Kad su 2006 kraljevi iz south parka imali dio epizode o njemu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja mislim da su najjeftinije neke japanske u Totaltrade-u u Lukavici. Po nasim forumima sam citao da su odlicne gume, dok po stranim forumima se pisu da su odlicne za poginuti.
Ma otvorena rana i bakterija. Vadjenje zuba ne moze ubiti covjeka.
Možda nisu najjeftinije ali sve preporuke za Intercars
baš su dobri, ona druga pjesma im je još bolja.
Koliko retardiran moras biti da 49 puta prijavis bombu u skoli?Općinski sud u Sarajevu na prijedlog Tužilaštva KS odredio je privremeni smještaj maloljetniku koji se sumnjiči da je za 11 dana više od 49 puta uputio lažne dojave o bombama u Sarajevu.
On će biti smješten u JU Zavod za vaspitanje muške djece i omladine Sarajevo umjesto u pritvorskoj jedinici, što je odluka Općinskog suda.
Njegov privremeni smještaj u ovoj instituciji može trajati od 14.10. do 14.11.2024. godine ili druge odluke suda.
Šesnaestogodišnjak se sumnjči da je u u proteklih 11 dana 49 puta lažno dojavio da su postavljene bombe u više srednjih škola u Sarajevu, upućujući prijeteće poruke na njihove e-mail adrese.
Pritvor mu je ranije predložen u skladu za Zakonom o zaštiti i postupanju za djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku FBiH i to zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo.
Numan?
Mogli nadam se
Daj neki hint
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, VolimBiH96 i 11 gostiju.