FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ne mogu vjerovati, katastrofa. 
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- JuveSissoko
- Kontakt:
odbrana vam je suplja i stara, valja na remont, al eto baksuzli ste bili, Milan vas je dotukao, tu vidim razlog ovakvoj igri i samopouzdanju, da se igra jos 10 utakmica sa Schalkeom, svaku bi ostalu pobijedili, al eto niste ovu sad najvazniju, takav je fudbal, manjak koncentracije pri vodstvu i los trener naravno,na kraju pobijedi ekipa koja je za tri klase slabija, desava se to,zato i ljudi toliko vole fudbal, al Moratti ima uljeza,pa gdje ce milanistu za trenera, vratilo mu se 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
To se i ja pitam.JuveSissoko je napisao/la:odbrana vam je suplja i stara, valja na remont, al eto baksuzli ste bili, Milan vas je dotukao, tu vidim razlog ovakvoj igri i samopouzdanju, da se igra jos 10 utakmica sa Schalkeom, svaku bi ostalu pobijedili, al eto niste ovu sad najvazniju, takav je fudbal, manjak koncentracije pri vodstvu i los trener naravno,na kraju pobijedi ekipa koja je za tri klase slabija, desava se to,zato i ljudi toliko vole fudbal, al Moratti ima uljeza,pa gdje ce milanistu za trenera, vratilo mu se
- JuveSissoko
- Kontakt:
valja morattiu jos 100 miliona uletit
al otkad pratim fudbal,pogotovo u Laziu, Stankovic ne zna dati ruzan gol, u Laziu sve nesto,volej,pa koljenom,a ev i s pola centra 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Zabio je i Genoi sličan gol.JuveSissoko je napisao/la:valja morattiu jos 100 miliona uletital otkad pratim fudbal,pogotovo u Laziu, Stankovic ne zna dati ruzan gol, u Laziu sve nesto,volej,pa koljenom,a ev i s pola centra
Da slažem se, Dejan postiže perfektne pogotke.JuveSissoko je napisao/la:valja morattiu jos 100 miliona uletital otkad pratim fudbal,pogotovo u Laziu, Stankovic ne zna dati ruzan gol, u Laziu sve nesto,volej,pa koljenom,a ev i s pola centra
[youtube][/youtube]
- JuveSissoko
- Kontakt:
ima nesto i dobro u ovakvom porazu od daleko slabije ekipe, a to se desava i Juventusu ove godine, to je "eye opener", da malo se progleda u upravama i rijese onih igraca koji su tu zalutali, uzivao sam kad nas je Lecce rasuo s drugom ekipom, jer da se to nije desilo i dalje bi Martinez i slicni bili dostojni Juventusa a sada svi vide da nisu, sad ce vasa ekipa drugacije da gleda na mercato i trenere, ovo moratti nece ponovo dozvolit,mada nekad los dan je los dan, ne mozes tu nista, kad se ustane na lijevu nogu 
Remont ekipe bi slijedio bez obzira na Schalke , ova ekipa je dala svoj maksimum i to je evidentno.Kada sam vidio da Zanetti pravi greške, znao sam da je belaj na putu.Šta će biti teško je predvidjeti, samo je činjenica da recimo Lucio I Samuel mnogo fale u ovakvim mečevima iako imaju teret godina na leđima i takve je igrače teško naći ponovno u paru.
Sredina je odavno zrela za remont, Cambi, Deki i Motta su istrošeni, što ne znači da ih treba otpisati ali nove face moraju doći, Sahin, Montolivo, možda Fabregas, no sve će se vidjeti na ljeto.
Sredina je odavno zrela za remont, Cambi, Deki i Motta su istrošeni, što ne znači da ih treba otpisati ali nove face moraju doći, Sahin, Montolivo, možda Fabregas, no sve će se vidjeti na ljeto.
Slažem se, podhitno se riješiti igrača koji su u godinama...
- Iván Córdoba
- Javier Zanetti(žao mi je, ali je došlo vrijeme)
- Dejan Stanković(max.još jednu sezonu)
- Esteban Cambiasso(isto kao za dejana)
- Paolo Orlandoni(ne znam kada je zadnji put i branio)
- Marco Materazzi(matrix je ipak već u godinama)
U novoj momčadi bi volio vidjeti:
- Nuri Sahin
- Carlos Tevez
- Cesc Fabregas
- i još jedan branič
- Iván Córdoba
- Javier Zanetti(žao mi je, ali je došlo vrijeme)
- Dejan Stanković(max.još jednu sezonu)
- Esteban Cambiasso(isto kao za dejana)
- Paolo Orlandoni(ne znam kada je zadnji put i branio)
- Marco Materazzi(matrix je ipak već u godinama)
U novoj momčadi bi volio vidjeti:
- Nuri Sahin
- Carlos Tevez
- Cesc Fabregas
- i još jedan branič
Alexis Sanchez je pik broj 1 i on se mora dovesti.Sahin isto tako, Montolivo je na putu, dati se šansa malome Crisetighu iz primavere
Volio bih i ja vidjeti Fabregasa u timu ali ne po svaku cijenu odnosno za neku razumnu cijenu , nije nam potreban slučaj kao što je Torres jer Cesc ima problema sa povredama.
Volio bih i ja vidjeti Fabregasa u timu ali ne po svaku cijenu odnosno za neku razumnu cijenu , nije nam potreban slučaj kao što je Torres jer Cesc ima problema sa povredama.
Da da također i Montoliva, zaboravio. 
Inter je napravio istu gresku kao i Milan pre nekoliko godina - ostali su sa istrosenim igracima.
Kome trebaju sad Maicon i Milito? Trebali su Realu pre 8-9 meseci. Sad ne trebaju nikome. Tu je propustena sansa.
Dalje doveli su trenera koji je defanzivan (Benitez) i umesto da mu daju odresene ruke da napravi rekonstrukciju ekipe, oni mu nisu kupili nijednog igraca sem Biabiany-ja. WTF
Onda (kad im je rekao sve sto je imao) ga otpustili, a na njegovo mesto stavili coveka koji bi i sa odbranom Cafu-Nesta-Stam-Maldini iz najboljih dana, primao po 2-3 gola na mecu, i koji prvo razmislja kako da da gol, pa tek onda da se brani.
Zato im ove sezone ide zeru tituli. Dogodine bice bolje, valjda. Moraju Italijani da se pojave u najjacem sastavu u LS.
Kome trebaju sad Maicon i Milito? Trebali su Realu pre 8-9 meseci. Sad ne trebaju nikome. Tu je propustena sansa.
Dalje doveli su trenera koji je defanzivan (Benitez) i umesto da mu daju odresene ruke da napravi rekonstrukciju ekipe, oni mu nisu kupili nijednog igraca sem Biabiany-ja. WTF
Onda (kad im je rekao sve sto je imao) ga otpustili, a na njegovo mesto stavili coveka koji bi i sa odbranom Cafu-Nesta-Stam-Maldini iz najboljih dana, primao po 2-3 gola na mecu, i koji prvo razmislja kako da da gol, pa tek onda da se brani.
Zato im ove sezone ide zeru tituli. Dogodine bice bolje, valjda. Moraju Italijani da se pojave u najjacem sastavu u LS.
Leo je je koliko znam pobornik Joga bonito fudbala, to danas jedino prolazi u brazilskoj ligi, ili mozda ako ste Barcelona
ne moze to sa ovakvim igracima, a vala i formaciju je zaebo, ja sam konto da ce izvesti 4-2-3-1, ta najbolje lezi ovom Interu
nije on potpuni krivac za ova dva poraza, ali ima veliog udjela u njima
ne moze to sa ovakvim igracima, a vala i formaciju je zaebo, ja sam konto da ce izvesti 4-2-3-1, ta najbolje lezi ovom Interu
nije on potpuni krivac za ova dva poraza, ali ima veliog udjela u njima
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
yebaji ga druze Izete
najgora sedmica za mene otkako pratim Inter...boli brate boli ova sedmica uh...bio je tu i 05.05, bilo je tu i ono 1/2 sa milanistima, ali ove dvije tekme su nesto najgore sto mi se desilo za ovih 10-ak i vise godina crno-plave ljubavi...
u uzvratu nam ni PAZZA INTER nemoze pomoci, jer ovo je previse, sto bi se reklo dotakli smo dno...i vec sada treba pocet razmisljat o sljedecoj sezoni sta i kako, vec sada treba obezbijediti par transfera, a ne opet cekati 30. august, a najprije treba naci trenera, ali trenera, a ne covjeka koji ce se uciti trenerskom zanatu na nasoj klupi...
dobro je sto je MM rekao da cvrsto stoji i podrazje Lea u svemu, a to znaci samo jedno, njemu je noga na kraju sezone...
nama treba trener koji zna taktiku i koji ce igrati da primi gol manje, a ne da zabije gol vise, jer niti igramo u takvoj ligi, a nisamo ni mi klub koji je tako igrao...
normalno ja bih Josea, ali to su ti sanse iste i kao da ce juventus izboriti ligu prvaka ove sezone
...Hiddink mozda ili pokusat nekako Spalletia dovuci, a ima i Vilas Boas iz Porta...mada me nebi iznenadilo i kada bi Guardiolu vidio na nasoj klupi, a to ti je isto kao i sa ova dva zadnja trenera...ali jbg MM ga baca na njega otkako je ovaj sjeo na kluppu barcelone...
uglavnom novi trener, 3-4 igraca, ali kvalitetna igraca(Sanchez, Sahin, napadac i u odbranu jedan) i polako onda...
najgora sedmica za mene otkako pratim Inter...boli brate boli ova sedmica uh...bio je tu i 05.05, bilo je tu i ono 1/2 sa milanistima, ali ove dvije tekme su nesto najgore sto mi se desilo za ovih 10-ak i vise godina crno-plave ljubavi...
u uzvratu nam ni PAZZA INTER nemoze pomoci, jer ovo je previse, sto bi se reklo dotakli smo dno...i vec sada treba pocet razmisljat o sljedecoj sezoni sta i kako, vec sada treba obezbijediti par transfera, a ne opet cekati 30. august, a najprije treba naci trenera, ali trenera, a ne covjeka koji ce se uciti trenerskom zanatu na nasoj klupi...
dobro je sto je MM rekao da cvrsto stoji i podrazje Lea u svemu, a to znaci samo jedno, njemu je noga na kraju sezone...
nama treba trener koji zna taktiku i koji ce igrati da primi gol manje, a ne da zabije gol vise, jer niti igramo u takvoj ligi, a nisamo ni mi klub koji je tako igrao...
normalno ja bih Josea, ali to su ti sanse iste i kao da ce juventus izboriti ligu prvaka ove sezone
uglavnom novi trener, 3-4 igraca, ali kvalitetna igraca(Sanchez, Sahin, napadac i u odbranu jedan) i polako onda...
Ma ovaj Chivu mi je daleko najomrazeniji igrac pa njegova su 2 gola na ljeto treba pustit Chivua,Matrixa,Pandeva,Orlandinija Cordobu .
Samo jedan klub Velež Mostar
kakav kontrast u komentarima na post-matchu - bayern / schalke

ser del barça es el millor que hi ha !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobri ste bili sinoć

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sanja te o remontu ,pa sta je sa svima ,nije valjda da svi igrate fm ,sanchez nece otici za manje od 30 mil + montolivo negdje oko 15 sahin ,15-20,fabregas hehe 50 mil dobar bek 15 mil cb isto 12-20 mil ,upravu je magica istu gresku je morrati napravio kao milan poslje osvajanja lp 2007 i vidis koliko nam je trebalo barem malo u normalu da se vratimo a jos ce nam trebati 2 god da dodemo do onog pravog milana e sad u proslom postu sam napisao ,inter skoro kompletnu odbranu mora mijenjatii osim zabca ali iskreno onaj mali je ok za italijanske lige ali je supalj i spor za vece domete ( to je moje misljenje) onda vezni red pa ne znam ko je gori od kojeg jedino snijeder je i dalje wc igrac eto moze joss a milita treba posto zasto prodati pa frajer je produzio ugovor do 2013 a plata mu 6.5 mil a vec ima 33 god pazzini je ok ali treba jedan vrhunski igrac ,i bas se i ne slazem da bi eto i sanchez bili pravi duoo ipak je bolje kad imas jednog malo jaceg igraca pored sancheza ili eta jer su jako slicnii .
nista najbolje je polagano mijenjati ekipu aaaa najgora stvar je za vaas sto je morati i sinoc potvrdio lea i naglasio da stoji 100% iza njega i nada se da ce produziti saradnju i sa sinocni poraz nije okrivio lea vec umor koji je kao leo do sada uspjevao da drzi pod kontrolom.
Moratti: 'Decisiva la stanchezza. Nulla è definitivo, punto forte su Leonardo'
nista najbolje je polagano mijenjati ekipu aaaa najgora stvar je za vaas sto je morati i sinoc potvrdio lea i naglasio da stoji 100% iza njega i nada se da ce produziti saradnju i sa sinocni poraz nije okrivio lea vec umor koji je kao leo do sada uspjevao da drzi pod kontrolom.
Moratti: 'Decisiva la stanchezza. Nulla è definitivo, punto forte su Leonardo'
Schalke je sinoć uradio ono što je Bayern propustio a to je realizacija šansi, zadnja linija Intera je tragikomična a što je najgore trljali ste ruke nakon što ste izvukli Schalke a ovamo petarda sijevnu.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ovaj Chivu, Zanneti, Cordoba sto su svirali sviralu su u Interu..ovaj 1
Ronachiu nebi spominjao on je poseban
raspad sistema na ljeto sto se tice Interove odbrane..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.