Najljigavija osoba.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bicakcica sam zaboravio i on je penzija i igrac za jedne utakmiceNoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:03Salko Hamzic golmanzeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:03Hamzic?NoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:00Ponavljam
PANJEVI Hajradinovic, Djakovac, Mujakic, Radeljic, Omerovic, Kulasin, Zlomislic, Hadzikic i Burnic zavisi koji poziciju igra
Rekoh ja Mustafic bolji od Omerovica kazu ovaj igra u Osijeku HNL, a Mustafic cvajtu u drugom timu Sturma
Dzabee bolji je
Dedic, Jasic, Kulenovic, Zolotic, Muharemovic, Hamzic, Bilbija, Hasic, Muftic in panjevi out
Klupa nas kosta rezultata, jer cim fale Demirovoc, Dedic, Barisic, Ahmedhodzic tebi panjevi igraju
Ne fale.NoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:03Salko Hamzic golmanzeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:03Hamzic?NoDi80 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:00Ponavljam
PANJEVI Hajradinovic, Djakovac, Mujakic, Radeljic, Omerovic, Kulasin, Zlomislic, Hadzikic i Burnic zavisi koji poziciju igra
Rekoh ja Mustafic bolji od Omerovica kazu ovaj igra u Osijeku HNL, a Mustafic cvajtu u drugom timu Sturma
Dzabee bolji je
Dedic, Jasic, Kulenovic, Zolotic, Muharemovic, Hamzic, Bilbija, Hasic, Muftic in panjevi out
Klupa nas kosta rezultata, jer cim fale Demirovoc, Dedic, Barisic, Ahmedhodzic tebi panjevi igraju
Da mu je samo ranije dao sansu...
Prizivalo ga se ko da je Palmer
Fale vjeruj mi umjesto da ti udje Gazibegovic, Jasic umjesto Dedica tebi ulazi Omerovic koji je losiji igrac od Mustafica iz drugog tima Sturmazeljovolimte je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:07Ne fale.
Selektor je kriv za 2/4 sto nisu tu.
Demirovic nam dobije dva zuta.. vidis koliko je naopako sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.