Bravo
Zanima me samo kako eto neko ovako uradi, kako se ne odgovara za postupke nekom, koji je razlog da ti 30sati prije utakmice skontas da ces zamijeniti glavnog sudiju na utakmici. Bice valjda povrijedio se ovaj
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nepoštovanje prema treneru. Bilo je dobrih ponuda ljetos, ne znam sto su odbili.luckystrike je napisao/la: ↑18 okt 2024, 11:10Ne kontam otkud uopšte ova pisanja o odlasku Renana, jesam li nešto propustio?
Igrao je u ponedjeljak drugo poluvrijeme, zabio go. Ja ga lično sreo prije par dana šeta Saračima najnormalnije, s majkom pretpostavljam, pozdravlja se sa svima, slika se...
E jesi ga ub'o, svaka ti čast.
Pa nismo valjda toliko izgorili po glavi da raskinemo ugovor, to bi mi bio bas preglupo potez. Platio si ga, davao mu platu, odbijao ponude i sad da raskines ugovor, neka ga do zime, pa prodaj za koliko god, a realno da se moze prodati iako nije igrao na zadovoljavajucem nivou u zadnje vrijeme.
Ma brate moj toliko su vise postali ofirni da bukvalno kad vidis koga su postavili za sudiju mozes pogoditi i rezultat. Znaci ne trebas pratiti ni ekipu, ni formu vise, koliko je korisnije pratiti ko sudi.
Ma burke vec se zna scenariji realno. Nas ce unistiti faulovima, da umrtvi igru i da pokusa da zavrsi x.
luckystrike je napisao/la: ↑18 okt 2024, 11:59Jutrošnja reakcija Renana na pisanja mahalaca o raskidu ugovora
![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], bosnas_, Dave, fkshz4687, Google Adsense [Bot], johntravolta123, rimljanin90, Tarapi i 65 gostiju.