Jel realno koliko članaka ss.ba portal izbacuje o Modriću? Kladim se po život na dnevnik.hr ne izbacuje ni pola od ovoga, na svom dijelu o sportu...
Mislim, uvijek je lahko reći, preskoči itd...ali ima nas koji čitamo ISKLJUČIVO ovaj portal kao izvor soportskih vijesti što se tiče BH portala i osjećam da imam pravo da komentarišem i šta čitam.
Skoro je neko pisao i o naslovima tipa: "včr pola Beograda neće spavati" "pola Beograda bruji..." "Balkan bruji o ....." "Madrid se trese, a onda je Perez okrenuo telefon kasno sinoć....." "nije htio ni da čuje!" , "" zvijezda zalupila vrata selektoru" "Sreća kratkog daha Drama u svlačionici: Perišiću pao mrak na oči, slijede sati straha, večeras neće mirno spavati" itd itd itd
O sisama i guzovima ili člancima koji nemaju nikakav početak ni kraj ni smisao nema ni potrebe...
Ponavljam, čitam isključivo ovaj portal, iz razloga što je najbolji, ali zašto se pretvara u ovo sve navedeno iznad?
I za kraj, kunem se, nije kritika, nego prijedlog da se možda može na ovom raditi.
Sa druge strane, jasno mi je da ljudi koji skrolaju FB, staju samo na pompeznim naslovima, ali za FB pravite drugačije naslove....mi koji , a hiljade nas je, koji već dođemo na portal ćemo ga čitati jer smo već došli, nije me sigurno neki od ovih iznad naslova doveo tu...čak šta više, recimo ovo slijede sati straha i slično neću ni da otvorim...
Ako ko može razumiti može, ako ne može, halalite na upadu, što bi rekli po forumu...