BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Ma hajde i vi prestanite srati oko tog skandiranja. Isto kao glupi portali koji mole Boga prenijeti to da zavadjaju narod.
Sad ce ovdje 30 stranica biti vezano za skandiranje nekih budala. Tema je BiH a ne skandiranje BHF. Da se sudi narodu na osnovu 45 navijaca. A najzad ne treba se ni pravdati, jer sacekacemo sljedecu utakmicu da vidimo šta će Delije napraviti..
Tema je ipak nogomet i reprezentacija
Sad ce ovdje 30 stranica biti vezano za skandiranje nekih budala. Tema je BiH a ne skandiranje BHF. Da se sudi narodu na osnovu 45 navijaca. A najzad ne treba se ni pravdati, jer sacekacemo sljedecu utakmicu da vidimo šta će Delije napraviti..
Tema je ipak nogomet i reprezentacija
Sad ce se ovdje ispisati 20 stranica o retardiranim Fanaticosima, koji zadnjih godina samo stetu prave ekipi. Sta vas jos iznenadjuje od njih?
Sto rece neko, bolje da su neku parolu zahvale razvili za sve koji su pomagali. Bilo je sigurno i Srba tu, ali...
Sto rece neko, bolje da su neku parolu zahvale razvili za sve koji su pomagali. Bilo je sigurno i Srba tu, ali...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nađi mi 1 utakmicu protiv Novog Pazara da grobari i delije ne skandiraju "nož, žica, Srebrenica"
Grupa iznad svakog pojedinca.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Barbarezova izjava nakon poraza od Madjarske 0:2 kod kuce je stvarno jadna i isforsirano pateticna. Ponosan na igrace nakon ovakvog poraza? Stvarno sam mislio da je Barbarez covjek sa borbenim duhom, ali ocigledno nema nikakav mentalitet da se gura naprijed i tezi pobjedama. Ovo su izjave koje samo pokazuju da nema ambicije da ovu reprezentaciju povede naprijed.
Mi se moramo suociti sa cinjenicom da smo jedna od najgorih reprezentacija u Evropi. Nema tu nikakve snage ni borbe za bolje sutra.
Mi se moramo suociti sa cinjenicom da smo jedna od najgorih reprezentacija u Evropi. Nema tu nikakve snage ni borbe za bolje sutra.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 15 okt 2024, 09:17, ukupno mijenjano 2 puta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ovo na momente nije lose ni izgledalo, ali nemaju ni snage ni kvaliteta odigrati fizicki zahtjevnu utakmicu u par dana. Nasi u veznom redu izgledaju neuhranjeno pored Madjara i odbijaju se u duelu. Iskreno ni Dzeko nije bio na nivou, ona sansa se morala zabit. Nema od smijena nista, ko ce doci Bazdarevic mozda? Ovaj put se mora preci i mora se do kvalifikacija pronaci jos kojeg kvalitetnog igraca.
A o madjarima fasistima i par budaletina
ako ima video nadzor zabraniti ulazak na stadion, jer nisu zbog utakmica tu vec da lijece frustracije. Postoji li i jedna druga navijacka grupa da moze povesti navijanje 
A o madjarima fasistima i par budaletina

Eto Barbarez kaze zadovoljan zalaganjem... ne vidim u sta on gleda...
Meni je izgledalo kao da Madzari igraju ozbiljnu utakmicu a mi prijateljsku.
Svi zracni dueli izgubljeni - od odbrane do napada...
Nedostatak kvalitete - definitivno, ali ovdje je bilo i gomila cuvanja, izbjegavanja duela odnosno igranja ko sline.
Posebno uzasan - Gazibegovic, eto prilika da pohvalim Barbareza sto ga je izveo na poluvremenu.
Ne znam jel povreda ili sta, nisam upratio, ali tip je katastrofa.
Hajradinovic dok se namjesti na lijevu nogu izgubi 10 lopti… ma uzas.. nema se sta drugo reci…
Nedostatak kvalitete - definitivno, ali ovdje je bilo i gomila cuvanja, izbjegavanja duela odnosno igranja ko sline.
Posebno uzasan - Gazibegovic, eto prilika da pohvalim Barbareza sto ga je izveo na poluvremenu.
Hajradinovic dok se namjesti na lijevu nogu izgubi 10 lopti… ma uzas.. nema se sta drugo reci…
Ne trebaš uzimati Barzbarezove izjave kao relevantne, lik je zalutao u ovaj posao. Realno, lik nema pojma. Smislenije stvari sam pročitao na forumu nego što sam čuo od njega, i to je stvarno tako, mada nebi trebalo da bude.emir012 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 09:22Eto Barbarez kaze zadovoljan zalaganjem... ne vidim u sta on gleda...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Sta je problem sa ovom navijackom grupom? 80 minuta tiho navijanje volim ljiljane i to je toBrazzzoo123 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 09:08Ovo na momente nije lose ni izgledalo, ali nemaju ni snage ni kvaliteta odigrati fizicki zahtjevnu utakmicu u par dana. Nasi u veznom redu izgledaju neuhranjeno pored Madjara i odbijaju se u duelu. Iskreno ni Dzeko nije bio na nivou, ona sansa se morala zabit. Nema od smijena nista, ko ce doci Bazdarevic mozda? Ovaj put se mora preci i mora se do kvalifikacija pronaci jos kojeg kvalitetnog igraca.
A o madjarima fasistima i par budaletinaako ima video nadzor zabraniti ulazak na stadion, jer nisu zbog utakmica tu vec da lijece frustracije. Postoji li i jedna druga navijacka grupa da moze povesti navijanje
![]()
Meni fakat ovdje ljudi nisu jasni.
Jel vama jasno da mi nemamo kvalitet da se nosimo sa repkama koje su u rangu Mađarske?
Trebat' će nam barem 3-4 (ako ne i 5) godina kontinuiteta tj. rada JEDNOG selektora da se vratimo na period kad smo ličili na repku.
Ako ćemo stalno mijenjati selektore, ugasi sve, motaj kablove. Nikad mi neće biti jasan naš mentalitet da bi svi sve preko noći ili kroz 2-3 mjeseca.
Šta vam je ba? Smanjite očekivanja, samim tim se smanjuje i razočarenje a dobija se sabur.

Jel vama jasno da mi nemamo kvalitet da se nosimo sa repkama koje su u rangu Mađarske?
Trebat' će nam barem 3-4 (ako ne i 5) godina kontinuiteta tj. rada JEDNOG selektora da se vratimo na period kad smo ličili na repku.
Ako ćemo stalno mijenjati selektore, ugasi sve, motaj kablove. Nikad mi neće biti jasan naš mentalitet da bi svi sve preko noći ili kroz 2-3 mjeseca.
Šta vam je ba? Smanjite očekivanja, samim tim se smanjuje i razočarenje a dobija se sabur.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Slažem se, jednog ŠKOLOVANOG selektora.Pendulum je napisao/la: ↑15 okt 2024, 10:03Meni fakat ovdje ljudi nisu jasni.
Šta vam je ba? Smanjite očekivanja, samim tim se smanjuje i razočarenje a dobija se sabur.![]()
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
Najveca razlika izmedju nas i Albanije je ta požrtvovanost koju si spomenuo. Jednostavno ljudima je tamo država na prvom mjestu to se vidi i u reprezentaciji. Kod nas igrači kalkulišu i to ne samo sad nego i kad smo najbolji bili 2014. Samo sto je sad jako izrazeno i imas puno igraca koji ne daju ni 50%. Da nam je Ancelotti na klupi ja ne vjerujem da bi puno bolja situacija bila.Rauber33 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 00:50Primjer Albanija:
nemaju neke igrače kvalitetom da se ističu, 80% neki mrtvi prosjek, ALI imaju selektora (kao Italijan prije njega) koji poreda igrače na svoje pozicije, da im upute, drže se iste taktike godinama plus borbenost i požrtvovanost koja nije upitna.
REZULTAT: Dva Eura zaredom
A onda sa druge strane imaš našeg Barbu, hamelj u veznom redu i odbrani, skandale, kafane, babu mirsu i marijanu kalaš, i dobiješ godinu dana bez pobjede i gorak ukus poslije svake utakmice.
Pritom odu ti dva jako kvalitetna igraca Anel i Dennis koji su trebali biti nasi stoperi u narednih 10 godina.
Sergeja svakako treba istrpiti ali ako podbacimo u sljedecim kvalifikacijama ne vidim potrebu za jos vremena. Jednostavno se mora pokazati pomak nakon godinu dana pravljenja tima.
Pa nek nas provocira Srbin ovdje, i treba kad smo zasluzili jer oni maloumnici pjevaju sta pjevaju

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Evo ekipe sa kojom smo igrali 1:1 protiv svjetskog prvaka prije 2 godine, svi igraci a pogotovo ovi sa sredine terena jos mogu igrati za nas bez problema. I Krunic ako ne moze kao zadnji vezni onda moze kao krilo ili drugi napadac sto je igrao 90% svoje karijere

- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nije problem istrpiti da se vide neki pomaci, ideja u igri. Mi ne igramo apsolutno nista. Nismo akcije uvezali ni na jednoj utakmici, nismo imali dominaciju, nismo opasni, ne znamo kako i gdje stojimo, odbrana u raspadu, naprijed se sve svodi da se nabije na Džeku i to je to. Sinoc smo samo nabacivali, mogli smo i do zore tako, ne bi ga zabili.
Za svakog protivnika se nađe izgovor, pa smo sacekali sinoc tu Mađarsku i opet se pokazalo da smo u rangu Andore. Poslije mi dođu i pricaju kako se vidi napredak i kako je potrebno vrijeme i strpljenje. Sinoc da su izasli igraci iz ove lige odigrali bi egal s ovim wannabe zvijezdama iz dijaspore.
Za svakog protivnika se nađe izgovor, pa smo sacekali sinoc tu Mađarsku i opet se pokazalo da smo u rangu Andore. Poslije mi dođu i pricaju kako se vidi napredak i kako je potrebno vrijeme i strpljenje. Sinoc da su izasli igraci iz ove lige odigrali bi egal s ovim wannabe zvijezdama iz dijaspore.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Apsolutno. Osim zelje, nista pozitivno nije bilo. Samo sto zelja nije dovoljna za pobjedu protiv ovih ekipa.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 10:28Nije problem istrpiti da se vide neki pomaci, ideja u igri. Mi ne igramo apsolutno nista. Nismo akcije uvezali ni na jednoj utakmici, nismo imali dominaciju, nismo opasni, ne znamo kako i gdje stojimo, odbrana u raspadu, naprijed se sve svodi da se nabije na Džeku i to je to. Sinoc smo samo nabacivali, mogli smo i do zore tako, ne bi ga zabili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
U 11 utakmica prije dolaska Barbareza, mi smo imali cak 8 poraza, i to protiv ekipa srednjeg ranga kao sto su Slovacka, Island i Luksemburg...
I sad se odjednom cudom cudimo sto mi gubimo od Njemacke, Holandije i Mađarske
I sad se odjednom cudom cudimo sto mi gubimo od Njemacke, Holandije i Mađarske

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovim fanaticosima se vodja ili nesto treba promjenuti, ovo skandiranje savez na polje i ubij srbina je nepotrebno
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić