Malo je spora radnja.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Rasista
Nego šta je dalje sa Lord of the Rings ? Je li osma ep bila zadnja što se tiče 2. sezone ili šibaju dalje ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JayCatwright
- Kontakt:
Ecotone i All Alone

Cetvrta ep Pingvina najbolja do sad 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Milioti jede svaku scenu, siguran sam da će pokupiti sve moguće nagrade
- Beduin
- Kontakt:
The Longest Night
Nelosa spanska serija s obzirom na silna njihova pateticno-sapunjarska sranja na Netflixu. Ne znam jesu li planirali nastavak ili ce ostaviti onako nedovrseno i nejasno?
Nelosa spanska serija s obzirom na silna njihova pateticno-sapunjarska sranja na Netflixu. Ne znam jesu li planirali nastavak ili ce ostaviti onako nedovrseno i nejasno?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Iako volim sci-fi, 3 body problem tezak.
Prejaka nova epizoda Pinguina, najbolja do sada.
Prejaka nova epizoda Pinguina, najbolja do sada.
- JayCatwright
- Kontakt:
Al nahajpaše seriju sa najnebitnijim negativcem u Batmanu jbt dan
Bez zezancije nista posebno
A ko je tacno nahajpao seriju? 90% kriticara i slican broj ”obicnih” gledalaca”? Ili mozda podatci Maxa koji kazu da serija biljezi rast gledanja svake sedmice? Te da je prebacila neke brojke sto su drzali Succession i slicno? Da ne nastavljam.JayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 00:40Al nahajpaše seriju sa najnebitnijim negativcem u Batmanu jbt dan![]()
![]()
Stvar je okusa i normalno da ce biti neko kome se nesto nece svidjeti. Ali reci da je najhapana serija (sa razlogom) je cista glupost. Izvini.
Interesantno da spominjes kao najnebitnijeg negativca iz Batmana, a razlog sto je serije veoma popularna i gotivna je bas suprotno. Jer ako izuzemo Pingvina kao karaktera, serija je cisti mafia-thriller zanr. Zato i jeste tako popularba jer privlaci i ljude koji nisu ”supehero”-fanovi.
Meni je Oz bio bas zanimljiv lik u Batmanu, drago mi je sto je o njemu serija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hype opravdan, vrhunska serija. Colin i i majka iz HIMYM ubili 
- JayCatwright
- Kontakt:
Po meni nije, sve serije sa superheroj tematikom su precijenjene radi fanboysa ova ocjena 8.8 na imdBu je blasfemija realno, da nema pozadinu Batmana bilo bi 7.0 u najboljem slucaju. Gluma jeste odlična, ali scenario je čisti prosjek.
Pa samo je pozadina 'superhero' donekle, serija nema veze s tom tematikomJayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:49Po meni nije, sve serije sa superheroj tematikom su precijenjene radi fanboysa ova ocjena 8.8 na imdBu je blasfemija realno, da nema pozadinu Batmana bilo bi 7.0 u najboljem slucaju. Gluma jeste odlična, ali scenario je čisti prosjek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.