Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Horda pitarskih botova napiše 750 postova na forumu, i kad se krene igrati fudbal ostali napišu 7 postova o Sarajevu, odmah ide priča samo o Sarajevu pišete i samo vam je Sarajevo na pameti...u međuvremenu Real već 4 bobe visi, a Ajlah sprema novi PR trik da zamaže oči jazavcima
u najavi i novi hit "JA JOŠ KMEČIM PO NAVICI U BORDO MAJICI U BORDO MAJICI "....

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Nestat ce dodicka i vice, samo polahko. colpi je dosao kraj vjerovatno. Pocetak krajaPlatonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 21:57Horda pitarskih botova napiše 750 postova na forumu, i kad se krene igrati fudbal ostali napišu 7 postova o Sarajevu, odmah ide priča samo o Sarajevu pišete i samo vam je Sarajevo na pameti...u međuvremenu Real već 4 bobe visi, a Ajlah sprema novi PR trik da zamaže oči jazavcimau najavi i novi hit "JA JOŠ KMEČIM PO NAVICI U BORDO MAJICI U BORDO MAJICI "....
A Hobit kerojed će do kraja svog života da ulaže u FK Sarajevo, snovi o Bosanskom Realu će ipak da se ostvare....Samo što je realnost da će biti tu dok mu ne rikne programator na mašini za pranje para, pa će onda tako prožvakane da vas ispljune kao kost od jazavičara nakon što ju je oglođao !bvsic je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:07Nestat ce dodicka i vice, samo polahko. colpi je dosao kraj vjerovatno. Pocetak krajaPlatonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 21:57Horda pitarskih botova napiše 750 postova na forumu, i kad se krene igrati fudbal ostali napišu 7 postova o Sarajevu, odmah ide priča samo o Sarajevu pišete i samo vam je Sarajevo na pameti...u međuvremenu Real već 4 bobe visi, a Ajlah sprema novi PR trik da zamaže oči jazavcimau najavi i novi hit "JA JOŠ KMEČIM PO NAVICI U BORDO MAJICI U BORDO MAJICI "....

Otice Mirvic doce drugi Mirvic i tako, doduse zasto bi otisao?Platonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:12A Hobit kerojed će do kraja svog života da ulaže u FK Sarajevo, snovi o Bosanskom Realu će ipak da se ostvare....Samo što je realnost da će biti tu dok mu ne rikne programator na mašini za pranje para, pa će onda tako prožvakane da vas ispljune kao kost od jazavičara nakon što ju je oglođao !bvsic je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:07Nestat ce dodicka i vice, samo polahko. colpi je dosao kraj vjerovatno. Pocetak krajaPlatonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 21:57Horda pitarskih botova napiše 750 postova na forumu, i kad se krene igrati fudbal ostali napišu 7 postova o Sarajevu, odmah ide priča samo o Sarajevu pišete i samo vam je Sarajevo na pameti...u međuvremenu Real već 4 bobe visi, a Ajlah sprema novi PR trik da zamaže oči jazavcimau najavi i novi hit "JA JOŠ KMEČIM PO NAVICI U BORDO MAJICI U BORDO MAJICI "....
![]()
Covjek pravi visemilionske transfere i vjerovatno posluje u plusu, boli ga briga. Sad ide s malo jacom artiljerijom izgleda padaju rusioci fudbala BiH
Isto tako i u BL čekaju na red da ulažu u Borac ozbiljni biznismeni, koji ujedno i žive za Boracbvsic je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:14Otice Mirvic doce drugi Mirvic i tako, doduse zasto bi otisao?Platonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:12A Hobit kerojed će do kraja svog života da ulaže u FK Sarajevo, snovi o Bosanskom Realu će ipak da se ostvare....Samo što je realnost da će biti tu dok mu ne rikne programator na mašini za pranje para, pa će onda tako prožvakane da vas ispljune kao kost od jazavičara nakon što ju je oglođao !![]()
Covjek pravi visemilionske transfere i vjerovatno posluje u plusu, boli ga briga. Sad ide s malo jacom artiljerijom izgleda padaju rusioci fudbala BiH

A što se tiče Mirvića zašto bi otišao, pa pogledaj malo evropske klubove koji barataju sa milijardama zašto predsjednici odlaze...tj, mislim da bi vam Virto mogao ponuditi odgovor, ako je voljan....
Qrac moj cekaju, to je rupa bez dna. Odlaskom saveza postaje nebitan klub.Platonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:17Isto tako i u BL čekaju na red da ulažu u Borac ozbiljni biznismeni, koji ujedno i žive za Boracbvsic je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:14Otice Mirvic doce drugi Mirvic i tako, doduse zasto bi otisao?Platonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:12
A Hobit kerojed će do kraja svog života da ulaže u FK Sarajevo, snovi o Bosanskom Realu će ipak da se ostvare....Samo što je realnost da će biti tu dok mu ne rikne programator na mašini za pranje para, pa će onda tako prožvakane da vas ispljune kao kost od jazavičara nakon što ju je oglođao !![]()
Covjek pravi visemilionske transfere i vjerovatno posluje u plusu, boli ga briga. Sad ide s malo jacom artiljerijom izgleda padaju rusioci fudbala BiHotom potom !
A što se tiče Mirvića zašto bi otišao, pa pogledaj malo evropske klubove koji barataju sa milijardama zašto predsjednici odlaze...tj, mislim da bi vam Virto mogao ponuditi odgovor, ako je voljan....
Mislim doduse nijedan investitor ne moze unijeti para tu kao dodick, zato od tih investitora nema nista
- svrakino1921
- Kontakt:
Sponzorska saradnja između FK Željezničar i kompanije Singral
FK Željezničar i kompanija Singral potpisali su ugovor o sponzorskoj saradnji. Kompanija Singral je u proteklom periodu obavila sjajan posao u izgradnji nove biletarnice na Stadionu Grbavica.
U okviru strategije razvoja i jačanja svojih poslovnih odnosa, Fudbalski klub Željezničar sa zadovoljstvom objavljuje potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom Singral.
Singral je vodeća građevinska firma za sve završne radove u građevinarstvu. Osnovani su 2019. godine. Specijalizirani su za izvedbu elektroinstalacija, vodoinstalaterske usluge, montažu vodovodne i kanalizacione mreže, moleraj, kao i radove na postavci podova, estriha, keramike, rigipsa, kompletne zidarske usluge te usluge 3D dizajna prostora.
GOLEM SI ŽELJO
FK Željezničar i kompanija Singral potpisali su ugovor o sponzorskoj saradnji. Kompanija Singral je u proteklom periodu obavila sjajan posao u izgradnji nove biletarnice na Stadionu Grbavica.
U okviru strategije razvoja i jačanja svojih poslovnih odnosa, Fudbalski klub Željezničar sa zadovoljstvom objavljuje potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom Singral.
Singral je vodeća građevinska firma za sve završne radove u građevinarstvu. Osnovani su 2019. godine. Specijalizirani su za izvedbu elektroinstalacija, vodoinstalaterske usluge, montažu vodovodne i kanalizacione mreže, moleraj, kao i radove na postavci podova, estriha, keramike, rigipsa, kompletne zidarske usluge te usluge 3D dizajna prostora.
GOLEM SI ŽELJO
-
- Kontakt:
Jadni Luka nije skontao da gu pricu vrte evo 10 godina otice pa dodje vijetnamqc pa Mirvic,zanimljivo kod njih u redovima cekaju a nikad niko da ulozi haha kakva supljabvsic je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:14Otice Mirvic doce drugi Mirvic i tako, doduse zasto bi otisao?Platonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:12A Hobit kerojed će do kraja svog života da ulaže u FK Sarajevo, snovi o Bosanskom Realu će ipak da se ostvare....Samo što je realnost da će biti tu dok mu ne rikne programator na mašini za pranje para, pa će onda tako prožvakane da vas ispljune kao kost od jazavičara nakon što ju je oglođao !![]()
- svrakino1921
- Kontakt:

Većina želi promjene
FK Željezničar podržao zahtjev za održavanje vanredne Skupštine FS Kantona Sarajevo!? ·Saznajemo
Imam šuhu da cemo nayebat zbog ovoga
Dok su nas držali 5 sati na naslovnici kao udarnu vijest
A tabela se fino poredala nakon ovih zaostalih utakmica
4 mjesto sve izvjesnije sa tendencijom da prestignemo Pitare i na kraju sezone budemo 3 mjesto
Uhhhhhh
Gledaj, meni ne smeta niko a posebno Mirvić sve dok ste redovno četvrti na tabelimosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:22Jadni Luka nije skontao da gu pricu vrte evo 10 godina otice pa dodje vijetnamqc pa Mirvic,zanimljivo kod njih u redovima cekaju a nikad niko da ulozi haha kakva supljabvsic je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:14Otice Mirvic doce drugi Mirvic i tako, doduse zasto bi otisao?Platonova je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:12
A Hobit kerojed će do kraja svog života da ulaže u FK Sarajevo, snovi o Bosanskom Realu će ipak da se ostvare....Samo što je realnost da će biti tu dok mu ne rikne programator na mašini za pranje para, pa će onda tako prožvakane da vas ispljune kao kost od jazavičara nakon što ju je oglođao !![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ponovo svjedocimo hinjskim pokusajima da se odredjeni njihovi ljudi infiltriraju na pozicije od utjecaja da mogu raditi za vlastite interese. I to sve se odvija pod plastom borbe za dobrobit fudbala dok svi mi znamo da su stvarni motivi daleko od toga.
A da ne zaboravimo i brigadu koja danonocno botuje po forumima, vjerovatno jedini navijaci na svijetu koje su bivsi igraci prozvali da to rade za petobanku
A da ne zaboravimo i brigadu koja danonocno botuje po forumima, vjerovatno jedini navijaci na svijetu koje su bivsi igraci prozvali da to rade za petobanku

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nije ovo hinjski pokusaj, direktno cemo ubaciti naseg covjeka, ko vas ****
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zamisli koliki smo onda giganti kad za takve igrace uzmemo po 500-600k€+%NoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:21NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 okt 2024, 20:07Inace ko je prvi u drzavi po prodaji igraca?Ko je najvise igraca iz vlastitog pogona afirmisao i prodao?Nemoj pikati Becu i Gasala u Hadzice i TesanjNoDi80 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 19:20Bice, bice
Vratice se Grbavica u punom sjaju, a kad se natkrije jug cucete huk kakav jos niste culi
Sto se tice igraca
Dzeko vam je vec svima zauvijek nedodirljiv
Vasi igraci ne mogu ko Zukanovic karijere napraviti
Naravno ne mislim na ovog vaseg s transfermarkta
Zolotic igra, a vas najjaci Kovacevic grije klupu
I ovo sto izbacujete igra po Risespor i Partizanu
Oni iz Slobode sto dzabe odu bolji su od vasih koje ste prodali

P.S ko se zadnji smije najsladje se smije.Laku noc i pripremite se
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Naravno,prica covjek o hinjskom pokusaju a mi javno prvi se zalili na ovo sto je savez poslo dok oni cute kao i uvijek,sto ne ubace nekog svog,nece jer im odgovara ovako da prose i d aih nema na mapi da pune svoje dzepove.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Za dobrobit BH fudbala iskljucivo moramo voditi borbu da istrijebimo njihov hinjaluk i dvolicnost

Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
07:56 lik već pjeni. Bahati mangup 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], jurisicduska i 28 gostiju.