Slozis im 5 komada i ogadis fudbal.Da se zna ko je Sarajevo a ne da najvece fukare i cobani dolaze na Kosevo bez imalo respekta vise.Nesto se rastrce a na ulazu u Mostar i BL unaprijed skinu gace.I nikome aplauz ne davati.Ni mi nismo nigdje docekani cvijecem nego na noz od mora do Save od Drine do Une.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
sreca pa smo zrinji ljetos izasli u susret i pristali na odgodu, mozda bi ih tad ne daj boze i pobjedili da se igralo
Hoces reci da ti znas bolje od škore

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Vec od sledeceg kola nemamo prava na kiks, jer ocigledno je da nam se konkurenti nece nigdje okliznuti. Nemojte samo floskule bacat dugo je prvenstvo, jer su ovi gadovi zasticeni ko polarni medvjedi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Najbitnije da nas u Subotu bude što je moguće više,termin okej,vrijeme okej koliko se vidi sad za sad tako da nema nikakvih izgovora!
MNON
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nerealno je kako ovog colpu niko nije 15 godina skinuo, a toliko uzarenih glava, kriminalaca i namazanih ljudi je proslo kroz sarajevske klubove svih ovih godina.
Moramo biti sretni sto zivimo u doba Mirvica jer da je prvenstvo regularno, mi bi duplu uzimali od 2021 do danas. Zavrsit ce se i ova nasa bitka..
Sto se utakmice tice, doci, podrzati jer nam je to moralna duznost ali i navika. Vidim ovdje se vec kalkulise da li smijemo kiksati ili ne kao da to igra neku ulogu u prvenstvu. Prva dva mjesta su politicki zacementirana i nemamo sta traziti ocigledno.
Nemojte nasjedati na gurbetske price anam onih da nam je osigurana titula za ovu sezonu, to im je samo podloga da imaju o cemu pricati dok ostvarujemo fenomenalan niz bez poraza. U ligi smo zadnji put izgubili u aprilu ove godine.
Moramo biti sretni sto zivimo u doba Mirvica jer da je prvenstvo regularno, mi bi duplu uzimali od 2021 do danas. Zavrsit ce se i ova nasa bitka..
Sto se utakmice tice, doci, podrzati jer nam je to moralna duznost ali i navika. Vidim ovdje se vec kalkulise da li smijemo kiksati ili ne kao da to igra neku ulogu u prvenstvu. Prva dva mjesta su politicki zacementirana i nemamo sta traziti ocigledno.
Nemojte nasjedati na gurbetske price anam onih da nam je osigurana titula za ovu sezonu, to im je samo podloga da imaju o cemu pricati dok ostvarujemo fenomenalan niz bez poraza. U ligi smo zadnji put izgubili u aprilu ove godine.
- TurkishAirlines
Najbitnije je da pobjedimo makar nas 10 bilo na stadionu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ima li neko u detalje da mi objasni kakvu promjenu dobijamo smjenom ovih ubleha u FSKS?
🇵🇸
Pa dovoljan dokaz da ti nista nije osigurano su utakmice u BL i protiv sirokog zadnje kolo. Kakvi mi i da nam neko nesta osigura. Necemo mi titule vidjeti sve dok vico zari i pali savezom zivi bili pa vidjeli.ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 okt 2024, 21:49
-
- Kontakt:
Naravno da necemo jer smo doticnom trn u oku,zna da najvise kapaciteta od navijaca,igraca,uslova,novcs imamo plus nas ime hebeubipara je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:31Pa dovoljan dokaz da ti nista nije osigurano su utakmice u BL i protiv sirokog zadnje kolo. Kakvi mi i da nam neko nesta osigura. Necemo mi titule vidjeti sve dok vico zari i pali savezom zivi bili pa vidjeli.ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 okt 2024, 21:49
Procito vise puta

Prosvijetli me

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sramota je da u našem gradu tik ispred nosa nam hladno sjede ljudi koji nas terorišu godinama, pišaju po navijačima i našoj svetinji. Nejasno je da navijači ne mogu bar pokrenuti neki vid protesta. Stadion navijača kao što je bilo protiv Trnave može smijeniti vladu, a ne nekih par mufljuza iz saveza. Poenta je da je potreban samo neki pokretač, da neko tko predstavlja navijače pozove raju i to je to, takav vid akcije definitivno nedostaje. Nadalje od strane naših navijača uvijek se forsiraju nekakve podjele sa kićenjem titula i epiteta ko je bolji/ veći navijač, te se grupe konstantno izdvajaju kao da ne navijaju za isti klub i upravo je to ono što nas čini slabim. Ko su HZ? Za mene su svi navijači FKS HZ ili bi ostatak navijača trebao da dobije neko drugo ime? Šta neko od 60 godina ko je bio nekad na sjeveru, pa prešao na zapad ili je zavezan za krevet ili neko ko više ne fura furku ludovanja nego ima potrebu da mirno gleda tekmu ili neko ko dovodi malu djecu pa bira mirniju tribinu, a bio je i na sjeveru i na gostovanjima nije više HZ? Da li HZ imaju rok trajanja ili ograničenja sa godinama? Da li možete percipirati u glavi koliko je generacija prošlo preko sjevera, gdje su ti ljudi, da nisu svi pomrli ili im je jednostavno oduzet identitet? Postoje ljudi koji vode i predstavljaju navijačke grupe i isti bi trebali malo poraditi na ujedinjenju svih navijača, odraditi nešto jači marketing i samopromociju te daleko pojačati članstvo. Da bi ljude privukao i da bi ljudi shvatili vrijednosti postojanja navijačkog udruženja i samim tim daleko povećao broj članova moraš im nešto dati i obrazložiti da takvo udruženje ima vrijednost postojanja i da takvo udruženje je spremno boriti se za pravdu sa širim pogledom, a u ovom slučaju to je protiv NSBiH. Da ne budem pogrešno shvaćen, taj vid borbe nikako nije da se nekog premlati isl, već da se pozove na ujedinjenje, proširi članstvo i da neko ko je glas, odnosno predstavlja navijače pozove na mirne proteste. Pozdrav 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Amcho1 je napisao/la: ↑17 okt 2024, 00:06Sramota je da u našem gradu tik ispred nosa nam hladno sjede ljudi koji nas terorišu godinama, pišaju po navijačima i našoj svetinji. Nejasno je da navijači ne mogu bar pokrenuti neki vid protesta. Stadion navijača kao što je bilo protiv Trnave može smijeniti vladu, a ne nekih par mufljuza iz saveza. Poenta je da je potreban samo neki pokretač, da neko tko predstavlja navijače pozove raju i to je to, takav vid akcije definitivno nedostaje. Nadalje od strane naših navijača uvijek se forsiraju nekakve podjele sa kićenjem titula i epiteta ko je bolji/ veći navijač, te se grupe konstantno izdvajaju kao da ne navijaju za isti klub i upravo je to ono što nas čini slabim. Ko su HZ? Za mene su svi navijači FKS HZ ili bi ostatak navijača trebao da dobije neko drugo ime? Šta neko od 60 godina ko je bio nekad na sjeveru, pa prešao na zapad ili je zavezan za krevet ili neko ko više ne fura furku ludovanja nego ima potrebu da mirno gleda tekmu ili neko ko dovodi malu djecu pa bira mirniju tribinu, a bio je i na sjeveru i na gostovanjima nije više HZ? Da li HZ imaju rok trajanja ili ograničenja sa godinama? Da li možete percipirati u glavi koliko je generacija prošlo preko sjevera, gdje su ti ljudi, da nisu svi pomrli ili im je jednostavno oduzet identitet? Postoje ljudi koji vode i predstavljaju navijačke grupe i isti bi trebali malo poraditi na ujedinjenju svih navijača, odraditi nešto jači marketing i samopromociju te daleko pojačati članstvo. Da bi ljude privukao i da bi ljudi shvatili vrijednosti postojanja navijačkog udruženja i samim tim daleko povećao broj članova moraš im nešto dati i obrazložiti da takvo udruženje ima vrijednost postojanja i da takvo udruženje je spremno boriti se za pravdu sa širim pogledom, a u ovom slučaju to je protiv NSBiH. Da ne budem pogrešno shvaćen, taj vid borbe nikako nije da se nekog premlati isl, već da se pozove na ujedinjenje, proširi članstvo i da neko ko je glas, odnosno predstavlja navijače pozove na mirne proteste. Pozdrav![]()

ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Hz su navijači FKS koji dolaze na domaće(sjever) i gostujuće utakmice. Svako ko je navijač FKS može se učlaniti u hz a poslje zna se koja je hijerarhija na tribini i grupi. A što se tiče Vice mi apsolutno nemamo nikakvu šansu da se borimo protiv toga , slično kao s Dodikom niko iz federacije ne moze ga ugroziti tako je i s Vicom samo ih njihovi mogu smjeniti. To je borba protiv vjetrenjace, fks treba pokušati osvojiti predstavnike u KS i da ima uporište i dobar odnos s ostalim kantonima . I opet teško se boriti u skupštini imaš 15 ljudi od kojih 6 bosnjacki a 9 imaš koji će gotovo uvijek biti kontra fks,tako i da pridobijes bosnjacki dio opet pitanje kako se boriti s Beusom i Vicom uz to uvijek imaš i nekog iz Zenice i Tuzle koji isto nisu nešto u ljubavi s FKS . Tako da je to jedan začarana krug al treba težiti regularnosti. Komplikovana država tako i nogometni savez. Teške teme ,dobit veleza doći u što većem broju to je naš zadatak .Lecler je napisao/la: ↑17 okt 2024, 07:36Amcho1 je napisao/la: ↑17 okt 2024, 00:06Sramota je da u našem gradu tik ispred nosa nam hladno sjede ljudi koji nas terorišu godinama, pišaju po navijačima i našoj svetinji. Nejasno je da navijači ne mogu bar pokrenuti neki vid protesta. Stadion navijača kao što je bilo protiv Trnave može smijeniti vladu, a ne nekih par mufljuza iz saveza. Poenta je da je potreban samo neki pokretač, da neko tko predstavlja navijače pozove raju i to je to, takav vid akcije definitivno nedostaje. Nadalje od strane naših navijača uvijek se forsiraju nekakve podjele sa kićenjem titula i epiteta ko je bolji/ veći navijač, te se grupe konstantno izdvajaju kao da ne navijaju za isti klub i upravo je to ono što nas čini slabim. Ko su HZ? Za mene su svi navijači FKS HZ ili bi ostatak navijača trebao da dobije neko drugo ime? Šta neko od 60 godina ko je bio nekad na sjeveru, pa prešao na zapad ili je zavezan za krevet ili neko ko više ne fura furku ludovanja nego ima potrebu da mirno gleda tekmu ili neko ko dovodi malu djecu pa bira mirniju tribinu, a bio je i na sjeveru i na gostovanjima nije više HZ? Da li HZ imaju rok trajanja ili ograničenja sa godinama? Da li možete percipirati u glavi koliko je generacija prošlo preko sjevera, gdje su ti ljudi, da nisu svi pomrli ili im je jednostavno oduzet identitet? Postoje ljudi koji vode i predstavljaju navijačke grupe i isti bi trebali malo poraditi na ujedinjenju svih navijača, odraditi nešto jači marketing i samopromociju te daleko pojačati članstvo. Da bi ljude privukao i da bi ljudi shvatili vrijednosti postojanja navijačkog udruženja i samim tim daleko povećao broj članova moraš im nešto dati i obrazložiti da takvo udruženje ima vrijednost postojanja i da takvo udruženje je spremno boriti se za pravdu sa širim pogledom, a u ovom slučaju to je protiv NSBiH. Da ne budem pogrešno shvaćen, taj vid borbe nikako nije da se nekog premlati isl, već da se pozove na ujedinjenje, proširi članstvo i da neko ko je glas, odnosno predstavlja navijače pozove na mirne proteste. Pozdrav![]()
![]()
napusis se hordama kurcaAmcho1 je napisao/la: ↑17 okt 2024, 00:06Sramota je da u našem gradu tik ispred nosa nam hladno sjede ljudi koji nas terorišu godinama, pišaju po navijačima i našoj svetinji. Nejasno je da navijači ne mogu bar pokrenuti neki vid protesta. Stadion navijača kao što je bilo protiv Trnave može smijeniti vladu, a ne nekih par mufljuza iz saveza. Poenta je da je potreban samo neki pokretač, da neko tko predstavlja navijače pozove raju i to je to, takav vid akcije definitivno nedostaje. Nadalje od strane naših navijača uvijek se forsiraju nekakve podjele sa kićenjem titula i epiteta ko je bolji/ veći navijač, te se grupe konstantno izdvajaju kao da ne navijaju za isti klub i upravo je to ono što nas čini slabim. Ko su HZ? Za mene su svi navijači FKS HZ ili bi ostatak navijača trebao da dobije neko drugo ime? Šta neko od 60 godina ko je bio nekad na sjeveru, pa prešao na zapad ili je zavezan za krevet ili neko ko više ne fura furku ludovanja nego ima potrebu da mirno gleda tekmu ili neko ko dovodi malu djecu pa bira mirniju tribinu, a bio je i na sjeveru i na gostovanjima nije više HZ? Da li HZ imaju rok trajanja ili ograničenja sa godinama? Da li možete percipirati u glavi koliko je generacija prošlo preko sjevera, gdje su ti ljudi, da nisu svi pomrli ili im je jednostavno oduzet identitet? Postoje ljudi koji vode i predstavljaju navijačke grupe i isti bi trebali malo poraditi na ujedinjenju svih navijača, odraditi nešto jači marketing i samopromociju te daleko pojačati članstvo. Da bi ljude privukao i da bi ljudi shvatili vrijednosti postojanja navijačkog udruženja i samim tim daleko povećao broj članova moraš im nešto dati i obrazložiti da takvo udruženje ima vrijednost postojanja i da takvo udruženje je spremno boriti se za pravdu sa širim pogledom, a u ovom slučaju to je protiv NSBiH. Da ne budem pogrešno shvaćen, taj vid borbe nikako nije da se nekog premlati isl, već da se pozove na ujedinjenje, proširi članstvo i da neko ko je glas, odnosno predstavlja navijače pozove na mirne proteste. Pozdrav![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Samo je fazon sto je protiv Trnave bilo barem 10 hiljada dijasporaca i ostalih selfi navijaca. Nasa prosjecna posjeta je zadnje 2-3 godine jedva 7 hiljada, i to je kriticna masa od koje nesta mozes ocekivat.
Dalje, od tih 7 hiljada nek imas 4 milje zaposlenih ljudi koji realno ne mogu izac na proteste radnim danom (jer vikendom nema smisla lajat na praznu zgradu), ostajes na 3 milje maloljetnika i penzionera. Od te 3 milje su djeca i studenti koji su takodje radnim danima u obavezi. Znaci protest bi se formirao oko penzionera i par dzabahljebarosa koji kradu Bogu dane svakako. A i oni nece.
Kakvi protesti, ovdje se za ubijenu djecu ne izlazi na protest. Bitnije je vala za drustvo ko je ubio Dzenana Memica, Dzenu Gadzun, ovu curu kod zubara nekidan... nego neka liga. Kad sam vam pisao da navijaci nikakvog uticaja na izbore nemaju, poklopili ste me, a na kraju Mandic uvjerljivo pomete konkurenciju. Tako i za ovo, kad se sta protestima rijesilo? Nemamo kriticnu masu, mentalitet pravih mirnih protesta, jasne ciljeve... nemamo u sustini nista.
Dalje, od tih 7 hiljada nek imas 4 milje zaposlenih ljudi koji realno ne mogu izac na proteste radnim danom (jer vikendom nema smisla lajat na praznu zgradu), ostajes na 3 milje maloljetnika i penzionera. Od te 3 milje su djeca i studenti koji su takodje radnim danima u obavezi. Znaci protest bi se formirao oko penzionera i par dzabahljebarosa koji kradu Bogu dane svakako. A i oni nece.
Kakvi protesti, ovdje se za ubijenu djecu ne izlazi na protest. Bitnije je vala za drustvo ko je ubio Dzenana Memica, Dzenu Gadzun, ovu curu kod zubara nekidan... nego neka liga. Kad sam vam pisao da navijaci nikakvog uticaja na izbore nemaju, poklopili ste me, a na kraju Mandic uvjerljivo pomete konkurenciju. Tako i za ovo, kad se sta protestima rijesilo? Nemamo kriticnu masu, mentalitet pravih mirnih protesta, jasne ciljeve... nemamo u sustini nista.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam ga izgubio kod “neko tko”Amcho1 je napisao/la: ↑17 okt 2024, 00:06Sramota je da u našem gradu tik ispred nosa nam hladno sjede ljudi koji nas terorišu godinama, pišaju po navijačima i našoj svetinji. Nejasno je da navijači ne mogu bar pokrenuti neki vid protesta. Stadion navijača kao što je bilo protiv Trnave može smijeniti vladu, a ne nekih par mufljuza iz saveza. Poenta je da je potreban samo neki pokretač, da neko tko predstavlja navijače pozove raju i to je to, takav vid akcije definitivno nedostaje. Nadalje od strane naših navijača uvijek se forsiraju nekakve podjele sa kićenjem titula i epiteta ko je bolji/ veći navijač, te se grupe konstantno izdvajaju kao da ne navijaju za isti klub i upravo je to ono što nas čini slabim. Ko su HZ? Za mene su svi navijači FKS HZ ili bi ostatak navijača trebao da dobije neko drugo ime? Šta neko od 60 godina ko je bio nekad na sjeveru, pa prešao na zapad ili je zavezan za krevet ili neko ko više ne fura furku ludovanja nego ima potrebu da mirno gleda tekmu ili neko ko dovodi malu djecu pa bira mirniju tribinu, a bio je i na sjeveru i na gostovanjima nije više HZ? Da li HZ imaju rok trajanja ili ograničenja sa godinama? Da li možete percipirati u glavi koliko je generacija prošlo preko sjevera, gdje su ti ljudi, da nisu svi pomrli ili im je jednostavno oduzet identitet? Postoje ljudi koji vode i predstavljaju navijačke grupe i isti bi trebali malo poraditi na ujedinjenju svih navijača, odraditi nešto jači marketing i samopromociju te daleko pojačati članstvo. Da bi ljude privukao i da bi ljudi shvatili vrijednosti postojanja navijačkog udruženja i samim tim daleko povećao broj članova moraš im nešto dati i obrazložiti da takvo udruženje ima vrijednost postojanja i da takvo udruženje je spremno boriti se za pravdu sa širim pogledom, a u ovom slučaju to je protiv NSBiH. Da ne budem pogrešno shvaćen, taj vid borbe nikako nije da se nekog premlati isl, već da se pozove na ujedinjenje, proširi članstvo i da neko ko je glas, odnosno predstavlja navijače pozove na mirne proteste. Pozdrav![]()
1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
Logovao se samo da podrzim ovaj post. Mudro zboris Napoleone.napoleon72 je napisao/la: ↑17 okt 2024, 09:26Samo je fazon sto je protiv Trnave bilo barem 10 hiljada dijasporaca i ostalih selfi navijaca. Nasa prosjecna posjeta je zadnje 2-3 godine jedva 7 hiljada, i to je kriticna masa od koje nesta mozes ocekivat.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Dave, miguelramos, mosarajvosa83, NazorUso, OsmanhodzicBuco, skoJaa, VolimoSarajevo i 53 gosta.