Da je države, 22 (minimalno) bi dobili ovi što su mu pomagali.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mislim da je za ovo krivično djelo za koje je podignuta optužnica maksimalna kazna 20 godina. Inače se veoma rijetko desi da neko dobije maksimalnu kaznu. Tahirović ju je dobio za ubistvo Mirze Raščića i ne znam je li još neko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JayCatwright
- Kontakt:
Lijepa smrtna kazna i glupi protokol br. 13
Realno, ovakvi se ne mogu rehabilitovati i ne vidim svrhu kazne zatvora za ovakve poput Šumana. Njemu će bolje biti u zatvoru nego što bi mu bilo na slobodi narednih 20-25 godina, imat će šta da jede, gdje da spava, sve država plaća, steći će poznanstva, uz eventualno dobro vladanje izaći će i ranije, oženit će se dobiti dijete, kupiti malom BMW, taj će mali nekog usmrtiti.
Umjesto da mu fino daš najgoru ćeliju u državi, sa najgorom mogućom hranom i sa najgorom mogućom higijenom, izrekneš mu smrtnu kaznu koju će čekati tipa narednih 5 godina, pa da svaki dan u tih 5 godina ima proljev od straha, ali eto ljudska prava lol.
Realno, ovakvi se ne mogu rehabilitovati i ne vidim svrhu kazne zatvora za ovakve poput Šumana. Njemu će bolje biti u zatvoru nego što bi mu bilo na slobodi narednih 20-25 godina, imat će šta da jede, gdje da spava, sve država plaća, steći će poznanstva, uz eventualno dobro vladanje izaći će i ranije, oženit će se dobiti dijete, kupiti malom BMW, taj će mali nekog usmrtiti.
Umjesto da mu fino daš najgoru ćeliju u državi, sa najgorom mogućom hranom i sa najgorom mogućom higijenom, izrekneš mu smrtnu kaznu koju će čekati tipa narednih 5 godina, pa da svaki dan u tih 5 godina ima proljev od straha, ali eto ljudska prava lol.
JayCatwright je napisao/la: ↑18 okt 2024, 17:58Lijepa smrtna kazna i glupi protokol br. 13

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zna li neko u kakvom je stanju dionica Jablanica Mostar? Trebam na put i znam da je prohodno al' vozicu (kasno) navece pa ne znam u kakvom je stanju cesta... Zatvara li se, ima li dijelova gdje je saobracaj otezan i sl ..
- LegendKiller
- Kontakt:
Za ovo za sta je optužen ubistvo pri naročito nasilničkom ponašanju može se izreći kazna od minimalno 10 godina do kazne dugotrajnog zatvora. Dugotrajni zatvor je kazna od 21 do 40 godina. Dakle, optužen je za krivično djelo za koje se može izreći kazna dugotrajnog zatvora. Sada je samo stvar dokaza za ovo nasilničko ponašanje, vjerovatno će to pokušati osporiti njegov advokat kako bi dobio manju kaznu. Ono što ja ovako napamet znam, onaj Buljibasic je dobio kaznu dugotrajnog zatvora, ona dvojica koji su ubili djevojku u Olovu, te onaj hadžija nećemo te više e i nećete.
Ovdje je samo stvar pripreme tužioca za optuženicu.
Dobro vecer, ima li kakvih građevinara ili majstora za unutarnje radove ovdje
Planiram ici na aukciju za jednu kucu, sve se cini ok, osim ovih par stvari sa slika sto je vjestak napravio i napisao. Pa ako bi neko mogao pomoci i reci je li ovo toliko strasno sa vlagom, i kako bi se moglo najbezbolnije srediti?

- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ja uzeo prekjucer 1.59, zaliha li zaliha se ima

- Centre forward
- Kontakt:
Šta, kupio si Cady maslaca i zejtina 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Tačno ću početi povraćati na pomen maslaca ili putera
A tek cijenama

A tek cijenama
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:

Treba zalihu napraviti ako negdje bude na akciji.
Ne znam što će mi puno maslaca, ali neka ima, zlu ne trebalo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pametno. Kad si na minimalcu svugdje gledas da ustedis.

Sanjam sinoć svoju dženazu, kakav trip strašno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut