Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 18 okt 2024, 12:02

Ovdje kad bi se posteno igralo i Posusje i Igman bi bili konkurentni za titulu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 18 okt 2024, 12:14

feniksptica je napisao/la:
18 okt 2024, 12:02
Ovdje kad bi se posteno igralo i Posusje i Igman bi bili konkurentni za titulu.
Pošteno i treba da bude. Nek je osvoji ko god bude najbolji. Svi će mu čestitati.
🇵🇸

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 18 okt 2024, 12:16

Vanja8 je napisao/la:
18 okt 2024, 11:40
Platonova je napisao/la:
18 okt 2024, 10:46
Vanja8 je napisao/la:
18 okt 2024, 10:18

Stvarno ovi moji pitari pretjeruju, sta sjedate ljudima na muku...
Kazu, kad god igra Borac kuci taj dan najvise radnika uzima bolovanje, djeci se ispricnica debelo placa, a i omladina najmanje izlazi van, da ih ne daj Boze ne potjeraju specijalci na tekmu...

I druga stvar, ja ne znam sto se pozivas na Gullija, ja moram biti iskren i priznati da smo mi zaista imali srece...
Ljudi su bili izuzetno oslabljeni, bez Kazlagica u vrhu napada oni su sasvim druga ekipa protiv jacih...
Ono, nije los Jelic, Musa, Gigara. ali spica poput Kazlagica tesko ces naci, eto vidjeces tu masineriju od strickera protiv naseg Zeljkana...
Na Koševu nastupamo u punom sastavu :) mada neće biti potrebe, svakako smo vam rak rana na Koševu zadnjih godina ;)
Ne sumnjam da ce biti puni sastav i 2 nova fudbalska pravila, " Sudiji je dozvoljeno svirati faul za FKS samo u zoni do 20 m, od sopstvenog gola, ostatak terena automatski povlaci prekrsaj za FK Borac..." :rol: i " Sudije u medjusobnom susretu ova dva tima su duzni da procjene nadoknadu vremena, u slucaju da Banjalucki " velikan" :urnebes: :urnebes: ima povoljan rezultat, utakmicu nece trebati produzavati ni minut, a u slucaju da rezultat ne odgovara navedenom klubu, utakmica se produzava tacno onoliko koliko im je potrebno dok se stanje na semaforu ne promjeni u korist imenovanih..."

I jarane, nikakva vi rak rana niste FK Sarajevo, vi ste kancerogen sami sebi...
Ono sto je FK Sarajevo za vas , je isto kao, hajde da ti bude malo prijatnije srcu pa cu uzeti primjer iz Srbije, C. Zvezda prema FK Kablovi iz Zajecara... :kafa:
Kakvi bolan Kabel, oni su institucija za nas...ipak smo mi standardni drugoligaš ;) ko je još čuo za Banjalučki Borac najuspješnisji sportski kolektiv u BIH....
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 18 okt 2024, 12:22

bvsic je napisao/la:
18 okt 2024, 11:42
RedBlue je napisao/la:
18 okt 2024, 11:35
bvsic je napisao/la:
18 okt 2024, 11:04
Zrinjski u najgorem slucaju nece biti ostecen. Ljudi vec par godina igraju najljepsi fudbal i u vrhu su samom. Zrinjski je klub koji je tu titulu dokazao i igrama u europi (Aston villa). Nisu oni daleko od borca po sudjenju ali to rade pametnije malo i paze.
Dok borac je klub koji je na silu dosao tu gdje je. Prosle sezone najneregularnija liga od kad postoji vjerovatno. Onda dovode se igraci koji im fakticki donose grupu europe (Mejiers), a ti igraci nikad ne bi dosli nikad da nisu i ono pravilo za eu igrace izmislili dan prije. Sto je najgore imaju dobru ekipu koja se moze boriti za sami vrh ali nisu kao zrinja (jer i uz pomoc sudija Sarajevo ih pojede u sred BL).
Bas nas pojelo Sarajevo, posjed 68-32 za Borac. Dali sretni gol iz slobodnjaka i valjali se 90 minuta.
Slika govori hiljadu rijeci
Doduse najbitnije je ovo na vrhu gore

slika
Ono kad je neki tim toliko superioran te napravi faul svakih 16 minuta,i drugi koji je toliko inferioran pa faulira svakih 3,5 minute.
Onda pogledas posjed 60:40

Ali necete kurvini sinovi,laganica samo.
Krenulo je od kantonalnog saveza,odakle prvo i treba pocistiti gowna
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 okt 2024, 12:27

TrofejiSuTu je napisao/la:
18 okt 2024, 12:22
bvsic je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:

Bas nas pojelo Sarajevo, posjed 68-32 za Borac. Dali sretni gol iz slobodnjaka i valjali se 90 minuta.

slika
Ono kad je neki tim toliko superioran te napravi faul svakih 16 minuta,i drugi koji je toliko inferioran pa faulira svakih 3,5 minute.
Onda pogledas posjed 60:40

Ali necete kurvini sinovi,laganica samo.
Krenulo je od kantonalnog saveza,odakle prvo i treba pocistiti gowna
Od ovih je samo gori durmitorski incest koji je za svaki faul ovdje orgijao "pa i bio je" , "cist zuti" , "blago navlaci shizopitarima" itd.

E protiv takvih se prvenstveno borimo i yebat cemo im majku, sve cemo preuzeti!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 okt 2024, 12:28

bvsic je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:
bvsic je napisao/la:
Zrinjski u najgorem slucaju nece biti ostecen. Ljudi vec par godina igraju najljepsi fudbal i u vrhu su samom. Zrinjski je klub koji je tu titulu dokazao i igrama u europi (Aston villa). Nisu oni daleko od borca po sudjenju ali to rade pametnije malo i paze.
Dok borac je klub koji je na silu dosao tu gdje je. Prosle sezone najneregularnija liga od kad postoji vjerovatno. Onda dovode se igraci koji im fakticki donose grupu europe (Mejiers), a ti igraci nikad ne bi dosli nikad da nisu i ono pravilo za eu igrace izmislili dan prije. Sto je najgore imaju dobru ekipu koja se moze boriti za sami vrh ali nisu kao zrinja (jer i uz pomoc sudija Sarajevo ih pojede u sred BL).

slika
Što trošiš vrijeme na njih? Pa to da ima srama i stida ne bi se javljalo uopšte. Od dolaska Vice oni svako kolo pomoć sudija imaju ali svaku pa protiv Igmana im navlače hej Igmana. Sjeti se kad smo prošle sezone gore igrali 1:1 kad je bilo nekoliko 4 metra skoro offside sudije ništa. Nemaš potrebe njima ništa objašnjavati, to da ima imalo ljudskoga u sebi diglo bi glas protiv ovoga što se dešava ali nemaju nimalo ljudskog niti išta, lafo slaba posjeta govori stav pravih Banjalučana šta misle o ovome. Jest ali u paprikama, šutnja je samo znak odobravanja i ništa više. Za tvoje dobro ti govorim ne pokušavaj ništa objašnjavati jer je to Sizifov posao. To ni stida ni srama nema.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Chwillaa
Kontakt:

Post Postao/la Chwillaa » 18 okt 2024, 12:31

Ograniceni s brojem mjesta u Banja Luci, dali 200 .. popunjeno sve, bar da su dali 400, pa da nas vise bude nego leseva ..

TribuneEst
Kontakt:

Post Postao/la TribuneEst » 18 okt 2024, 12:33

Čeka Sarajevo svoj red da orgija u prvenstvu, kao Zeljeznicar onomad. Ibrakovic :bow:

Jedino Zrinja konstantan u pogurancima deceniju cijelu, kad god zatreba penal i ćao. Ovo sto se svira Borcu je mala maca...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 18 okt 2024, 12:37

H8Z7 je napisao/la:
18 okt 2024, 12:28
bvsic je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:

slika
Što trošiš vrijeme na njih? Pa to da ima srama i stida ne bi se javljalo uopšte. Od dolaska Vice oni svako kolo pomoć sudija imaju ali svaku pa protiv Igmana im navlače hej Igmana. Sjeti se kad smo prošle sezone gore igrali 1:1 kad je bilo nekoliko 4 metra skoro offside sudije ništa. Nemaš potrebe njima ništa objašnjavati, to da ima imalo ljudskoga u sebi diglo bi glas protiv ovoga što se dešava ali nemaju nimalo ljudskog niti išta, lafo slaba posjeta govori stav pravih Banjalučana šta misle o ovome. Jest ali u paprikama, šutnja je samo znak odobravanja i ništa više. Za tvoje dobro ti govorim ne pokušavaj ništa objašnjavati jer je to Sizifov posao. To ni stida ni srama nema.
Ma znam ja da je to blentavo sve ali eto, doslo je dotle da sam napravio fajl sa ovim svim potrudit cu se evidenciju da vodim protiv nas citavu sezonu.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 okt 2024, 12:38

Kazlagiću derbi na Koševu, a Musi u Banjoj Luci

Kakve promjene petkom
Znaci Cazinski ljepotan je dobio novi zadatak
😭🤣😂😭😂😂🤣🤣😭😭😭😭🤣😂

Kome ce Savez pucat u koljena
Pitarima da ih zausteve prema pohodu ka tituli a Rođene da ostave u ligi

Ili pak Rođeni ispadaju iz lige od B - komponente

😂🤣😭🤣😂😂😂

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 18 okt 2024, 12:41

Evo sad kontam da li ce Posusje veceras imati sudjenje kao mi protiv sirokog, jer znamo sta kone ceka.
Ako se to desi znamo razlog zbog kojeg kone su odugovlacile s onim potpisom

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 okt 2024, 12:43

svrakino1921 je napisao/la:
18 okt 2024, 12:38
Kazlagiću derbi na Koševu, a Musi u Banjoj Luci

Kakve promjene petkom
Znaci Cazinski ljepotan je dobio novi zadatak
😭🤣😂😭😂😂🤣🤣😭😭😭😭🤣😂

Kome ce Savez pucat u koljena
Pitarima da ih zausteve prema pohodu ka tituli a Rođene da ostave u ligi

Ili pak Rođeni ispadaju iz lige od B - komponente

😂🤣😭🤣😂😂😂
Desetaru kakvo ispadanje idemo u evropu kao osvajaci kupa 🏆

Vi cete cetvrti zavrsiti mi peti :rol:

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 18 okt 2024, 12:47

H8Z7 je napisao/la:
18 okt 2024, 12:28
bvsic je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:

slika
Sto se ne sjetis kupa i kako smo vas rasuli na vasem lavoru, pa na kraju iz nemoci pobjegoste?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 okt 2024, 12:48

Tempero je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
18 okt 2024, 11:30
Tempero je napisao/la:
18 okt 2024, 11:28

Sta mu moze biti osim urlika sa istoka?
Osim urlika, može i koja čaša/flaša,cigla poletiti. Možda neko i uleti na teren da se obračuna s njim.

Svakako je kazna "uslovna" za takvo ponašanje. Ili to važi samo za Vasu Crnog? :kafa:
Vjerujem da su cigle dostupne na stadionu i da ce letiti u teren.
Kol'ko se sjećam, na Grbavici su bile dostupne flaše (koje su čak i pogodile igrača), pa je kazna bila uslov, zar ne?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 okt 2024, 12:50

Platonova je napisao/la:
18 okt 2024, 12:16
Vanja8 je napisao/la:
18 okt 2024, 11:40
Platonova je napisao/la:
18 okt 2024, 10:46

Na Koševu nastupamo u punom sastavu :) mada neće biti potrebe, svakako smo vam rak rana na Koševu zadnjih godina ;)
Ne sumnjam da ce biti puni sastav i 2 nova fudbalska pravila, " Sudiji je dozvoljeno svirati faul za FKS samo u zoni do 20 m, od sopstvenog gola, ostatak terena automatski povlaci prekrsaj za FK Borac..." :rol: i " Sudije u medjusobnom susretu ova dva tima su duzni da procjene nadoknadu vremena, u slucaju da Banjalucki " velikan" :urnebes: :urnebes: ima povoljan rezultat, utakmicu nece trebati produzavati ni minut, a u slucaju da rezultat ne odgovara navedenom klubu, utakmica se produzava tacno onoliko koliko im je potrebno dok se stanje na semaforu ne promjeni u korist imenovanih..."

I jarane, nikakva vi rak rana niste FK Sarajevo, vi ste kancerogen sami sebi...
Ono sto je FK Sarajevo za vas , je isto kao, hajde da ti bude malo prijatnije srcu pa cu uzeti primjer iz Srbije, C. Zvezda prema FK Kablovi iz Zajecara... :kafa:
Kakvi bolan Kabel, oni su institucija za nas...ipak smo mi standardni drugoligaš ;) ko je još čuo za Banjalučki Borac najuspješnisji sportski kolektiv u BIH....
Sve ono sto je SD Borac nekada davno ucinio, FK je popisao...
Skoro sam bio na rukometnoj tekmi, Bosna-Borac BL, koju je dobila Bosna i kod jednog diskutabilno dosudjenog sedmerca za Borac, neki stariji gospodin pored mene kaze, "Hebo li vam sudije ja mater, dobro vas je Gigovic naucio..." :rol: :rol: :rol:
Isto, zove me drug, da odemo na tekmu, Famos i Slavija, sin mu igra za Famos, ne znam je li to bila Prvenstvena ili Kup RS, ali je utakmica kao lokalni derbi, gdje se iskupilo jedno 100.njak ljudi...
U blizini crkva, da li je svadba ili slava, ali muzaka ispred buba li buba, bas zivopisan ambijent... :rol: :rol: :rol:
Vidi se sudija navlaci za Slaviju, hebem li ga ako sam upamtio jesu li oni, :urnebes: , pade im napadac negdje na 20 m od gola, onako sam, ma, lik je pokusao da stane na loptu, pa se opruzi koliko je dug i tezak...Ovaj svirnu, pocese se ljudi smijati, jedan vice, " halo kokosaru, ne sudis Borcu, hebo ti oni mater"...
E upravo je to onaj kancerogen kompletnom SD...
Bilo koja ekipa da se pojavi sa tim imenom, bila to djeca od 15 godina, cure ili sah klub, sve se to bilo gdje i u RS i u Federaciji identifikuje sa ovim fudbalskim kriminalom, mada je to mozda i pristojna rijec za FK...

Iskreno... I jadno i tuzno, na zalost

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 okt 2024, 12:50

bvsic je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:
bvsic je napisao/la:

slika
Odakle mu 68:32 :rol: :rol:

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 okt 2024, 12:51

Pendulum je napisao/la:
18 okt 2024, 12:50
bvsic je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:

slika
Od maminih ****

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 18 okt 2024, 12:52

Ahhaha jedan iz edicije nije se desilo. Kakva bujna masta Vanja, cestitam. Kmecavci!
Zadnja izmjena: RedBlue, dana/u 18 okt 2024, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 18 okt 2024, 12:53

Pendulum je napisao/la:
18 okt 2024, 12:50
bvsic je napisao/la:
RedBlue je napisao/la:

slika
Eto izmislio, onako iz glave. 180 dodavanja za cijelu utakmici hahaha.

slika

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 okt 2024, 12:55

RedBlue je napisao/la:
18 okt 2024, 12:52
Ahhaha jedan iz edicije nije se desilo. Kakva bujna masta, cestitam. Kmecavci!
Bolje i "kmečavac" nego ono što vi radite. Bruka i sramota! :bih:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, NeSamSafetee i 24 gosta.