Bio je Hamdo prije 4 godine predsjednik, sto nije dotego tad?
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bili smo u boljoj poziciji nego sad svakako....
Spinujes ko pravi bot, bili u miligram manjem kurc.u nego sad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Iskreno prijatno sam iznenađen jučerašnjom igrom naročito drugim poluvremenom, u nekim situacijama su ,,jeli teren,, baš jak presing, mišljenja sam da smo mogli još par golova dati, bila su 3 ofsajda bgmi jedan barem nije bio brat bratu...
Napredak se vidi tu nema priče, još dečke malo u zadnjoj liniji prevaspitat dan ga jxxo pa izbij loptu koji je k driblaš primamo golove preglupe iz nemogućih situacija.
Ide na bolje hvala Bogu uigravaju se nažalost tek sad... mislim da ne treba polemisati... nije isto kad ti je nad glavom neka šuša buša a sad kad je hamdo druga je priča može pričati ko šta hoće autoritet je autoritet.
Ovo je bila dobra uvertira za subotu sad je samopozdanje poraslo bit će to bolje pobjeda aBd u subotu samo ako ne primimo gol...
Ljuca predobar igrač ali nikako da probije da ga krene, trudi se bori se ali ne ide a kad se pročepi ide to sa mariagom u fullu
Napredak se vidi tu nema priče, još dečke malo u zadnjoj liniji prevaspitat dan ga jxxo pa izbij loptu koji je k driblaš primamo golove preglupe iz nemogućih situacija.
Ide na bolje hvala Bogu uigravaju se nažalost tek sad... mislim da ne treba polemisati... nije isto kad ti je nad glavom neka šuša buša a sad kad je hamdo druga je priča može pričati ko šta hoće autoritet je autoritet.
Ovo je bila dobra uvertira za subotu sad je samopozdanje poraslo bit će to bolje pobjeda aBd u subotu samo ako ne primimo gol...
Ljuca predobar igrač ali nikako da probije da ga krene, trudi se bori se ali ne ide a kad se pročepi ide to sa mariagom u fullu
Od sezone 2007/2008. i ispadanja iz Premijer lige mi smo u kurcu i skoro da nema razlike u Upravama koje su vodile klub do sada. Imali smo jednu blic sezonu kada smo se ganjali sa Slobodom, ali osim što smo se istrošili ništa postigli nismo.
Mi ako dobijemo za vikend bit ćemo na istom broju bodova kao i prošle sezone nakon prvih 10 kola.
U ovoj utakmici protiv Rahića vidljiv je napredak, ali odbrana je tanka da tanja ne može biti, samo Boga mole da ne ide u okvir gola.
Mi ako dobijemo za vikend bit ćemo na istom broju bodova kao i prošle sezone nakon prvih 10 kola.
U ovoj utakmici protiv Rahića vidljiv je napredak, ali odbrana je tanka da tanja ne može biti, samo Boga mole da ne ide u okvir gola.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Dokaz da ova ekipa zna igrati, da ovi igraci nisu losi, da imaju taj neki kvalitet ali da ih je neko kocio dok je Ismet bio tu. Da nisu ili smjeli ili htjeli igrati. Odjednom sad igraju sve normalno. Cudno nesto
Ekipa evo ovo prvo poluvrijeme izgleda dosta uigrano, vezu fino, par prilika. Malo sudija vuce na nasu stranu, ali hajde, izgleda se i to popravilo.
TEREN JE KATASTROFA, PO OVOM JE NEMOGUCE IGRATI, A ZIMA TEK IDE
Ekipa evo ovo prvo poluvrijeme izgleda dosta uigrano, vezu fino, par prilika. Malo sudija vuce na nasu stranu, ali hajde, izgleda se i to popravilo.
Ljudi bolje odigrali poluvrijeme od nas, sta gledas ti druze… da nismo uvaljali ova dva iz prekida gubili bi, sudija nas pazi samo tako realno. Poslije golova nista odigrali nismo.nebeskasila je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:18Dokaz da ova ekipa zna igrati, da ovi igraci nisu losi, da imaju taj neki kvalitet ali da ih je neko kocio dok je Ismet bio tu. Da nisu ili smjeli ili htjeli igrati. Odjednom sad igraju sve normalno. Cudno nesto
Hadra je trebao dobiti dva zuta + je penal napravio. Ove sezone odigrao samo jedan mec da nije dobio zuti
-
- Kontakt:
Dosao sam na 15ti minut, kakvi smo bili ovo opet nije lose. Odbrana ispala jednom opet lijevi bocni, a hadra je svaku utakmicu ispod prosjeka, suvisno je njega i komentarisati.harden je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:27Ljudi bolje odigrali poluvrijeme od nas, sta gledas ti druze… da nismo uvaljali ova dva iz prekida gubili bi, sudija nas pazi samo tako realno. Poslije golova nista odigrali nismo.nebeskasila je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:18Dokaz da ova ekipa zna igrati, da ovi igraci nisu losi, da imaju taj neki kvalitet ali da ih je neko kocio dok je Ismet bio tu. Da nisu ili smjeli ili htjeli igrati. Odjednom sad igraju sve normalno. Cudno nesto
Hadra je trebao dobiti dva zuta + je penal napravio. Ove sezone odigrao samo jedan mec da nije dobio zuti
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Vidi se uticaj Hamde odmah, sve ce nam ovo na nos izaci ako ne udje u savez.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Po meni Hadrovic uopste nije bilo los , izbacio je 10 lopti iz našeg 16... Teren je u bas losem stanju.. Sve u svemu zaslužena pobjeda... 4 utakmice do kraja polusezone i treba nam 6 bodova a realno je očekivati 2-3 boda..
Dobra utakmica, borili su se i zasluzili pobjedu. Danas nemam zamjerke ni na jednog igraca osim mozda na Ljucu koji je igrao 45min a nije dres isprljo.
@harden Gledao si prosle utakmice kuci, vidio si sta su sve svirali protiv nas. Tuzla osim Secerovica slabo sta pokazala a imaju dosta dobrih imena.
Hasan je rekao prije par dana da su imali garanciju od saveza da ce se glavni teren praviti iduce godine. Vico je izjavio da ce se praviti jos terena od strane saveza, sigurno je Bihac u planu.
@harden Gledao si prosle utakmice kuci, vidio si sta su sve svirali protiv nas. Tuzla osim Secerovica slabo sta pokazala a imaju dosta dobrih imena.
Hasan je rekao prije par dana da su imali garanciju od saveza da ce se glavni teren praviti iduce godine. Vico je izjavio da ce se praviti jos terena od strane saveza, sigurno je Bihac u planu.
Harbas, Viktor, Smailovic ove dvije utakmice vrhunski, Harbas fizicki prespreman!
Adzem je generalno dosta digao fizicku spremu. Golmani su prelosi, ne znas koji vise panike unosi… Ivos se bori al nema neki kvalitet, Ljuca nam nikako ne odgovara na ovaj stil igre, njegov radijus kretanja je 5 metara i samo ledjima igra, Mariagga je dosta pokretniji.
Samo se rijesiti jos ovih poteza viska nekada… bice to jos bolje, samopouzdanje je jako bitno.
Adzem je generalno dosta digao fizicku spremu. Golmani su prelosi, ne znas koji vise panike unosi… Ivos se bori al nema neki kvalitet, Ljuca nam nikako ne odgovara na ovaj stil igre, njegov radijus kretanja je 5 metara i samo ledjima igra, Mariagga je dosta pokretniji.
Samo se rijesiti jos ovih poteza viska nekada… bice to jos bolje, samopouzdanje je jako bitno.
-
- Kontakt:
Hadrovic na kraju odigrao dobru utakmicu, borben je, gine za loptu, puno bolje nego na pocetku. Husovic mislim da je bio jedan od gorih, promasio priliku 1 na 1, sreca pa je utakmica bila rijesena vec. Iako onakve situacije se moraju zabiti.
Hamdo je 100 posto predsjednik kluba, kakvi su mu ciljevi vidjecemo. Nisam optimista, ali hajde proigrali su, bice ovo velika borba za opstanak. Sad idemo Bratstvu, mislim da se tu nemamo sta nadati, iako treba izginuti da se izvuce bod. Onda kući Stupčanica, isto preteska utakmica, mozda mognemo zbog terena izvuci bod, jer na ovom se ne moze igrati.
Nakon toga idemo u Tešanj, pa dolazi Buducnost. Ne znam sta mozemo ocekivati od ovih utakmica, Da uzmemo 6 bodova do kraja polusezone, bilo bi dobro. U narednih 8 kola, 5 igramo u gostima. Yebena situacija skroz.
Urgirati da dobijemo teren, da se pogura to na koji god nacin moze, i ako ispadnemo, bice nam opet lakse kad imamo teren. Ako ispadnemo, nema ni od nas ni od terena nista.
Hamdo je 100 posto predsjednik kluba, kakvi su mu ciljevi vidjecemo. Nisam optimista, ali hajde proigrali su, bice ovo velika borba za opstanak. Sad idemo Bratstvu, mislim da se tu nemamo sta nadati, iako treba izginuti da se izvuce bod. Onda kući Stupčanica, isto preteska utakmica, mozda mognemo zbog terena izvuci bod, jer na ovom se ne moze igrati.
Nakon toga idemo u Tešanj, pa dolazi Buducnost. Ne znam sta mozemo ocekivati od ovih utakmica, Da uzmemo 6 bodova do kraja polusezone, bilo bi dobro. U narednih 8 kola, 5 igramo u gostima. Yebena situacija skroz.
Urgirati da dobijemo teren, da se pogura to na koji god nacin moze, i ako ispadnemo, bice nam opet lakse kad imamo teren. Ako ispadnemo, nema ni od nas ni od terena nista.
Vidim neko je napisao da nismo dali 2 gola izgubili bi, druže jesmo li mi gledali istu utakmicu jel bilo 3 situacije 1 na 1 moglo je komotno biti 3 4-0.
Komunikacija odbrane 0, Hadra ne riskira ali opet nazad greške neobjašnjive golman skace igrac izbija ispred njega loptu sreca pa nisu kaznili…
Ljuca brate moj proradi u pm mislim da mu gol treba i onda je to to do sada nista ne pokazuje vise faulova je napravio neg prilika
Komunikacija odbrane 0, Hadra ne riskira ali opet nazad greške neobjašnjive golman skace igrac izbija ispred njega loptu sreca pa nisu kaznili…
Ljuca brate moj proradi u pm mislim da mu gol treba i onda je to to do sada nista ne pokazuje vise faulova je napravio neg prilika
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kakva je ta prica za teren, jel ima negdje slicno da se vec uradilo?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Teren je već rijesena stvar,ne znam za svih 18 ali Bihać,Prijedor,Gorazde je vec zavrseno pri samom apliciranju
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ukoliko je to istina, uz pomocni teren koji Sedic mora zavrsiti napravili bi 70% posla, i grad bih trebao malo stisnuti da usminkamo stadion.
Sa solidnom infrastrukturom postavili bih temelje za nesto vise.
Sa solidnom infrastrukturom postavili bih temelje za nesto vise.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Daj Boze da je to istina, a da sad pocnu radovi ne bi zavrsili za dvije godine. Klubovi iz PL su cekali toliko dugo na te radove da to nije bilo normalno. Ali opet da hocemo dobiti to, i pomoci, bilo bi savrseno. Dalo bi se ostalo nekako lakse
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne znam sto ne bi bila istina Vico je najavio jos 18 terena Bihac se tu sam namece kao jedan od prvih izbora po svemu. Koliko god htjeli ili ne htjeli priznati dobra je stvar da se neko nas vrti u vrhu saveza.
Vjerujem da kvalitet svih terena nece biti isti jel je Vico naglasio da ce se raditi u suradnji sa lokalnim zajednicama, tu treba izdvojiti sumu koliko je potrebno i da se rijesi taj problem napokon.
Sa sredjenom travnatom podlogom na glavnom terenu + pomocni teren koji grad pravi postavili bi jako dobru osnovu, neke sitne stvari koje mnogo doprinose se mogu i na volonterskoj bazi uraditi, od velikih ulaganja ostalo bih nam stolice za koje niko vise nikada od naroda nece dati marke zbog covjeka koji nas je dvaput zavalio a mnogi se lizali sa njim, tartan staza, za koju AK Bihac ima dozvolu mislim i prvi dio uplate da su obezbjedili, problem je jedino sto se cekao glavni teren, i naravno reflektori koji se prave po ulasku u Premijer ligu, ako se ta ikad i desi.
S ovim bi stekli sve preduslove za pravilan razvoj od najnizeg ranga i u doglednom vremenu imali osnov za postavljanje zdravog temelja kluba, mi ovaj format PL ne mozemo ni sanjati, a i ova liga nakon ujedinjenja predstavljat ce samo jos vecu patnju.
Totalni reset dok ne pocnemo liciti na ozbiljan klub koliko god vremena trebalo
Vjerujem da kvalitet svih terena nece biti isti jel je Vico naglasio da ce se raditi u suradnji sa lokalnim zajednicama, tu treba izdvojiti sumu koliko je potrebno i da se rijesi taj problem napokon.
Sa sredjenom travnatom podlogom na glavnom terenu + pomocni teren koji grad pravi postavili bi jako dobru osnovu, neke sitne stvari koje mnogo doprinose se mogu i na volonterskoj bazi uraditi, od velikih ulaganja ostalo bih nam stolice za koje niko vise nikada od naroda nece dati marke zbog covjeka koji nas je dvaput zavalio a mnogi se lizali sa njim, tartan staza, za koju AK Bihac ima dozvolu mislim i prvi dio uplate da su obezbjedili, problem je jedino sto se cekao glavni teren, i naravno reflektori koji se prave po ulasku u Premijer ligu, ako se ta ikad i desi.
S ovim bi stekli sve preduslove za pravilan razvoj od najnizeg ranga i u doglednom vremenu imali osnov za postavljanje zdravog temelja kluba, mi ovaj format PL ne mozemo ni sanjati, a i ova liga nakon ujedinjenja predstavljat ce samo jos vecu patnju.
Totalni reset dok ne pocnemo liciti na ozbiljan klub koliko god vremena trebalo
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Nama cilj treba biti da budemo stabilan prvoligas, od premier lige nazalost godinama nema nista. Ako bi usli isto kao Sloboda i zavalili se u dugove to nema smisla. Ova liga gdje smo sad ce isto biti jaka da cemo moci tesko igrati na ovaj nacin. Nek ispadne Sloboda, Gosk i mozda cak i Velez, trenutno je u zoni ispadanja, uz Celik, Buducnost, Bratstvo ova liga ce isto biti dosta jaka. Bez ulaganja u terene i sve ostale stvari od nas nema nista. A ja to nista ne vidim u skorije vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.