Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2024, 10:14

Najjače je to što oni u stvari vjeruju da je Mirvić ušao u neku borbu sa savezom. Čovjek se toliko puta pošprdao sa njima, od Ajle, preko Ziljkića, do napuštanja terena, i oni i dalje slijepo vjeruju u neke njegove iskrene motive. :bow:

Toliko im je isprao mozak da samo pišu o suđenju i savezu već mjesecima. Tri katastrofalne sezone im je sveo na suđenje, zaista ima sjajan PR.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 14 okt 2024, 10:17

@vanja8
Optimalno vrijeme je onda kada se steknu svi uslovi da se moze djelovati planski, sa ciljem, sa logistikom, ljudima i na kraju krajeva kada budemo znali sta, koga, i zbog cega zelimo. Do tada, gerilski nastupi (vjerovatno se sjecas istih u doba upravljanja Misimovica) su za klinac, donose stetu, navlace gnjev i bijes navijaca bez da mozes ista konkretno uraditi jer nemas nista od gore navedenog. Udruzenje 4r se raspalo ne samo zbog Zeljine pozajmice, vase titule i kupa ili nekog treceg razloga, nego zbog nepostojanja jasne vizije i cilja sta to mi i kako mi to hocemo. A kada toga nema, sastancenje da se sastanci, bez nacina, ljudi, logistike, smjernica kako doci do zeljenog cilja je ubleharenje.
Da pojednostavim. Slika i prilika naseg naroda je u ovoj situaciji sa nfsBiH.

Svasta bismo mi nesto, ali ne znamo kako.
Sarajevski Željezničar.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 14 okt 2024, 10:23

Zato će prvi poletiti da se "posluže" i "kite tuđim perjem" kad (ako Bog da) očistimo Savez od ovih gnjida koje sjede trenutno tu.

Njima ne smeta ovo što Vico radi? Očigledno ne smeta jer se ne bune (ne sviraju im penal protiv ekipe iz Mostara - niko ni avaz da pusti) - njima je bitno da vraćaju dugove. :urnebes:

Teška vremena .. :zviz:
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 14 okt 2024, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 okt 2024, 10:24

Blues1921 je napisao/la:
14 okt 2024, 10:17
@vanja8
Optimalno vrijeme je onda kada se steknu svi uslovi da se moze djelovati planski, sa ciljem, sa logistikom, ljudima i na kraju krajeva kada budemo znali sta, koga, i zbog cega zelimo. Do tada, gerilski nastupi (vjerovatno se sjecas istih u doba upravljanja Misimovica) su za klinac, donose stetu, navlace gnjev i bijes navijaca bez da mozes ista konkretno uraditi jer nemas nista od gore navedenog. Udruzenje 4r se raspalo ne samo zbog Zeljine pozajmice, vase titule i kupa ili nekog treceg razloga, nego zbog nepostojanja jasne vizije i cilja sta to mi i kako mi to hocemo. A kada toga nema, sastancenje da se sastanci, bez nacina, ljudi, logistike, smjernica kako doci do zeljenog cilja je ubleharenje.

Laz. Itekako je bilo plana ali jednostavno ucjenama i tim sitnim benefitima su srusili inicijativu iznutra. Odjekivalo bi to Evropom da smo uspjeli inicijativu izgurati da opstane jedno vrijeme.

I da je recimo Siroki usao u istu. Ne znam zasto oni nisu ni pokusali uci, ocito su mislili da ce im s druge strane biti bolje.

Imali bi onda i Igman dogodine, bilo bi tu napretka...
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2024, 10:26

Blues1921 je napisao/la:
A kada toga nema, sastancenje da se sastanci, bez nacina, ljudi, logistike, smjernica kako doci do zeljenog cilja je ubleharenje.

Ma smiješna priča, kao i uvijek. Za koji cilj da se bore klubovi, da se Ibraković postavi u savez? Pa taj je gori od Vice i svakog koji je trenutno na bilo kojoj funkciji u savezu. Ako postoji neki primjer za onu čuvenu - grobar fudbala, onda je to Abdulah Ibraković.

Oni bi nešto da ruše, da mijenjaju, a niko nema pojma koji je konkretan cilj? Još nikad nisu izašli sa jasnim planom šta to (i kako) treba da se mijenja. Da se sve digne na noge da bi FK Sarajevo postavio još svojih ljudi u savez? Neka hvala.

Da se još jednom ponovim, Ismiru Mirviću je ovo savršen getaway od loših rezultata i fijaska koji je doživio u ove tri godine. Shvatio je da ih (navijače) veoma lako može obmanuti i sada to stalno koristi. Ima ljude koji bukvalno botuju za upravu (slučaj Ziljkić) i oni im kreiraju narativ.
Voli te tvoje Sarajevo.

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 14 okt 2024, 10:37

killafrommanilla je napisao/la:
14 okt 2024, 10:24
Blues1921 je napisao/la:
@vanja8

Laz. Itekako je bilo plana ali jednostavno ucjenama i tim sitnim benefitima su srusili inicijativu iznutra. Odjekivalo bi to Evropom da smo uspjeli inicijativu izgurati da opstane jedno vrijeme.

I da je recimo Siroki usao u istu. Ne znam zasto oni nisu ni pokusali uci, ocito su mislili da ce im s druge strane biti bolje.

Imali bi onda i Igman dogodine, bilo bi tu napretka...
Znam ja vrlo dobro zasto Siroki nije usao u tu inicijativu. **nego zbog nepostojanja jasne vizije i cilja sta to mi i kako mi to hocemo**. Zato ljudi i jesu gdje jesu, iako ih je procentualno najmanje.
A ako mi argumentima mozes dokazati suprotno, a sudeci po onome sto sam cuo od nasih "nacitanijih" tesko da mozes, unaprijed se izvinjavam. Sve ostalo je suplja i naprdjivanje.
Sarajevski Željezničar.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 okt 2024, 10:41

Mislim da klubovi samo trebaju da planiraju svoj program i napredak kada znaju da je njihov lik predsjednik Saveza. To je Borac odradio i rezultat je tu. Prije Borca to su radili Željo, Sarajevo, Zrinjski i Široki, Leotar, i rezultat nije izostao. Toga su svjesni klubovi i samo čekaju svoj red u dogovorenoj ligi.

Zato kažem Borac je sada top, ali već za 4 godine su prva liga RS-a.

A vi možete ovdje palamuditi o nekakvim udruženjima koliko god hoćete. Velež sam zna kako je uopšte ušao u Premier Ligu, koga su imali u Federalnoj, kako su držali sudijsku komisiju, kako su dobijali utakmice itd. Sada ima da trpe i da šute.

Dakle takav status lige nisam ja izmislio, samo pišem nešto što se već dogoilo nekoliko puta, i ko ne vidi da se sve vrti u krug, neka prebaci na Larin Izbor.

Zašto bi Široki ušao u bilo kakvu incijativu? Znaju da će opet doći njihovo doba i pripreamju klub i ekipu za to. Jer isto tako znaju da kada u vrhu saveza budu ljudi iz FK Sarajevo, da će ih naguziti prvom prilikom. Neće sljedeći predsjednik Saveza biti poštenjačina šta vam je više.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 14 okt 2024, 10:44

Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2024, 10:14
Najjače je to što oni u stvari vjeruju da je Mirvić ušao u neku borbu sa savezom. Čovjek se toliko puta pošprdao sa njima, od Ajle, preko Ziljkića, do napuštanja terena, i oni i dalje slijepo vjeruju u neke njegove iskrene motive. :bow:

Toliko im je isprao mozak da samo pišu o suđenju i savezu već mjesecima. Tri katastrofalne sezone im je sveo na suđenje, zaista ima sjajan PR.
Zamisli vasih mozgova kad vas 15 godina nema nigdje i za opstanak se borite a i dalje podrzavate upravu,cekate to fantomskog investitora hahaa on spominje 3 godine sa Mirvicem haha kakvih budaletina sta je ovo,bravo Mirvicu,bravo liku k Mirvicev iz usta ne izlazi 3 godine. Znaci naucili smo da je Sarajevo namjestalo utakmice a osudjen Osim i izbacen posteni zeljkan.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 14 okt 2024, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2024, 10:45

denimen99 je napisao/la:
14 okt 2024, 10:41
To je, po meni, jedina realna opasnost. Da ovi ljudi ostanu na čelu saveza još četiri godine, a uradiće apsolutno sve da ostanu. Savez su počeli doživljavati kao politički plijen, a to je u ovako uređenom sistemu najgore što se moglo desiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 okt 2024, 10:46

Blues1921 je napisao/la:
@vanja8

Neka drug nemoj zivota ti...
Jadno je ovo i citati, vjeruj mi, bez ikakve namjere da te nesto podcijenim ili omalovazavam...

Ti dajes odgovor, " kad budemo znali. sta koga i zbog cega zelimo"...
Pa drug moj, to je tako bizarno napisano da me jeza uhvati...
Vazna je regularnost, ako ti nista drugo nije jasno, da se ne zakidate vi za penal protiv Zrinjskog, da se ne zakida Velez za penal protiv nas, da nam ne lome igrace kako zele bez ikakvih sankcija...

Ako vama nije jasna vizija,ako vi ne zelite rugularno Prvenstvo, onda ste na zalost u vecoj gabuli nego sto ni u najcrnjim mislima mozete zamisliti.

Ali me samo interesuje jedna stvar, zasto Zeljo nije usao u 4R inicijativu, bio na tih nekoliko sastanaka, vidio sta i o cemu se vodi rasprava, pa ako je tamo bilo sastancenje radi sastancenja, mogao je komotno izaci...
Ovako, ispade da ste vi imali viziju da je to nepotrebno i poput vidovite Dzemile unaprijed sve znali kakav je plan i sta ce se poduzeti u cilju zastite regularnosti u PL BiH...

I da, umalo zaboravih, kazes bez logistike, ne znam na sta tacno mislis, ali samo udruzenje bi bila logistika klubovima, pa ne idemo na Istocni front da nam trebaju avioni i tenkovi.

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 14 okt 2024, 10:46

denimen99 je napisao/la:
14 okt 2024, 10:41
Mislim da klubovi samo trebaju da planiraju svoj program i napredak kada znaju da je njihov lik predsjednik Saveza. To je Borac odradio i rezultat je tu. Prije Borca to su radili Željo, Sarajevo, Zrinjski i Široki, Leotar, i rezultat nije izostao. Toga su svjesni klubovi i samo čekaju svoj red u dogovorenoj ligi.

A vi možete ovdje palamuditi o nekakvim udruženjima koliko god hoćete. Velež sam zna kako je uopšte ušao u Premier Ligu, koga su imali u Federalnoj, kako su držali sudijsku komisiju, kako su dobijali utakmice itd. Sada ima da trpe i da šute.

Dakle takav status lige nisam ja izmislio, samo pišem nešto što se već dogoilo nekoliko puta, i ko ne vidi da se sve vrti u krug, neka prebaci na Larin Izbor.

Zašto bi Široki ušao u bilo kakvu incijativu? Znaju da će opet doći njihovo doba i pripreamju klub i ekipu za to. Jer isto tako znaju da kada u vrhu saveza budu ljudi iz FK Sarajevo, da će ih naguziti prvom prilikom. Neće sljedeći predsjednik Saveza biti poštenjačina šta vam je više.
Borac više nikada neće igrati prvu ligu RS ! Bio tu Vico ili ne, to izbite iz glave da ćete više ikada Borac uspjeti da izbacite u drugu ligu !
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 okt 2024, 10:58

Platonova je napisao/la:
14 okt 2024, 10:46
Borac više nikada neće igrati prvu ligu RS ! Bio tu Vico ili ne, to izbite iz glave da ćete više ikada Borac uspjeti da izbacite u drugu ligu !
Ti si možda bio mali i ne sjećaš se, ali tako se i 2011 pričalo poslije titule. Međutim 4 godine kasnije je Borac ispao, kada su im tražili bukvalno dlake u jajetu. Ne kažem da je bilo pošteno i fer, samo kažem da je bilo. Govorim ti u kakvom dogovorenom okruženju se liga igra. Druga je stvar što ste vi većinom zaslijepljeni trenutnim uspjehom, pa ne vidite, a generalno ne kontate kako stari funkcioniraju u našem nogometu.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2024, 11:00

Platonova je napisao/la:

Hoće itekako.

Ti moraš da shvatiš koju silu je Borac upregnuo da bi jedva osvojio titulu. Sumnjivo finansiranje, ogroman keš u igri, politika, sudijska organizacija, i sve to da bi na jedvite jade osvojili titulu.

Kada sve to prestane, a prestaće, Borac će biti u problemu da isplaćuje primanja igračima. Znaš i sam kako to već ide kad politika digne ruke od tebe.

Ako se u martu mjesecu promijene stvari u savezu, rezultat toga ćete odmah osjetiti. Nakon toga će vas napustiti "sponzori" i moraćete živjeti od vlastitih aktivnosti. Svi znamo šta se desi kad Borac troši samo ono što zaradi...
Voli te tvoje Sarajevo.

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 14 okt 2024, 11:03

Vanja8 je napisao/la:
Blues1921 je napisao/la:
@vanja8

Jadno je ovo i citati, vjeruj mi, bez ikakve namjere da te nesto podcijenim ili omalovazavam...

Vazna je regularnost, ako ti nista drugo nije jasno, da se ne zakidate vi za penal protiv Zrinjskog, da se ne zakida Velez za penal protiv nas, da nam ne lome igrace kako zele bez ikakvih sankcija...

Ako vama nije jasna vizija,ako vi ne zelite rugularno Prvenstvo, onda ste na zalost u vecoj gabuli nego sto ni u najcrnjim mislima mozete zamisliti.

Ali me samo interesuje jedna stvar, zasto Zeljo nije usao u 4R inicijativu, bio na tih nekoliko sastanaka, vidio sta i o cemu se vodi rasprava, pa ako je tamo bilo sastancenje radi sastancenja, mogao je komotno izaci...
Ovako, ispade da ste vi imali viziju da je to nepotrebno i poput vidovite Dzemile unaprijed sve znali kakav je plan i sta ce se poduzeti u cilju zastite regularnosti u PL BiH...

I da, umalo zaboravih, kazes bez logistike, ne znam na sta tacno mislis, ali samo udruzenje bi bila logistika klubovima, pa ne idemo na Istocni front da nam trebaju avioni i tenkovi.
Sve sam ti napisao, ali ocito ili ne zelis procitati, ili ne vidis bas najbolje.
Nama je u cilju bilo pravedno sudjenje i u vakat kad smo se borili za titule, kao sto sam gore napisao, kad su igraci Zrinjskog padali ko epilepticari po Bijeljini, kad su nam se crtale linije ukoso u Sirokom, kad je vama Benko kampovao u ofsajdu u Lukavici. I prijetili smo nekakvim tuzbama, dopisima i? ****. Pa onda sudjenje kad se nismo borili nizasta, Osimov neslavni niz poraza, kad se svaka susa izivljavala na nama na Grbavici i? ****. Udruzenje kao udruzenje je super stvar ako imas ljude sa jasnim ciljem i vizijom (posteno sudjenje je nesto sto se podrazumijeva, ali ko ti to igdje na svijetu moze garantovati), a to ovo udruzenje NIJE IMALO. Zato se i jest raspalo kako se raspalo. Nemoj samo suplje o regularnosti takmicenja, jer to poteze neke druge teme u kojima direktno tvoj klub i ne stoji bas najbolje. Mi nismo i nemamo viziju, ni ljude, ni logistiku (u vidu operativaca, lobista, kad vec i to moram objasnjavati) i zato nemamo veliku slobodu odlucivanja kad su u pitanju avanture koje bi nas mogle kostati, KAO STO SU NAS KOSTALE.

Nista u mom postu gore navedenom nije jadno, jer gledas stvari kroz prizmu desavanja u tvom klubu, sto je apsolutni nonsens, a zaboravljas da Zeljeznicar i dalje ima unutrasnjih problema za razliku od drustva jednog lica, ili ti fk Sarajevo.
Sarajevski Željezničar.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 okt 2024, 11:19

U savezu sjede ljudi koji nemaju veze sa nogometom. Kamiondžije, peletari, staklari, građevinski materijal, rudari, to su ljudi iz Saveza, pa Vico je prodavao pelene na veliko i držao kafanu prije ovog posla, šta vam je ljudi. O kakvim promjenama vi pričate. Pa Azmir Husić je žrtvovao klub, svoj projekat za poziciju u savezu, gdje to ima?

O ostalim gadovima ne treba ni pričati. Dok je onaj bosnalijek bio glavni u Veleža, Novalić je milione uplaćivao od federacije za taj klub, čovjek živi na Grbavici, gura Veleža, gleda kako se Željo valja u dugovima. Opet ponavljam, to nema veze sa nacijom, možete vi misliti da vas Vico mrzi jer ste muslimani ili šta već, Dodikova neka propaganda ali nije tako, puno su manji razlozi, ponavljam, kod nas ljudi obraz u nogometu prodaju za 10.000 km i manje. To su sitni interesi, jer su ljudi koji su tu sitni. Buranija teška.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 okt 2024, 11:25

Blues1921 je napisao/la:
14 okt 2024, 11:03
Vanja8 je napisao/la:
Blues1921 je napisao/la:
@vanja8

Sve sam ti napisao, ali ocito ili ne zelis procitati, ili ne vidis bas najbolje.
Nama je u cilju bilo pravedno sudjenje i u vakat kad smo se borili za titule, kao sto sam gore napisao, kad su igraci Zrinjskog padali ko epilepticari po Bijeljini, kad su nam se crtale linije ukoso u Sirokom, kad je vama Benko kampovao u ofsajdu u Lukavici. I prijetili smo nekakvim tuzbama, dopisima i? ****. Pa onda sudjenje kad se nismo borili nizasta, Osimov neslavni niz poraza, kad se svaka susa izivljavala na nama na Grbavici i? ****. Udruzenje kao udruzenje je super stvar ako imas ljude sa jasnim ciljem i vizijom (posteno sudjenje je nesto sto se podrazumijeva, ali ko ti to igdje na svijetu moze garantovati), a to ovo udruzenje NIJE IMALO. Zato se i jest raspalo kako se raspalo. Nemoj samo suplje o regularnosti takmicenja, jer to poteze neke druge teme u kojima direktno tvoj klub i ne stoji bas najbolje. Mi nismo i nemamo viziju, ni ljude, ni logistiku (u vidu operativaca, lobista, kad vec i to moram objasnjavati) i zato nemamo veliku slobodu odlucivanja kad su u pitanju avanture koje bi nas mogle kostati, KAO STO SU NAS KOSTALE.

Nista u mom postu gore navedenom nije jadno, jer gledas stvari kroz prizmu desavanja u tvom klubu, sto je apsolutni nonsens, a zaboravljas da Zeljeznicar i dalje ima unutrasnjih problema za razliku od drustva jednog lica, ili ti fk Sarajevo.
Ne znam zaista ni da li bi se smijao ili bih jednostavno preskocio ovaj post...

Jednu stvar uporno provlacis i to je ono sto sam tvoj prethodni post nazvao jadnim...
"Udruzenje kao udruzenje je super stvar ako imas ljude sa jasnim ciljem i vizijom (posteno sudjenje je nesto sto se podrazumijeva, ali ko ti to igdje na svijetu moze garantovati), a to ovo udruzenje NIJE IMALO"

Hajde mi samo objasni kako znas da "NIJE IMALO" i eto ako ste vec toliko vidoviti zasto niste usli u inicijativu i ponudili ljude, ovo je cak i vezano za onu tvoju logistiku?
Operativci, lobisti...
Oni ce sami doci, za to se ne treba boriti, je li?
Vjerovatno, po tvojoj logici , 4R inicijativa je trebala da stvori sve preduslove da bi Zeljo usao...
Kad bi to jarane, islo tako onda bi zaista bilo i nepotrebno stvarati bilo kakvo Udruzenje Premijerligasa.
Pa za te stvari se upravo klubovi okupljeni oko takve ili slicne inicijative trebaju da bore, jer za razliku od pojedinca, sa tim stvarima grupa moze mnogo lakse da ostvari ciljeve ili si mozda ocekivao da Velez, Sarajevo, Mladost DK, dovedu prvo Collinu i da ga instaliraju u Komisiju za Sudjenje,Ceferina za Regularnost takmicenja, pa onda bi se kod vas i razmislilo o pridruzivanju.

Mislim degutantno mi je ulaziti u raspravu s nekim ko se poziva na pretpostavke...
To ti isto dodje ko kad bi usao u neku sustinsku raspravu sa Virtom, o visini Rozmanove plate, koja se temelji na recenici " javna je tajna u Sarajevu da je Rozman imao platu 22 milje eura". :crazy:

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 14 okt 2024, 11:41

Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2024, 11:00
Platonova je napisao/la:

Hoće itekako.

Ti moraš da shvatiš koju silu je Borac upregnuo da bi jedva osvojio titulu. Sumnjivo finansiranje, ogroman keš u igri, politika, sudijska organizacija, i sve to da bi na jedvite jade osvojili titulu.

Kada sve to prestane, a prestaće, Borac će biti u problemu da isplaćuje primanja igračima. Znaš i sam kako to već ide kad politika digne ruke od tebe.

Ako se u martu mjesecu promijene stvari u savezu, rezultat toga ćete odmah osjetiti. Nakon toga će vas napustiti "sponzori" i moraćete živjeti od vlastitih aktivnosti. Svi znamo šta se desi kad Borac troši samo ono što zaradi...
Prvo, Vico dobija jos jedan mandat u martu.
Drugo, kad ode iz FSBiH, vraca se na celo FSRS, tek onda cemo da vas karamo, jer sad mora da daje ustupke da bi dobio jos jedan mandat.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 14 okt 2024, 11:43

Oni sve znaju. Kako to nisi naučio do sad Vanja? :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 okt 2024, 11:46

RedBlue je napisao/la:
14 okt 2024, 11:41
Virtu4l je napisao/la:
14 okt 2024, 11:00
Platonova je napisao/la:

Hoće itekako.

Prvo, Vico dobija jos jedan mandat u martu.
Drugo, kad ode iz FSBiH, vraca se na celo FSRS, tek onda cemo da vas karamo, jer sad mora da daje ustupke da bi dobio jos jedan mandat.
Evo ga još jedan koji je počeo pratiti ligu tokom korone haha.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 14 okt 2024, 11:49

@Vanja8
Nisu pretpostavke, napisao sam nekome u odgovoru na post, covjek koji je trebao biti predstavnik ispred Zeljeznicara mi je rekao da ne postoje jasno definisani ciljevi samog udruzenja, osim borbe za "normalno" sudjenje, sto je samo po sebi nonsens, ako samo za to se treba formirati udruzenje, liga ne bi trebala ni postojati. Razilazimo se u osnovi bitisanja udruzenja, te ne vidim razloga za daljnju raspravu po ovom pitanju.
Sarajevski Željezničar.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Resolute i 14 gostiju.