod nas još nije u fazi da je u potpunosti profitabilan i u takvim okolnostima mi se moramo osloniti na vašu podršku, a ta saradnja je za dobrobit svih nas, prvenstveno građana koji su navijači naših klubova. Sport je u velikoj mjeri ambasador jedne zemlje, a uspješni sportski klubovi iz Sarajeva trebaju biti ambasadori Kantona Sarajevo. Hvala vam jer je za nas, sa finansijskog stanovišta, ovo značajna stavka i puno nam znači kada znamo da imamo osiguranje jednog događaja i da možemo biti mirni jer je policija tu,“ poručio je predstavnik Fudbalskog kluba „Željezničar“ Elmir Čajo, uz kojeg je u posjeti učestvovao i Haris Alihodžić.

Zahvalnica Upravi policije MUP-a Kantona Sarajevo dodijeljena je za stvaranje sigurnih uslova za odigravanje utakmica FK“Željezničar“ i FK“Sarajevo“, dok će ministru kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenanu Magodi zahvalnica za za doprinos sistemskom rješenju osiguranja utakmica biti uručena naknadno.

I pored otimanja pondera 2 a drugim povlaštenim kantonima se nije dirao ponder
Kanton Sarajevo uspijeva ovo sve poplacati

RESPECT

GOLEM SI KANTONU SARAJEVO

P.S.

Od 10 kantona, povlaštenu poziciju imaju Kanton Sarajevo, čiji je ponder skoro 2. Zatim, BPK Goražde ima ponder 1,8, Posavski kanton 1,5 i Kanton 10 sa sjedištem u Livnu ima 1,1. Ostalih šest kantona ima koeficijent 1

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 okt 2024, 18:51

Kamaga11 je napisao/la:
13 okt 2024, 18:18
chily-rz je napisao/la:
13 okt 2024, 17:53

Ne vidim potrebu komentarisanja tvoj pdf je prva liga FBIH.
Valjda covjek ima pravo da iskaze svoje misljenje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 okt 2024, 19:06

Ja se zaista ne slazem sa ljudima koji blate i omalovazavaju Ivicu Osima...
Taj covjek je legenda BH fudbala i od mene ce uvijek imati ogromno postovanje...
Ivica Osim nije organizovao aferu Hajduk i Tresnjevka, on jeste ucestvovao, ali kao igrac, a samim tim niko sigurno nista ne moze tvrditi pod kakvim uslovima i okolnostima je on tu sudjelovao...
I sasvim sam siguran, da je to njemu bilo jedno ogromno breme koje kroz cijeli zivot nosio...
U danasnje vrijeme to igraci rade iskljucivo za lovu, u ono doba kad je politika vladajuceg sistema bila upletena u sve segmente zivota, postojao je niz instrumenata da se igrac dovede u takvu poziciju i to su i sami sportski kolektivi koristili.

Amar Osim je nesto drugo, on je bio hodajuca ikona za takve stvari... :rol: :rol:
Ali, on je to radio u jednu ruku iz mangupluka , a biti mangup i to onaj pravi, rijetko to ko moze... :mrgreen:

Kao bolesni pitar zadojen bordo bojom, Ivici Osimu jedan ogromni respect za sve sto je ucinio za BH fudbal... :salut:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 okt 2024, 19:13

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 13 okt 2024, 19:19

NoDi80 je napisao/la:
13 okt 2024, 00:19
TurkishAirlines je napisao/la:
13 okt 2024, 00:14
Opet se debili raspravljaju ko je vise namjestao u proslosti dok nam sad sudijska komisija i Njegomirovic zajedno s uprsvom Borca viski pije i slave

Kako ste glupi, sunce vam yebem.

Fkt rijetko debilan narod
Pa recite Dzemidzicu ne glasaju za Vicu
Kad dodje dijasporac i ostavi komentar misleci da je pametan :puke:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 okt 2024, 19:20

Vanja8 je napisao/la:
13 okt 2024, 19:06
Taj covjek je legenda BH fudbala i od mene ce uvijek imati ogromno postovanje...
Ivica Osim nije organizovao aferu Hajduk i Tresnjevka, on jeste ucestvovao, ali kao igrac, a samim tim niko sigurno nista ne moze tvrditi pod kakvim uslovima i okolnostima je on tu sudjelovao...
I sasvim sam siguran, da je to njemu bilo jedno ogromno breme koje kroz cijeli zivot nosio...
U danasnje vrijeme to igraci rade iskljucivo za lovu, u ono doba kad je politika vladajuceg sistema bila upletena u sve segmente zivota, postojao je niz instrumenata da se igrac dovede u takvu poziciju i to su i sami sportski kolektivi koristili.

Amar Osim je nesto drugo, on je bio hodajuca ikona za takve stvari... :rol: :rol:
Ali, on je to radio u jednu ruku iz mangupluka , a biti mangup i to onaj pravi, rijetko to ko moze... :mrgreen:

Kao bolesni pitar zadojen bordo bojom, Ivici Osimu jedan ogromni respect za sve sto je ucinio za BH fudbal... :salut:

salut: :thumbup:

Jaaaooo brate
Ja sam tebe i prije poštovao
Al sad si za mene SULTAN

GOLEMO

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 13 okt 2024, 19:33

13 okt 2024, 17:19

Kažeš Sarajevo velik klub ?

Ne znam poslije koje rasprave o Borcu, pa utakmici u Širokom se dođe do najvećeg Bosanskohercegovačkog kluba FK Željezničara, nakon svake teme ona završi pričom o najvećem.

Golem si Željezničare !

LP.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 13 okt 2024, 19:46

Vanja8 je napisao/la:
13 okt 2024, 19:06

Vanja je raja i veliki respekt za tebe. Ne zato sto pises o Svabi,nego generalno u vaktu kad se ljudi cijene po tome za koga navijaju,i kad moralisu oni sto bi majku prodali za 20 KM,Vanja zasluzujes postovanje i uvijek mi je drago procitati nesto od tebe.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []