FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko je ovaj 55 na desnoj strani, potencijal dobar izgleda samo da poradi na centarsutu
Steta Djordjevica, srpskog polovnjaka, sto ne zabi slobodnjak
Renan ko da je naograjiso, ne moze se sastavit i primit loptu kako treba
Steta Djordjevica, srpskog polovnjaka, sto ne zabi slobodnjak
Renan ko da je naograjiso, ne moze se sastavit i primit loptu kako treba
Nismo mi legende, nit smo vodili nargilhanu, tako da, tesko..mpjankesarajevo je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:21Sigurno bi ti i tvoj pajdas Pantelija bolje od Skore….
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jatta moze trcati 9 dana !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Jel Ignatov nosio 25 broj
-
- Kontakt:
Kako ce startat kad je 2x gori od Renana
Bar se turkes može sastaviti sa loptom, u 45 minuta je sasvim solidno odigrao.
Jel se šališ?

Pa frajer je u ono malo minuta što je dobio pokazao više od Renana u svakoj utakmici koju je ovaj odigrao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Osttribine
- Kontakt:
Fino nas je bilo danas, pozitivno sam se iznenadio kad sam usao na tribinu, dobra stvar i zbog humanitarnih razloga ali i zbog ritma igraca. I ako je prijateljska tekma naruzi ih par puta ZZ kaze ma pucaj vise
Nadam se finom vremenu i dobroj posjeti u subotu protiv Veleza, ovo sto se dogodilo nasem narodu ne ponovilo se vise nikad aBd.

Nadam se finom vremenu i dobroj posjeti u subotu protiv Veleza, ovo sto se dogodilo nasem narodu ne ponovilo se vise nikad aBd.
-
- Kontakt:
E cuj Jotta odlican igrac hahaahahah pa smiju nam se komsije kad ga vidis da trci. De nemojte budalit.
Igrac mora da izgleda kao jedan, sto ovaj ocito nije, da bi bio odlican. Ovakvih u Africi na svakom cosku
Igrac mora da izgleda kao jedan, sto ovaj ocito nije, da bi bio odlican. Ovakvih u Africi na svakom cosku
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ima li neki link utakmice repke? Fala
-
- Kontakt:
A komšije su mjerodavne u bilo čemu. Ako si gledao utakmicu protiv Makedonaca, mogao si vidjeti kakav je igrač. Momak ima odličnu motoriku, borben, ima dobar pregled igre i zna lopte. Posto si ti upoznat sa tim afričkim igracima dovedi nam nekoliko tih sa ćoškova.pjankesarajevo je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:58E cuj Jotta odlican igrac hahaahahah pa smiju nam se komsije kad ga vidis da trci. De nemojte budalit.
Opusti se i nemoj se sikirati sto se komsije smiju....
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
E čuj smiju nam se komšije za omladinski pogon, zadnji put igrača izbacili 2010. grob te, naši ih dobijaju godinama u svim generacijama, njihova djeca mole Boga da ih neko vidi iz Akademije i zovne da pređu.
Pritom Jatta je sve samo nije za ismijavanja. Dečko baš ima potencijal.
Pritom Jatta je sve samo nije za ismijavanja. Dečko baš ima potencijal.
U životu glupljeg selektora nisam vidio. Jedna izmjena u 81min a prošlu utakmicu uradio 3 od 5 izmjena samo. Kakav glupan!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Joj debila Sagnola, pa daj momku makar pet minuta
4620 KM prikupljeno od današnje utakmice.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Puna podrška za Magodu i Ministarstvo sporta KSa u pokušaju da eliminišu kancer zvani Čolpa
Samo jako
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, benko21, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, mnon46, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, rimljanin90, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto i 158 gostiju.