Kolko ovdje ima samo zaludjenih likova koji misle da znaju nesto, a ustvari nemaju pojma.
Ljudi moji nama u veznom redu igraju igraci koji imaju 22, 21 ili 23 godine, mi smo veoma mlada ekipa i svi ove igrace treba trpjeti i dati im vremena.
Jedino gdje zamjeram Sergeju je glupo forsiranje staraca kao Hajradinovic ili Saric, kojima je vrhunac karijere bila danasnja utakmica, jer oni ce uvijek biti mrtvi prosjek koji u nasoj ligi ne bi bili prevaga.
Treba definitivno gurati ove mlade igrace, Huseinbasic, Gigovic, Tahirovic, Basic, time dodavati lagano jos neke potencijale.
Jasicu sredit vise te papire, pa i dati sansu Hasicu, treba nam ofanzivaca, ne mozes ocekivati od napadaca, pogotovo od 38disnjeg Dzeke da zavisi citav napad od njega. Mali Bajraktarevic ne moze tu nista napraviti ako nemamo nikog drugo napadacki orjentiranog ofanzivca, jer je previse zelen on da bude prevaga jos.
Hadziahmetovica u iducem ciklusu takodje pozvati, mislim da je i dalje bolji od ostalih mladih veznih igraca, pogotovo jer Tahirovic ne igra.
Po meni Sergej mora ganjat formaciju sa 4 nazad, jer moramo ofanzivno biti stabilni, ok protiv ovih jakih reprezentacija, tada mozes gurat sto vise defanzivno orjentiranih igraca, ali nama nije cilj da postanemo bunker ekipa, vec da izgradimo ekipu koja ce sutra moci igrati sa svima.
Po meni takodje Hadzikadunic bi se trebao vratit u ekipu, jer ne bi trebali sebi dopustiti izgubiti mladog defanzivca koji je vec uigran sa ekipom, jer smo vec izgubili Ahmedhodzica.
--------------------Vasilj--------------------------------
--Dedic---Hadzikadunic---Kolasinac---Gazibegovic--
----------------Hadziahmetovic-----------------------
--------Gigovic---------------Huseinbasic--------------
Hasic---------------------------------Bajraktarevic-------
--------------Demirovic----------------------------------
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM