NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BatistutA19
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BatistutA19 » 14 okt 2024, 15:03

E moji biscani nek vam je dragi bog na pomoci od onakve euforije pred sezonu od mozda napada na 1 mijesto do raspada sistema..Politiku boli qurac za klub i sto vi samo pisete po fb i portalima dok se vi ne pokrenete raspast cete se ko Iskra iz Bugojna sto se ugasila i osnovala novi klub tako ce i vas a to investitor maste je gasenje kluba samo moze doci prevarant neki.
Je li vi vidite koliko se mi u Zenici patimo sa klubom i borimo i prije toga skoro 4 godine bojkota domacih utakmica i onda rat sa politikom do preuzimanja kluba i odlaska u kanton i sve do sad i jos ni blizu nismo ulaska u WWIN LIGU BIH..
Steta za Bihac i Jedinstvo ogadili su vam klub a morate se pokrenut ko ,kad ,kako ne znam nek vam je sretno.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 14 okt 2024, 16:05

Anel mali je dobar momak, blizak clan POMAK-a , Sedic ce ga imenovati za predsjednika jel mu je blizak i naravno jel ga Jedinstvo ne zanima, on kad skonta situaciju ce dici sidro i prica se vrti beskonacno.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 14 okt 2024, 18:02

Nek ga imenuje,samo ako misli ozbiljno onda pristupiti Zelji,on kad bi imao stabilnog Zelju u premijer ligi,lakse bi se podnio eventualni ispad Jedinstva ( al nece Jedinstvo nikad ispasti)
Zato ga i boli tuki tu su gdje jesu i to razumijem treba para ljudi oko kluba se pokradeše ok.
Pa daj onda repa Zelji pa da se tu gradu sportska priča vrijedna pomena i pohvala.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 okt 2024, 19:05

Bolje da se ugasimo nego da se Adi vrati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 14 okt 2024, 20:17

Pa narod treba da pokaze nezadovoljstvo, prestati gledati tekme, bojkot kolektivni, ne samo SN nego svi. Ne dati marku za ulaz ili bilo sta drugo, sve preusmjeriti u KK Zelju, pratiti, kupiti sezonske itd. Neka ga dudlaju.

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 14 okt 2024, 20:24

jel ovo forum Jedinstva ili zelje? Koliko vidim mnogi bi ovdje ugasili Jedinstvo da kk zeljo ima vise para u budzetu.. sramota

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 14 okt 2024, 20:34

Niko ne kaze ugasiti,nego umanjiti,oni ce svakako ostati u ovoj ligi radi politike,a vamo pare usmjeriti gdje nema lopovluka i za 3 godine igrati ABA ligu!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 okt 2024, 08:48

Koliko god vi zeljeli da taj Zeljo bude ispred Jedinstva, nece nikad biti i to je to. Mogu biti prvaci dzaba im jer Jedinstvo je Jedinstvo.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 15 okt 2024, 08:55

nebeskasila je napisao/la:
15 okt 2024, 08:48
Koliko god vi zeljeli da taj Zeljo bude ispred Jedinstva, nece nikad biti i to je to. Mogu biti prvaci dzaba im jer Jedinstvo je Jedinstvo.
Mi zeljeli ? Mi zelimo zdrav i stabilan sportski kolektiv u gradu zelimo konkurentan klub u natjecanju...
Kao da je Zeljo iz Vlasenice bgt...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 okt 2024, 08:59

LondonRed je napisao/la:
15 okt 2024, 08:55
Mi zeljeli ? Mi zelimo zdrav i stabilan sportski kolektiv u gradu zelimo konkurentan klub u natjecanju...
A ma razumijem ja sve to, ali to nece tako ici. Logika da je nogomet prva stvar, da se to gleda. A taj Zeljo kad bi poceo funkcionisati na vece stvari, tad bi mu se desilo isto sto i sa Jedinstvom. Eto tamo ne bi poceli krasti.
Kod nas sport ne moze funkcionisati, i to trebamo sto prije shvatiti. Mi nemamo u gradu jednu strucnu osobu koja bi to sve okrenula na bolje. Zasto ne bi imali jak i kosarkaski i solidan nogometni klub u kantonu.

shheff
Kontakt:

Post Postao/la shheff » 15 okt 2024, 09:05

JuventinoBihac je napisao/la:
14 okt 2024, 20:24
jel ovo forum Jedinstva ili zelje? Koliko vidim mnogi bi ovdje ugasili Jedinstvo da kk zeljo ima vise para u budzetu.. sramota
A šta bi ti? Da nastave svake godine, kao i zadnjih 15g. spaliti pola miliona tvojih i mojih KM-ova i još ti na to sramote Grad pred MZ za koje ne znamo gdje su na karti. A za taj nivo budžeta bi mogao lagano gledati Preldžića, Široki, Borac, Bosnu koja puca na ABA1, Igokeu...

Najbolji igrači KK Željo igraju za 600-700, a odstranjeni iz Jedinstva po kafanama za 1500. Koliko tek Adžem spali za ništa, za ubjedljivo zadnje mjesto - budžet KK Željo? Isti nivo takmičenja, gdje se KK bori i pravi bolji rezultat od realnog, nema lopovluka, još mnogo ljudi lično daje svoj novac ili resurse jer je pozitivna priča i sve suprotno od NKJ.

Ko ima malo mozga treba da vidi da ekonomski propadamo, pogledaj samo par radnji koje su se zatvorile, jer se smanjuje tržište i u toj situaciji je fudbal i PL nerealan jer je min. 3-4 mil., a ovamo imaš ljude koji su pokazali da mogu i hoće napraviti bolji rezultat 5x od para kojima raspolažu, njima dati pola miliona čudo bi napravili.

I ja sam prvi do sad gledao 100+ utakmica NKJ uživo, a 10+ KK Željo. Taj Željo bi mogao lagano imati 1000+ ljudi u dvorani, što su skoro sva sjedeća mjesta, jer bi privlačio ljude iz drugih gradova kantona, kao što sad Bubamara privlači, da masa naših poznanika ide iz Bihaća u Cazin na utakmicu. Naravno da je fudbal prvi sport, ali mi smo ga uništili i bolje je da na vrijeme uhvatimo drugi dok i to nismo ispušili. Cazin je pokazao da je 10. ili 20. sport po atraktivnosti zanimljiv samo ako se radi pošteno. A mi bahati nećemo 1. sport zamijeniti za 2. jer smo retardirani. I na taj način bi NKJ i ozdravilo jer bi ostalo onim kojima je stalo za izgrade pozitivnu priču kao što je to uradio i KK zadnjih par godina, i riješio se politike i lopovluka.

I sad je samo pitanje i odgovornost na svim koji imaju funkcije u Gradu i kantonu, hoćemo li i dalje biti glupani da NKJ nastavi uništavati kompletan sport, da se uništi sva pozitiva u Gradu i ovo malo ljudi što je ostalo pokupi i napusti Grad.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 15 okt 2024, 09:19

15 okt 2024, 08:59
LondonRed je napisao/la:
15 okt 2024, 08:55
A ma razumijem ja sve to, ali to nece tako ici. Logika da je nogomet prva stvar, da se to gleda. A taj Zeljo kad bi poceo funkcionisati na vece stvari, tad bi mu se desilo isto sto i sa Jedinstvom. Eto tamo ne bi poceli krasti.
Kod nas sport ne moze funkcionisati, i to trebamo sto prije shvatiti. Mi nemamo u gradu jednu strucnu osobu koja bi to sve okrenula na bolje. Zasto ne bi imali jak i kosarkaski i solidan nogometni klub u kantonu.
To je tvoje misljenje u viđenjje situacije i tvoje zelje ali to ne mora nuzno biti tako,ja cu ti navesti par primjera.
Ti imas masu gradova u Ex Yu gdje je košarka sport broj jedan.
Drugo narod je prepoznao Zelju da je sve ono sto Jednistvo nije,navcescu ti par primjera da je uvjek pola gledatelja zene sa djecom,na ulazu djeca ne placaju ali roditelji svaakako uzmu kartu i plate je e taj momentum Jednistvo nema!
Dvorana puna djece,roditelja e tako se gradi zdrava prica na kraju krajeva pa i SN je od Play Offa poceo pratiti i podrzavati Zelju to puno govori o nekim stvarima.
Naravno da je nogomet reprezentniji i unosniji da bi bilo za sam grad bolje da je Jednistvo zdravo ali nije.
A ne mozes generalizirati i odmah ici sa pricom pokralibi i te stvari pa eno ti OfK Bihac i sto rade svoj kamp? Sto tamo niko ne krade?
Sto niko ne krade Una Gem Tenis ljudi imaju ligu zemlja gori Banja Luka-Zagreb-Karlovac-Bihac igraju na Stensu ligu pa nema kradje.
Ljudi oko Jedinstva su godinama prestavili tu pricu kao ne moze se bez kradje i onda narod to misli a ne okrene se oko sebe na masu primjera pozitivni u gradu...

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 15 okt 2024, 09:20

JuventinoBihac je napisao/la:
14 okt 2024, 20:24
Sta pricas gluposti, ko je rekao gasenje ? Pravo svakog gradjanina je da radi sa svojim parama sta zeli, pare radjana iz gradskog buzeta se slijevaju u NKJ 2 decenije i te pare idu u tudje dzepove, trose se abnormalno i bez plana i cilja, peru ih na raznorazne nacine i rezultat je da ti je klub propao, predmet sprdnje, dok smo mi placali ulaznice, kupovali rekvizite i pomagali licno da uredjujemo stadion kroz raznorazne akcije. Nismo duzni ali volimo klub i to smo radili, iako od para u klubu se sve to moglo uredno placati da onaj stadion ne lici na mjesto iz horor filmova i da ti klub trenutno bude pred ispadanje iz ovog nizeg ranga. O cemu ti pricas druze, jesu krivi svi ti sto su prolazili kroz klub kao kroz hodnik nezainteresirano ali su kupili pare i okoristili se bez da je iko reagovao i bez ikakve revizije.

Narod ne treba da bude tor ovaca za sisanje, dovoljno je sto narod ne izadje na ulice i ne trazi smanjenje budzeta za NKJ, iako moze realno na osnovu svega, ali okretanje ledja tekmama, ne odlazak na iste, prazan stadion, ne kupovanje sezonskih i sta ja znam cega vec je dovoljna opomena, uz par protesta u znak nezadovoljstva iako to nikog ne zanima, ljudi cak vise ni to e zele od gadjenja zbog situacije.

Narod ima pravo da bira koga da prati, podrzava i gdje ce da ulozi pare, tako da preporucujem svima da zaprate KK koji za sad radi mnogo bolje, zdravije i transparentnije, tmao nam je preko puta, neka se puni dvorana umjesto stadiona.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 15 okt 2024, 09:23

I ti grijesis isto pa da ti odg, niko ne zeli da iko bude ispred NKJ kao najveceg kolektiva u gradu, svi zele NKJ najjace i najbolje kao i sto smo pokazali licno, mnogi ovdje. Poenta je u tome da se pokaze nezadovoljstvo i reaguje na neki nacin osim sto se slijepo pise ovdje u izostanku neke konkretne reakcije. Ovo je sprdnja i smamota sta se radi od kluba. Zato podrzati drugi sportski kolektiv koji lici na nesto i relativno je svjeza prica, dati vjetar u ledja jer su zasluzili, a pored toga i pokazati ljudima oko NKJ da ih se nee vise tolerisati niti podrzavati na bilo koji nacin.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 okt 2024, 09:26

Pa OFK Bihac navodis da rade svoj kamp, a ljudi kradu sami sebe. Licno znam kad su dobili donaciju iz Austrije pa rasprodali sve, uzeli pare. U nas je tesko naci postenog covjeka. Volio bih da KK uspije, nisam protiv toga, ali jednostavno sta god se u gradu pojavi pocnem misliti na lose jer tako je vec 20 godina.

Jedinstvo je ispricana prica vec davno, svi znamo da u doglednu buducnost nece biti bolje. Ali uvijek postoji ta nada, i znam da zbog Jedinstva ispasta komplet sport na kantonu. Ali kao i svaki grad, najvise se ulaze u nogomet.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 15 okt 2024, 10:13

15 okt 2024, 09:26
Pa OFK Bihac navodis da rade svoj kamp, a ljudi kradu sami sebe. Licno znam kad su dobili donaciju iz Austrije pa rasprodali sve, uzeli pare. U nas je tesko naci postenog covjeka. Volio bih da KK uspije, nisam protiv toga, ali jednostavno sta god se u gradu pojavi pocnem misliti na lose jer tako je vec 20 godina.

Jedinstvo je ispricana prica vec davno, svi znamo da u doglednu buducnost nece biti bolje. Ali uvijek postoji ta nada, i znam da zbog Jedinstva ispasta komplet sport na kantonu. Ali kao i svaki grad, najvise se ulaze u nogomet.
Evo ja cu licno u petak na skupstini OFK BIHAĆA zamoliti kolegu da se javi i lično ispita tvoje navode za tu tvrdju oko krađe,bilo bi ljepi da mi u pp napises svoje ime i prezime ako to bude se dokazalo kao istina da te mozemo javno pohvaliti,svakako cu isprintati ovaj tvoj post da imaju na uvid stani kako se prica o njihovom poslovanju,jer svaka informacija o malverzaciji i utaji se mora ispitati,samo tako cemo krenuti zdravim putem

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 15 okt 2024, 10:55

Za ovo stanje u Jedinstvu treba prvenstveno da odgovara gradonacelnik jer je on licno dozvolio varalici naninom da se vrati koji nas je zakovo za dno. Odgovornost je i na SN koja je nevjerovatno podrzala ovog zlikovca iz Sarajeva. Da je Hasan ostao, Jedinstvo bi danas bilo u prvih 5 ekipa. Ostao bi kostur ekipe sa par pojacanja. I jos nesto napravite sebi forum kk zeljo pa tamo hvalite i podrzavajte, ovdje se samo o Jedinstvu prica.

shheff
Kontakt:

Post Postao/la shheff » 15 okt 2024, 11:10

Problem je što ovakvo lopovluk Jedinstvo zadnjih 15g. uništava sve drugo pa zato moramo ovdje pisati.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 15 okt 2024, 11:19

LondonRed je napisao/la:
15 okt 2024, 10:13
15 okt 2024, 09:26

Evo ja cu licno u petak na skupstini OFK BIHAĆA zamoliti kolegu da se javi i lično ispita tvoje navode za tu tvrdju oko krađe,bilo bi ljepi da mi u pp napises svoje ime i prezime ako to bude se dokazalo kao istina da te mozemo javno pohvaliti,svakako cu isprintati ovaj tvoj post da imaju na uvid stani kako se prica o njihovom poslovanju,jer svaka informacija o malverzaciji i utaji se mora ispitati,samo tako cemo krenuti zdravim putem
Upitaj slobodno, necu ti dati ime i prezime jer je ovo forum. Koliko znam da su rasprodali opremu, lopte, od donacije nekog covjeka koji im je sve donirao da djeca imaju. Kao sto znam da je Jedinstvo odbilo novu adidas opremu od sponzora, jer im nije odgovarao broj dresova. Sigurno nisu jedini slucajevi, ima toga puno vise ali se svi pravimo da ne znamo.
I cisto sumnjam da ce tebi neko priznati te stvari kad ih upitas, tako da rekla kazala

Ps. Ako se bude ispitivala svaka informacija o malverzacijama, ne znam gdje bi nam bio kraj brate moj. Bitnije je ispitati u Jedinstvu nego u nekom obicnom OFK. Vidi da neko tamo ispita sve ove postove o kradjama i lopovluku. U Jedinstvo treba upasti FBI sta se sve radi, plus javno objavljene kradje i nikom nista

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 15 okt 2024, 12:17

Hasana su otjerali iz Jedinstva, ne samo Sedić.
Dok se počne raditi pošteno u klubu par pojedinaca sve uradi da otjera se išta dobro, a i znamo svi mi ko su oni...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.