Luka Garza
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Luka Garza
Bravo majstore
Steta sto ce bit tek 3. ili 4. opcija kad krene sezona
-
- Kontakt:
The starters did, however, get absolutely cooked by Luka Garza. My friend I was watching with thought it was a visual glitch on the NBA’s website, but no, Luka Garza absolutely destroyed the Nuggets defense.
Inside, outside – it didn’t matter Luka Garza was dog walking the Nuggets. He had 29 points and 9 rebounds on 11 of 17 from the field. He also was a marksman from outside, putting up 3 of 6 from three point land as well.
Inside, outside – it didn’t matter Luka Garza was dog walking the Nuggets. He had 29 points and 9 rebounds on 11 of 17 from the field. He also was a marksman from outside, putting up 3 of 6 from three point land as well.
steta ovakvog ofanzivnog talenta, koji ce za sicu cucati na klupi.
Nadam se da su nasi novinari provjerili i vidjeli da im glavni centri nisu igrali sinoc, te da ce mu tesko ovo kupiti minute koje zasluzuje.
Sam je sebi birao, neka uziva jos jednu godinu trenirajuci, a nije vise balavac.
Nadam se da su nasi novinari provjerili i vidjeli da im glavni centri nisu igrali sinoc, te da ce mu tesko ovo kupiti minute koje zasluzuje.
Sam je sebi birao, neka uziva jos jednu godinu trenirajuci, a nije vise balavac.
- Beduin
- Kontakt:
Opasan arsenal u napadu, step back, floater, ofanzivni skok i poeni, 3 trojke, prejaka partija i minutaza.
Steta sto nije u nekih ekipi sa konstantnom minutazom.
Steta sto nije u nekih ekipi sa konstantnom minutazom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sjedi momak i grij klupu. Klasika, trebao je davko ici iz ovog kluba
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nije mi ga vala nimalo zao. Sam je birao da grije svima klupu, umjesto sto bi igrao u losijem klubu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
+1
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne vjerujem da bi sad mogao i u Euroligu , Eurocup lagano .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba Garzu dovesti da igra sad protiv Hrvata. Svakako ne igra a i nemamo Amerikanca. 
Al ne kontam kako ne može dobit ni 5-10 min po meču a odigrao fino predsezonu i ne kontam šta još treba da uradi da dobije koji minut.

Al ne kontam kako ne može dobit ni 5-10 min po meču a odigrao fino predsezonu i ne kontam šta još treba da uradi da dobije koji minut.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E moj Luka,ko li tebe savjetuje...
Jedino ga teejd u neki krš moze spasit.
@Unoffcial usput Garza se ne vodi kao stranac vise
@Unoffcial usput Garza se ne vodi kao stranac vise

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuj to. E ekstra, Adise zovi ga.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Halalite, zamijenio sam ga s rodjom
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne može dobiti minute jer imaju tri bolja igrača od njega, dva All-Stara i jedan koji bi realno svugdje bio starter: Gobert, Randle i Reid.
Uz to, i McDaniels nekad igra četvorku kada se igra nešto manja petorka sa Randleom ili Reidom na petici, tako da za njega apsolutno nema mjesta, niti će biti kao što sam i najavio.
Još jedan problem je što će se on teško trejdati, ali koja god ga ekipa pokupi će ga vjerovatno otpustiti jer. Zašto se on teško može trejdati? Jer je Minnesota u 2. apronu i mogu trejdati Garzu samo za igrača koji prima istu platu kao on, a to je minimalac. Postoji mogućnost da ga trejdaju za nekog veterana na minimalcu pred playoff da pojačaju klupu/širinu, ne bi me iznenadilo.
Uz to, i McDaniels nekad igra četvorku kada se igra nešto manja petorka sa Randleom ili Reidom na petici, tako da za njega apsolutno nema mjesta, niti će biti kao što sam i najavio.
Još jedan problem je što će se on teško trejdati, ali koja god ga ekipa pokupi će ga vjerovatno otpustiti jer. Zašto se on teško može trejdati? Jer je Minnesota u 2. apronu i mogu trejdati Garzu samo za igrača koji prima istu platu kao on, a to je minimalac. Postoji mogućnost da ga trejdaju za nekog veterana na minimalcu pred playoff da pojačaju klupu/širinu, ne bi me iznenadilo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da i je državni savez kakav bi u svakoj normalnoj državi trebao biti, možda bi uz određeno osiguranje Minesota pustila Garzu na sedmicu da igra za BiH.On je klasa više za sve unutrašnje igrače oba tima i sigurno bi nam dobio bar jednu pobjedu u dvomeču sa susjedima, ovako sa raznim destruktivcima u strukturama saveza, teško se imamo čemu nadati.
koji to NBA igrač, čak i kd jedva da igra, dolazi na kvalifikacijske utakmice u Europi?ovisnik je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:13Da i je državni savez kakav bi u svakoj normalnoj državi trebao biti, možda bi uz određeno osiguranje Minesota pustila Garzu na sedmicu da igra za BiH.On je klasa više za sve unutrašnje igrače oba tima i sigurno bi nam dobio bar jednu pobjedu u dvomeču sa susjedima, ovako sa raznim destruktivcima u strukturama saveza, teško se imamo čemu nadati.
Nijedan.filip13 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:47koji to NBA igrač, čak i kd jedva da igra, dolazi na kvalifikacijske utakmice u Europi?ovisnik je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:13Da i je državni savez kakav bi u svakoj normalnoj državi trebao biti, možda bi uz određeno osiguranje Minesota pustila Garzu na sedmicu da igra za BiH.On je klasa više za sve unutrašnje igrače oba tima i sigurno bi nam dobio bar jednu pobjedu u dvomeču sa susjedima, ovako sa raznim destruktivcima u strukturama saveza, teško se imamo čemu nadati.
L-Train je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:59Nijedan.filip13 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:47koji to NBA igrač, čak i kd jedva da igra, dolazi na kvalifikacijske utakmice u Europi?ovisnik je napisao/la: ↑02 nov 2024, 21:13Da i je državni savez kakav bi u svakoj normalnoj državi trebao biti, možda bi uz određeno osiguranje Minesota pustila Garzu na sedmicu da igra za BiH.On je klasa više za sve unutrašnje igrače oba tima i sigurno bi nam dobio bar jednu pobjedu u dvomeču sa susjedima, ovako sa raznim destruktivcima u strukturama saveza, teško se imamo čemu nadati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.