Te paprike su ti visak
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ejjh sad. Jedeš tovljenu piletinu, od nastajanja do tanjira za 2 mjeseca. Ili ribu iz ribarnice, te zaleđenu još dok je Aljo bio živ.
Mjera je bitna, u svačemu. Kao i porijeklo toga šta konzumiraš.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Saće frajer reći da je to dekoracija

Ko ne voli povrće, nek ne meće.
Ko voli, recimo kao ja, onda prvo napečem paprika, tikvica, patlidžana i to fino sklonim u kraj da pomoćnice ogule i pripreme, dok se meso ne završi.
Salata je onda višak.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ukusne su s rostilja
@armando
Jagnjetina jeste najbolje meso, tu nema price. Teletina isto. Steak je jak, no za jagnjetinu treba vremena jebga, steak kad se vatra razgori je 10 minuta na rostilju i deri.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa dobro , čovjek se promjeni sa godinama .
Eto tebe je Alem razočarao prije 3 godine , sada je ok .

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nemam problem reci Alemu ako negdje grijesi. 

- numanumaye22
- Kontakt:
Stanje ko u zadnjih 30 godina, osim ako nemas putovnicu sahovnjacu, onda ti viza ne treba jos od 2006.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ne trudi se. Taj ni pasosa nema vjerovatno. Ne treba mu.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:05Stanje ko u zadnjih 30 godina, osim ako nemas putovnicu sahovnjacu, onda ti viza ne treba jos od 2006.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza![]()
- Marsal
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:25Eh kad bi ti amidza pripremio, posto bi samo steakojed
Ovaj ide na rostilj pa u renu, jos ove ne mozes uzeti u prodavnici u Americi (ovaj kvalitet), jaran mi sredio direktan plug sa Mexicke farme u moj zamirzivac, nista koncetrat, procesuiranje i to.
Moze i piletina, dimjena![]()
Brate, jeo sam onaj wagyu ili kako se zove, što je 80$ jedan komad i ostao sam meh...
Jednostavno nisam nešto lud za crvenim mesom, pa i ja ćevape pojedem jednom u par mjeseci osim ako se ne cuga pa ima roštilja.
A i tad bih radije girice ili nešto slično.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma brate djes biti rodjen u Bosni, zivjet tu citav zivot i reci da ne volis mesinu. Isto da kazes da ne volis da ti treba sipu racku

E jbg sad aleme
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Koja je procedura jel ko.i ameri mogu odbiti vizu a pare ne vraćajunumanumaye22 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:05Stanje ko u zadnjih 30 godina, osim ako nemas putovnicu sahovnjacu, onda ti viza ne treba jos od 2006.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Vidi se da je lik pravi Trampovac
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Vidi ovog mek radnika što se okurazio, de jednu kolu I porciju pomfrita ali pozurispolacentra je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:15Ne trudi se. Taj ni pasosa nema vjerovatno. Ne treba mu.numanumaye22 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:05Stanje ko u zadnjih 30 godina, osim ako nemas putovnicu sahovnjacu, onda ti viza ne treba jos od 2006.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑13 okt 2024, 18:17Kakvo je stanje ako hoću da idem za London jel mi treba viza![]()
To jesam

A ovo se zezam, nek jede ko sta hoce i sta mu pase. Meni pase svo meso osim krmetine, bez diskriminacije.
Ja koliko vidim meni Alem vecinom pase. Mogao bi sa njim popit, zamezit al je Trampovac pa ne znam

Upozno sam s foruma mozda 7-8 likova, @ria, @cohela, @sarmu, @edina, obojicu harisa (ova zadnja 3 ne zalaze ovamo). Pa nek kazu da je sve bilo u najboljem redu. Pusti ovo virtualno, nekad se coj'k i zeza, trolla i kaze sto ne misli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.