Ne znam šta će ti taj screenshot kad se gore na slici vidi (oficijelna statistika Saveza/Arene)?
Eto vama i posjed i loptu kući ponesite a mi - mi ćemo 3 bobe.

Ne znam šta će ti taj screenshot kad se gore na slici vidi (oficijelna statistika Saveza/Arene)?
Jedna od 10 utakmicaRedBlue je napisao/la: ↑18 okt 2024, 12:47Sto se ne sjetis kupa i kako smo vas rasuli na vasem lavoru, pa na kraju iz nemoci pobjegoste?H8Z7 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 12:28Što trošiš vrijeme na njih? Pa to da ima srama i stida ne bi se javljalo uopšte. Od dolaska Vice oni svako kolo pomoć sudija imaju ali svaku pa protiv Igmana im navlače hej Igmana. Sjeti se kad smo prošle sezone gore igrali 1:1 kad je bilo nekoliko 4 metra skoro offside sudije ništa. Nemaš potrebe njima ništa objašnjavati, to da ima imalo ljudskoga u sebi diglo bi glas protiv ovoga što se dešava ali nemaju nimalo ljudskog niti išta, lafo slaba posjeta govori stav pravih Banjalučana šta misle o ovome. Jest ali u paprikama, šutnja je samo znak odobravanja i ništa više. Za tvoje dobro ti govorim ne pokušavaj ništa objašnjavati jer je to Sizifov posao. To ni stida ni srama nema.
Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
Da moj klub radi ovo što oni rade kunem se svim na svijetu sva obilježja što imam bi popalio i batalio utakmice.
Četnici lažu,varaju i kradu od svog nastanka,pa zašto bi bilo drugačije u fudbalu kad je naučilo tako kroz život.
Ne znam ko se moze radovati kada nekom zabrane gostujuce. Normlano je da ti je drago. Na terenu ste svakako favorit, bez obzira ko da sudi. Al opet i ako vam bude zatrebalo mozete racunati i na tu pomoc jer je Musa tu.
Lahko je sad talo pisati i likovati u lijepoj ste poziciji,ali vrlo brzo ništa neće biti isto pa ćemo vidjeti gdje ćete završit.Platonova je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:05Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
Da moj klub radi ovo što oni rade kunem se svim na svijetu sva obilježja što imam bi popalio i batalio utakmice.
Četnici lažu,varaju i kradu od svog nastanka,pa zašto bi bilo drugačije u fudbalu kad je naučilo tako kroz život.
Tad će i oni misteriozno nestati sa foruma.Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:16Lahko je sad talo pisati i likovati u lijepoj ste poziciji,ali vrlo brzo ništa neće biti isto pa ćemo vidjeti gdje ćete završit.Platonova je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:05Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
Druga liga po staroj dobroj navici,a derbi sa Željezničarem BL.
Mi dolazimo u kombinovanom sastavu
Kad je to brzo ?Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:16Lahko je sad talo pisati i likovati u lijepoj ste poziciji,ali vrlo brzo ništa neće biti isto pa ćemo vidjeti gdje ćete završit.Platonova je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:05Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
Druga liga po staroj dobroj navici,a derbi sa Željezničarem BL.
Brže nego što ti misliš.
throwback
Ma jarane, vi ste narod koji vjeruje u lazi, a kad vi kazete da je nesto laz, e onda je to istina...
al zato srbija do tokijaVanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:55Ma jarane, vi ste narod koji vjeruje u lazi, a kad vi kazete da je nesto laz, e onda je to istina...
Znas kad kaze vama Dodik, Beograd ce uskoro biti glavni grad RS, vi u to vjerujete, znas kad Vucic kaze ne idem u Dubrovnik na samit o Ukrajini, vi opet u to vjerujete, znas kad kazu ti srpski politicari, Kosovo je neodvojivi dio Srbije, a tamo vise ni patrijrah ne moze da udje, vi vjerujete...
Ali kad vam kazu da je Kosovo davno izgubljeno, kad vam kazu da vam je centralizacija BiH tu pred nosom,kad vam kazu samo nastavite prodavati municiju Kijevu, vi ne vjerujete...
Tako vam je i u sportu, ono sto je laz to je istina, ono sto je istina , to je laz...
Vrlo jednostavan narod...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Argentina, bvsic, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero i 27 gostiju.