Pusti nek svi igraju vidiš da je komedija Repka, komedija Država.
Nail Omerović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Nail Omerović
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 14 okt 2024, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tipicni igrac iz PL, niti ima postavljanja kako treba, niti prati igraca, niti duel igre, ni brzine, niti centarsuta, ali zato lici na civica ko da mu je caca. I to je alternativa kome?
Ako zaboravimo da je:
- napravio penal
- 12 puta pogrešno dodao
- nijedan ubačaj nije napravio ozbiljnu priliku i pola ih je odmah blokirano bilo
- nazad ga je prolazio ko je kako htio
onda fkt moram pohvaliti Naila, odigrao je solidnu utakmicu. Bilo je tu par finih poteza, nekoliko dobrih driblinga i čak par ubačaja koji su došli do 16.
- napravio penal
- 12 puta pogrešno dodao
- nijedan ubačaj nije napravio ozbiljnu priliku i pola ih je odmah blokirano bilo
- nazad ga je prolazio ko je kako htio
onda fkt moram pohvaliti Naila, odigrao je solidnu utakmicu. Bilo je tu par finih poteza, nekoliko dobrih driblinga i čak par ubačaja koji su došli do 16.
🔵⚪
Ovo je vise baksuzluk nego bilo sta drugo.. moze on dosta bolje.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Lik odmah zaključao komentare na Instagramu 
Ni ne krivim ovog jadnika što je smlata.
-
- Kontakt:
Ma i meni je žao momka, Barbarez ga bacio u vatru ni krivog ni dužnog. Najmanje što je mogao uraditi jeste i da stane na njegovu stranu.
Ubaciti debitanta da ti zatvori stranu jer nisi zadovoljan prethodnikom, čisti amaterizam.
Ubaciti debitanta da ti zatvori stranu jer nisi zadovoljan prethodnikom, čisti amaterizam.
Civic no.2. Isto ovako je i on nakon Ukrajine...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Momak je najmanje kriv. Supacki je od nas svih udarit po ovom momku koji je sinoc debitovao. Glavu gore. Mi smo truhli od golmana do poluspica. Dzeko jedini fudbaler u nasoj reprezentaciji, ostalo amateri.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Tekma je svakako bila izgubiljena, i sa njim i bez njega.
Tako da ne treba svaliti svu frustraciju ovog poraza na njega, zna i sam da je bio katastrofalan.
Tako da ne treba svaliti svu frustraciju ovog poraza na njega, zna i sam da je bio katastrofalan.
- JayCatwright
- Kontakt:
Baš. Radi se ista stvar ko sa Čivićem, a u realnosti Demirović promašio zicer na 1-0 protiv UkrajineGoalgetter je napisao/la: ↑15 okt 2024, 08:28Tekma je svakako bila izgubiljena, i sa njim i bez njega.
Ako mislimo na isti zicer, u toj situaciji bi svakako to bio ofsajd.JayCatwright je napisao/la: ↑15 okt 2024, 08:54Baš. Radi se ista stvar ko sa Čivićem, a u realnosti Demirović promašio zicer na 1-0 protiv UkrajineGoalgetter je napisao/la: ↑15 okt 2024, 08:28Tekma je svakako bila izgubiljena, i sa njim i bez njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovakvi igraci nas ukopavaju godinama. Milicevic, Corluka, Sanicanin, Civic i tako dalje. Totalni amateri koji nisu u stanju odigrat normalno ni 20 minuta na solidnom nivou. Dok su ovakvi na spisku nema od toga nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dodaj i tog levata što nosiš na avataru,Spahić i Barbarez su sahranili reprezentativni fudbal u BiH.A sve vam je to Vico omogućio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Beduin
- Kontakt:
Sjetite se debija Spajica protiv Madjarske ako se dobro sjecam. Sve ostalo je historija. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma sve u svemu, ne mozes se zvati Nail i baviti nogometom. Samo ti ime nije za fudbala, ali eto…
Tako blizu, a tako daleko.
Mjerilo je vrlo jednostavno. Omerović ima marginalnu ulogu u Osijeku. Osijek je osrednja hrvatska ekipa (da ne kažem ekipa iz donjeg dijela tablice). Da se ekipe kao Osijek ne dižu u nebesa, ispali su ove godine u Evropi od Zire (Azerbejdžan), prošle ih je rasula Adana, godinu prije Kyzylzhar (Kazahstan), godinu prije CSKA Sofija itd. Koliko god mi kritikovali naše, ali prvih 3-4 kluba u našoj ligi su ozbiljniji fudbalski.
Naravno, nekakav plus je što je mlad igrač, ali ni u mladoj reprezentaciji (u koju je bio s pravom pozivan) nije pokazao ništa. Jednostavno je besmislen pokušaj.
I pisat ću opet: Isto kao što je besmislen Kovačević kojem je vrhunac karijere osrednja Poljska, kao što je smiješan Čivić sa vrhuncem u Ferencvarošu, kao što je smiješan Armin Hodžić sa vrhuncem u Videotonu, kao što su smiješni Saničanin i Mujakić sa vrhuncem u lošem Partizanu, kao što je smiješan Hajradinović sa vrhuncem u Kasimpaši itd.
Naravno, nekakav plus je što je mlad igrač, ali ni u mladoj reprezentaciji (u koju je bio s pravom pozivan) nije pokazao ništa. Jednostavno je besmislen pokušaj.
I pisat ću opet: Isto kao što je besmislen Kovačević kojem je vrhunac karijere osrednja Poljska, kao što je smiješan Čivić sa vrhuncem u Ferencvarošu, kao što je smiješan Armin Hodžić sa vrhuncem u Videotonu, kao što su smiješni Saničanin i Mujakić sa vrhuncem u lošem Partizanu, kao što je smiješan Hajradinović sa vrhuncem u Kasimpaši itd.