FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
22%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 165

zeljovolimte
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovolimte » 16 okt 2024, 16:17

TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 16:12
zeljovolimte je napisao/la:
16 okt 2024, 16:11
TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 15:51
Nevjerovatno da nasi nisu glasali za vanrednu skupstinu FSKS, je li moguce ovo?
Lakse vam je vjerovatno gledat novog Demidzica ili kombinaciju Demidzic+Ibrakovic?

Ako su to promjene, neka hvala.
Kome nama? Ovim smo direktno rekli da nam ne smeta trenutno sudjenje i ostale stvari u savezu, ne moze direktnije.
Bolje ce sudjenje biti, ako Ibrak posteni prodje?

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 16 okt 2024, 16:21

Od petka do danas su se skupljali potpisi, a na kraju ih je skupljeno čak 24, a nezvanične informacije govore da listu nezadovoljnih predvodi Sarajevo, dok će se iz Željezničara izjasniti nakon što Skupština kluba dadne svoju riječ. Barem tako nam tvrde naši izvori.

Mi smo se izgleda prodali, samo ne onim kojim smo se nadali, bravo upravo..

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 okt 2024, 16:30

16 okt 2024, 16:17
TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 16:11

Lakse vam je vjerovatno gledat novog Demidzica ili kombinaciju Demidzic+Ibrakovic?

Ako su to promjene, neka hvala.
Kome nama? Ovim smo direktno rekli da nam ne smeta trenutno sudjenje i ostale stvari u savezu, ne moze direktnije.
Naravno da ce biti, gore od ovoga ne moze. Gledas li ti utakmice? Ne samo nase. Jesi li svjestan sta se desava u savezu i nevezano samo za sudjenja, kakve kradje i stimanja u svim reprezentacijama.

Vrtio se Ibrak i prije, vrtili su se razni kriminalci i uhljebi, ali nikad nije ovako bilo, NIKAD

Ne mogu da vjerujem sta pises.
FKŽ !

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 16 okt 2024, 16:31

Nigdje ne pise da mi nismo dali potpis, jer od 27 klubova samo Hrid i Bojnik nisu potpisali zahtjev za vanrednom skupstinom.

Ne znam zasto se stvari izvrcu na nasu stetu, pogotovo medju nasim navijacima

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 16 okt 2024, 16:59

Skupstina ce glasati da li ce potpisati ovo ili ne, a ja se nadam da nece potpisati. Sa smradovima sa koseva, nasim najvecim dusmanima od postanka ne treba stati nikada u zivotu i drago mi je da ove nove generacije tu uocavaju. Ovih starijih koji su furali pricu bratstva i jedinstva je sve manje na stadionima svakako. Ovo je borba jednog kluba da svog kriminalca ubaci u savez koji je kupovao utakmice i zavrsavao sudije kada smo mi bili ti koji su osteceni. Vecina ljudi iznosi svoje misljenje bez da je upucena uopce o cemu se radi, ali tako nam je nazalost u drzavi u mnogo cemu. Ako neko misli da ce jedan kantonalni ministar i jedan predsjednik premijerligasa sjebati nakaradni sistem u savezu koji funkcionise kao i cijela drzava, onda ste vi blago receno zaostali.

Blues1921
Kontakt:

Post Postao/la Blues1921 » 16 okt 2024, 17:14

Ne treba samo puno talasati, odlucit ce skupstina sta treba i kako treba.
Sarajevski Željezničar.

ManijakDo
Kontakt:

Post Postao/la ManijakDo » 16 okt 2024, 17:17

Prvo treba gledati u svoju bastu. Koga to mi imamo u klubu da bi ga mogli predloziti? Jel ima neko iz sporta, neka jaka licnost? Nema je.
To je samo do nas..

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 okt 2024, 17:18

Nece skupstina nista odluciti jer se odrzava nakon sto vec bude odrzana vanredna skupstina FSKS, dakle vrijeme za odluku ce do tad isteci.

Takodjer, naravno da ne treba podrzavati Ibrakovica i njemu slicne, ali pravi problem je sto mi nikog svog ne guramo, sto nismo mi nasli svog Ibrakovica i lobirali kod ljudi da udje u savez. E to je problem zbog kojeg se treba odgovarat, ali nece nazalost.
FKŽ !

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 16 okt 2024, 17:20

TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 17:18
Nece skupstina nista odluciti jer se odrzava nakon sto vec bude odrzana vanredna skupstina FSKS, dakle vrijeme za odluku ce do tad isteci.

Takodjer, naravno da ne treba podrzavati Ibrakovica i njemu slicne, ali pravi problem je sto mi nikog svog ne guramo, sto nismo mi nasli svog Ibrakovica i lobirali kod ljudi da udje u savez. E to je problem zbog kojeg se treba odgovarat, ali nece nazalost.
Nadam se da ces prestati pisati i ofirati se po JAVNOM forumu jer plasiras dezinformacije. Skupstina ce glasati vrlo brzo.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 okt 2024, 17:22

enterofuryl je napisao/la:
16 okt 2024, 17:20
TeaM87 je napisao/la:

Nadam se da ces prestati pisati i ofirati se po JAVNOM forumu jer plasiras dezinformacije. Skupstina ce glasati vrlo brzo.
:urnebes: :urnebes: pa sta sad ima glasat kad je danas istekao rok, je li se pravis ili fakat ne kontas.
FKŽ !

enterofuryl
Kontakt:

Post Postao/la enterofuryl » 16 okt 2024, 17:23

TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 17:22
TeaM87 je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: pa sta sad ima glasat kad je danas istekao rok, je li se pravis ili fakat ne kontas.
Jos jednom cu te zamoliti da se ne brukas javno. Molim te.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 okt 2024, 17:28

Cisto informativno, odakle informacija da je ili će Ibraković biti kandidat za Savez?

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 16 okt 2024, 17:30

TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 16:30
TeaM87 je napisao/la:

Naravno da ce biti, gore od ovoga ne moze. Gledas li ti utakmice? Ne samo nase. Jesi li svjestan sta se desava u savezu i nevezano samo za sudjenja, kakve kradje i stimanja u svim reprezentacijama.

Vrtio se Ibrak i prije, vrtili su se razni kriminalci i uhljebi, ali nikad nije ovako bilo, NIKAD

Zaboravili ste vi ocito kad se poklope po tri cetri kola unaprijed. To je gore i od ovog, titula se urucila tri kola prije kraja, a bod prednosti (samo je ludjak totalni smatrao da imamo sanse). Zaboravili ste metarske ofsajde u Lukavici. Mislim da je Benko rekorder sto se tice golova iz ofsajda u ovoj ligi. To je odvratno bilo pratiti..

Ovi "borci za pravdu" i danas najvise profitiraju od reprezentacije, pa hladno za U21 pozoves Hamzica bez minute za seniore. Imaju prejake lobije, malo im Demidzic, Colpa..

Savez drze Zrinski, Borac i Sarajevo. Ko god od njih da ugura svog nista se novo nece desiti.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 okt 2024, 17:35

16 okt 2024, 17:23
TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 17:22

Jos jednom cu te zamoliti da se ne brukas javno. Molim te.
Takodjer, molba je obostrana.
FKŽ !

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 16 okt 2024, 17:36

admin je napisao/la:
16 okt 2024, 17:28
Cisto informativno, odakle informacija da je ili će Ibraković biti kandidat za Savez?
"Sarajevo je opet in"

A ako vi i portal ne znate. Ko drugi treba znati?

Samo ste vi od kriminalca uspjeli napraviti fudbalskog strucnjaka.
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 16 okt 2024, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 okt 2024, 17:36

16 okt 2024, 17:30
TeaM87 je napisao/la:
16 okt 2024, 16:30

Zaboravili ste vi ocito kad se poklope po tri cetri kola unaprijed. To je gore i od ovog, titula se urucila tri kola prije kraja, a bod prednosti (samo je ludjak totalni smatrao da imamo sanse). Zaboravili ste metarske ofsajde u Lukavici. Mislim da je Benko rekorder sto se tice golova iz ofsajda u ovoj ligi. To je odvratno bilo pratiti..

Ovi "borci za pravdu" i danas najvise profitiraju od reprezentacije, pa hladno za U21 pozoves Hamzica bez minute za seniore. Imaju prejake lobije, malo im Demidzic, Colpa..

Savez drze Zrinski, Borac i Sarajevo. Ko god od njih da ugura svog nista se novo nece desiti.
Slazem se sa svim. Sta je rjesenje po tebi? Ja mislim da je idealno vrijeme da pokusamo svoje ljude progurati, a ocigledno to ne radimo.
FKŽ !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 okt 2024, 17:38

16 okt 2024, 17:36
admin je napisao/la:
"Sarajevo je opet in"

Vidi, ja znam da nije istina, pa me cisto zanima ko siri dezinformacije.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 16 okt 2024, 18:04

admin je napisao/la:
16 okt 2024, 17:38
admin je napisao/la:
"Sarajevo je opet in"

Samo angažovanje Ibrakovića na bilo koji način, u bilo kojem klubu u Bosni i Hercegovini je ništa drugo od onoga što imamo sada. Namjere su jasne. Naravno da neće on biti predstavnik u savezu, ali je doveden da vara, petlja, šteli, mešetari, i ponovi sve procese iz 2015 godine. Tada je namještao na isti način kako to Borac danas radi protiv Odine djece. Smeće obično.

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 16 okt 2024, 18:05

Nama ne trebaju dušmani, imamo ih kući. Zbog čega ili bolje rečeno, po čijem nalogu je blokirana mogućnost kandidature gospodina Nijaza Brkovića za mjesto u IO saveza ispred Fudbalskog Kluba Željezničar? Kada skupštinari mogu srati po forumu, onda molim da konkretno objasne zbog čega nisu glasali za daleko najsposobnijeg kandidata kojeg mi kao klub možemo ponuditi trenutno?

Baš je slučajno da je od 25 potrebnih ruku, gospodin Brković imao 24.

Pojedinci se igraju sa klubom. Očigledno je da se radi po nečijim instrukcijama i da se blokira bilo koji mogući korak naprijed našeg kluba. Izgleda da će se tome jedino stati u kraj kad se nekome dobro polome kosti.

Oni koji dugo prate Želju znaju ko je Nijaz Brković, od igračkih dana, preko pozicije generalnog sekretara, mjesta direktora do člana izvršnog odbora u savezu. Pored svog kvalitetnog rada, Nijaz Brković je jedan od najzaslužnijih što sada imamo novi teren sa umjetnom travom i što nam je vjerovatno u najcrnjem i najtežem posljeratnom periodu kluba sredio odgodu isplate poreza koja je već bila pokrenuta i označena kao prinudna. Da ne spominjem njegov doprinos tokom boravka u izvršnom odboru i kako je blokirao svaku moguću odluku saveza a koja je bila na štetu našeg kluba. I u zadnje vrijeme je bio aktivan oko kluba, bio na sastancima, dijelio savjete i tako dalje i tako dalje.

Po čijim instrukcijama se radi? Zbog čega je tajna da je skupština kluba bila sinoć? Zbog čega su pojedinci lobirali kod skupštinara da se odbije prijedlog da Brković bude kandidat?

Ako treba, možemo i o imenima onih koji su blokirali, lobirali, pa da nam objasne zbog čega su to radili, znam da pojedini čak i pišu po forumima. Dosta je bilo zajebancije, vrijeme je da se to presiječe i otkrije koji ljudi rade na štetu i protiv Želje.

Skupština je najveće ZLO našeg kluba i tu su KOČNICE svih pozitivnih procesa u i oko našeg kluba. Znači, ne trebaju nam dušmani, imamo skupštinare.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 16 okt 2024, 18:13

admin je napisao/la:
16 okt 2024, 17:38
admin je napisao/la:
"Sarajevo je opet in"

Nemoj me vuci za jezik.

Moj prijedlog je Amar Osim ili Nijaz Brkovic.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, zlatandr i 33 gosta.