Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
Da moj klub radi ovo što oni rade kunem se svim na svijetu sva obilježja što imam bi popalio i batalio utakmice.
Četnici lažu,varaju i kradu od svog nastanka,pa zašto bi bilo drugačije u fudbalu kad je naučilo tako kroz život.
Da moj klub radi ovo što oni rade kunem se svim na svijetu sva obilježja što imam bi popalio i batalio utakmice.
Četnici lažu,varaju i kradu od svog nastanka,pa zašto bi bilo drugačije u fudbalu kad je naučilo tako kroz život.
MNON
Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ne znam ko se moze radovati kada nekom zabrane gostujuce. Normlano je da ti je drago. Na terenu ste svakako favorit, bez obzira ko da sudi. Al opet i ako vam bude zatrebalo mozete racunati i na tu pomoc jer je Musa tu.
Lahko je sad talo pisati i likovati u lijepoj ste poziciji,ali vrlo brzo ništa neće biti isto pa ćemo vidjeti gdje ćete završit.Platonova je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:05Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
Druga liga po staroj dobroj navici,a derbi sa Željezničarem BL.
MNON
Tad će i oni misteriozno nestati sa foruma.Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:16Lahko je sad talo pisati i likovati u lijepoj ste poziciji,ali vrlo brzo ništa neće biti isto pa ćemo vidjeti gdje ćete završit.Platonova je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:05Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi dolazimo u kombinovanom sastavu
Nema nam se šta raspasti
Pokušat ćemo da se branimo sa desetoricom igraca a napadat cemo sa šest igraca
Imamo dojavu da sudija Kazlagić ne može da se uhaviza u takvom sistemu
Al Vi promjeni ste sudiju
Za Musu sad u ova dva dana moramo pripremiti sistem igre crna udovica
Kažu najviše mu to paše...
Kad je to brzo ?Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:16Lahko je sad talo pisati i likovati u lijepoj ste poziciji,ali vrlo brzo ništa neće biti isto pa ćemo vidjeti gdje ćete završit.Platonova je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:05Tako je ! Sve je laž samo pusta laž što se oko nas u krug vrti !Noke995 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 13:54Zašto uopšte rasprava bilo kakva sa četnicima?
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Brže nego što ti misliš.
MNON
- tutankamon1905
- Kontakt:
throwback
Jes i dobro bilo tih mjesec dana **** majku. I sad se prisjetim kako sam bio jedan od vodja Ultrasa, i udarni transparent stalno nosio sa sobom
Ma jarane, vi ste narod koji vjeruje u lazi, a kad vi kazete da je nesto laz, e onda je to istina...
Znas kad kaze vama Dodik, Beograd ce uskoro biti glavni grad RS, vi u to vjerujete, znas kad Vucic kaze ne idem u Dubrovnik na samit o Ukrajini, vi opet u to vjerujete, znas kad kazu ti srpski politicari, Kosovo je neodvojivi dio Srbije, a tamo vise ni patrijrah ne moze da udje, vi vjerujete...
Ali kad vam kazu da je Kosovo davno izgubljeno, kad vam kazu da vam je centralizacija BiH tu pred nosom,kad vam kazu samo nastavite prodavati municiju Kijevu, vi ne vjerujete...
Tako vam je i u sportu, ono sto je laz to je istina, ono sto je istina , to je laz...
Vrlo jednostavan narod...
al zato srbija do tokijaVanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:55Ma jarane, vi ste narod koji vjeruje u lazi, a kad vi kazete da je nesto laz, e onda je to istina...
Znas kad kaze vama Dodik, Beograd ce uskoro biti glavni grad RS, vi u to vjerujete, znas kad Vucic kaze ne idem u Dubrovnik na samit o Ukrajini, vi opet u to vjerujete, znas kad kazu ti srpski politicari, Kosovo je neodvojivi dio Srbije, a tamo vise ni patrijrah ne moze da udje, vi vjerujete...
Ali kad vam kazu da je Kosovo davno izgubljeno, kad vam kazu da vam je centralizacija BiH tu pred nosom,kad vam kazu samo nastavite prodavati municiju Kijevu, vi ne vjerujete...
Tako vam je i u sportu, ono sto je laz to je istina, ono sto je istina , to je laz...
Deseto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine koje je odgođeno nakon katastrofalnih poplava koje su pogodile našu zemlju igrat će se nadolazećeg vikenda, a sve će utjecati na kalendar takmičenja za domaće prvenstvo, Kup BiH i Superkup BiH.
Izvršni odbor FSBiH je na sjednici 14. oktobra donio odluku o izmjeni i dopuni Odluke o Kalendaru takmičenja.
Kada je u pitanju jesenji dio Premijer lige BiH, do odmora će se, kao što je planirano, igrati 18 kola, s tim da će se u decembru igrati tri kola (ubačena "vanredna" srijeda) i meč Super Kupa BiH, a ne dva kako je bilo predviđeno prvobitnim rasporedom.
Vrijedi istaknuti i to da će se u ovoj godini igrati samo mečevi šesnaestine finala Kupa BiH, ali ne i osmine finala. Utakmicama ove faze takmičenja bit će otvoren proljetni dio sezone u 2025. godini.
Utakmice osmine finala Kupa BiH zakazane su za 8. i 9. februar, dok je prema ranijem rasporedu takmičenja planirano da proljetni dio sezone bude otvoren utakmicama Premijer lige BiH 15. i 16. februara, što znači da je za timove koji "prezime" u Kupu pauza skraćena za sedmicu.
Kalendar takmičenja
Oktobar
19/20. oktobar - 10. kolo Premijer lige BiH
26/27. oktobar - 11. kolo Premijer lige BiH
30. oktobar: Šesnaestina finala Kupa BiH
Novembar
2/3. novembar - 12. kolo Premijer lige BiH
9/10. novembar - 13. kolo Premijer lige BiH
11. - 19. novembar - Internacionalni termin
23/24. novembar - 14. kolo Premijer lige BiH
30. novembar/1. decembar - 15. kolo Premijer lige BiH
Decembar
4. decembar (srijeda) - 16. kolo Premijer lige BiH
7/8. decembar - 17. kolo Premijer lige BiH
14/15. decembar - 18. kolo Premijer lige BiH
21/22. decembar - Superkup BiH (Zrinjski - Borac)
Februar
8/9. februar - Osmina finala Kupa BiH
15/16. februar - 19. kolo Premijer lige BiH
22/23. februar - 20. kolo Premijer lige BiH
26. februar - Prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH
Mart
1/2. mart - 21. kolo Premijer lige BiH
8/9. mart - 22. kolo Premijer lige BiH
12. mart - Revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH
15/16. mart - 23. kolo Premijer lige BiH
17. - 25. mart - Internacionalni termin
29. mart - 24. kolo Premijer lige BiH
April
2. april (srijeda) - Prve utakmice polufinala Kupa BiH
5/6. april - 25. kolo Premijer lige BiH
12/13. april - 26. kolo Premijer lige BiH
16. april (srijeda)- Revanš utakmice polufinala Kupa BiH
19. april - 27. kolo Premijer lige BiH
23. april (srijeda) - 28. kolo Premijer lige BiH
26/27. april - 29. kolo Premijer lige BiH
Maj
3/4. maj - 30. kolo Premijer lige BiH
7. maj - Prva utakmica finala Kupa BiH
10/11. maj - 31. kolo Premijer lige BiH
14. maj - Revanš utakmica finala Kupa BiH
18. maj - 32. kolo Premijer lige BiH
25. maj - 33. kolo Premijer lige BiH
Izvršni odbor FSBiH je na sjednici 14. oktobra donio odluku o izmjeni i dopuni Odluke o Kalendaru takmičenja.
Kada je u pitanju jesenji dio Premijer lige BiH, do odmora će se, kao što je planirano, igrati 18 kola, s tim da će se u decembru igrati tri kola (ubačena "vanredna" srijeda) i meč Super Kupa BiH, a ne dva kako je bilo predviđeno prvobitnim rasporedom.
Vrijedi istaknuti i to da će se u ovoj godini igrati samo mečevi šesnaestine finala Kupa BiH, ali ne i osmine finala. Utakmicama ove faze takmičenja bit će otvoren proljetni dio sezone u 2025. godini.
Utakmice osmine finala Kupa BiH zakazane su za 8. i 9. februar, dok je prema ranijem rasporedu takmičenja planirano da proljetni dio sezone bude otvoren utakmicama Premijer lige BiH 15. i 16. februara, što znači da je za timove koji "prezime" u Kupu pauza skraćena za sedmicu.
Kalendar takmičenja
Oktobar
19/20. oktobar - 10. kolo Premijer lige BiH
26/27. oktobar - 11. kolo Premijer lige BiH
30. oktobar: Šesnaestina finala Kupa BiH
Novembar
2/3. novembar - 12. kolo Premijer lige BiH
9/10. novembar - 13. kolo Premijer lige BiH
11. - 19. novembar - Internacionalni termin
23/24. novembar - 14. kolo Premijer lige BiH
30. novembar/1. decembar - 15. kolo Premijer lige BiH
Decembar
4. decembar (srijeda) - 16. kolo Premijer lige BiH
7/8. decembar - 17. kolo Premijer lige BiH
14/15. decembar - 18. kolo Premijer lige BiH
21/22. decembar - Superkup BiH (Zrinjski - Borac)
Februar
8/9. februar - Osmina finala Kupa BiH
15/16. februar - 19. kolo Premijer lige BiH
22/23. februar - 20. kolo Premijer lige BiH
26. februar - Prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH
Mart
1/2. mart - 21. kolo Premijer lige BiH
8/9. mart - 22. kolo Premijer lige BiH
12. mart - Revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH
15/16. mart - 23. kolo Premijer lige BiH
17. - 25. mart - Internacionalni termin
29. mart - 24. kolo Premijer lige BiH
April
2. april (srijeda) - Prve utakmice polufinala Kupa BiH
5/6. april - 25. kolo Premijer lige BiH
12/13. april - 26. kolo Premijer lige BiH
16. april (srijeda)- Revanš utakmice polufinala Kupa BiH
19. april - 27. kolo Premijer lige BiH
23. april (srijeda) - 28. kolo Premijer lige BiH
26/27. april - 29. kolo Premijer lige BiH
Maj
3/4. maj - 30. kolo Premijer lige BiH
7. maj - Prva utakmica finala Kupa BiH
10/11. maj - 31. kolo Premijer lige BiH
14. maj - Revanš utakmica finala Kupa BiH
18. maj - 32. kolo Premijer lige BiH
25. maj - 33. kolo Premijer lige BiH
- Simpatizer
- Kontakt:
Majstore, ovo je tema o fudbalu, nisu tema Srbi i sta ti i slicni tebi mislite o njima.Vanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:55Ma jarane, vi ste narod koji vjeruje u lazi, a kad vi kazete da je nesto laz, e onda je to istina...
Dozovi se pameti dok niste jos skliznuli na tabeli.
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
Uopste me ne cudi da nisi shvatio metaforu,tako je kod vas u zivotu, u politici, u sportu...Simpatizer je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:11Majstore, ovo je tema o fudbalu, nisu tema Srbi i sta ti i slicni tebi mislite o njima.Vanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:55Ma jarane, vi ste narod koji vjeruje u lazi, a kad vi kazete da je nesto laz, e onda je to istina...
Dozovi se pameti dok niste jos skliznuli na tabeli.![]()
Uspijeli ste nesto sto je vrlo tesko, zavili ste jedno sportsko ime, sa dugom tradicijom i istorijom, u crno...Na zalost
To treba da te brine, a ne da li ce FKS skliznuti na tabeli...
Ono sto FK Sarajevo ima, vi ne mozete imati ni za hiljadu godina...
I da, ne boli vas sto ljudi u Borcu vide mafijasku organizaciju, vas boli, sto ste vi toga svjesni, ali to nikada , zbog vaseg usadjenog mentaliteta, sebi ne mozete priznati...
Kazem, vrlo jednostavan narod...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Fouls 6-27
Kada pogledamo sve okolnosti jasno je zasto je ova nasa pobjeda vrijednija nego 10 vasi protiv nas.Jednostavno utakmica gdje ne igras protiv 11 igraca nego 14 ne moze nositi 3 boda nego 13
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Simpatizer
- Kontakt:
Shvatio sam te vrlo dobro, samo izgleda da ti ne shvatas sta pises, na sta lici ovo sto pises i koja je definicija toga.Vanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:37Uopste me ne cudi da nisi shvatio metaforu,tako je kod vas u zivotu, u politici, u sportu...Simpatizer je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:11Majstore, ovo je tema o fudbalu, nisu tema Srbi i sta ti i slicni tebi mislite o njima.Vanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 14:55
Ma jarane, vi ste narod koji vjeruje u lazi, a kad vi kazete da je nesto laz, e onda je to istina...
Uspijeli ste nesto sto je vrlo tesko, zavili ste jedno sportsko ime, sa dugom tradicijom i istorijom, u crno...Na zalost
I da, ne boli vas sto ljudi u Borcu vide mafijasku organizaciju, vas boli, sto ste vi toga svjesni, ali to nikada , zbog vaseg usadjenog mentaliteta, sebi ne mozete priznati...
Kazem, vrlo jednostavan narod...
Nadam se da ti neko ovo diktira, u suprotnom teska prica.
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
Vidi se da si pokusao da shvatis, da si se potrudio, napregao, ali mi je zao sto nisi uspio...Simpatizer je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:53Shvatio sam te vrlo dobro, samo izgleda da ti ne shvatas sta pises, na sta lici ovo sto pises i koja je definicija toga.Vanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:37Uopste me ne cudi da nisi shvatio metaforu,tako je kod vas u zivotu, u politici, u sportu...Simpatizer je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:11
Majstore, ovo je tema o fudbalu, nisu tema Srbi i sta ti i slicni tebi mislite o njima.
Kazem, vrlo jednostavan narod...![]()
Nadam se da ti neko ovo diktira, u suprotnom teska prica.![]()
I ja sam ti pokusao pomoci, pisao sam najednostavnije moguce, ali...
No bice bolje, kao i za fudbal u BiH, vrlo brzo...
Iskreno se nadam da si bar ovo iznad skontao...
Neka Vanja, ima i on dušu. 
Enver Kulasin :
" Krivo nam je što nema više publike na stadionu na prvenstvenim utakmicama i ne znam šta je razlog tome..."

" Krivo nam je što nema više publike na stadionu na prvenstvenim utakmicama i ne znam šta je razlog tome..."
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, ludilompredozirani, Nane17 i 14 gostiju.