FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Usudio bih se reci da nam je ovo najlosije poluvrijeme ove sezone.
Previse gresaka, bez pravog pritiska na protivnika i sa vrlo malo prilika.
Tome svemu vjerujem da kumuje izostanak Musiale ali se ekipa mora prilagoditi svim situacijama.
Muller je najlosiji pojedinac kao i Gnabry, bez ucinka i jedan i drugi i sa mnogo gresaka.
Sane i Coman bi trebali unutra da se pokusa nesto vise uraditi preko krilnih pozicija.
Tome svemu vjerujem da kumuje izostanak Musiale ali se ekipa mora prilagoditi svim situacijama.
Muller je najlosiji pojedinac kao i Gnabry, bez ucinka i jedan i drugi i sa mnogo gresaka.
Sane i Coman bi trebali unutra da se pokusa nesto vise uraditi preko krilnih pozicija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prvi put da se neko koliko toliko suprostavi Bayernu. Velika steta je Pavlovic pred Barsu, nemamo takvog igraca u sredini...sto se Palije tice za njega su kad je iznosenje lopte u pitanju Upa i Kim Tiago licno, frajer ni jednu loptu prema napred nije poslao, mislim da bi Goretzka ili Leimer bili bolje rjesenje, ali hajde vidjecemo, mozda kad razbije strah krene i igrati. Gnarbi, Kane, Davies i Gerrero moraju bolje u drugom, a Upa i Kim da zadrze ovu stabilnost u drugom pa ce pobjeda biti osigurana. Inace svak k hoce na Bayern, od ovih povreda do blentavo cudno primljenih golova u zavrsnoj fazi utakmica, pa sve do sudija koji kao pokazuju m na Bayernu. U redu je biti pristojan, ali vec je mislim krajnje vrijeme da se klub malo oglasi...svaki 50/50 situacija protiv Bayerna pa i drasticnije. Samo za ovo poluvrijem dva cista faula oko 16, jedan korner i jedan nepokazan zuti karton kada igrac za dres vuce Olisea 5-6 metara.
Gledaj to i sa druge strane, protivnik nije napravio ni jednu kontru, a ima ih million koji to jedva cekajuOmerbavarac je napisao/la: ↑19 okt 2024, 19:27Usudio bih se reci da nam je ovo najlosije poluvrijeme ove sezone.

S ovakvom "igrom" mozda i bod nije los.
Hvala bogu na Kaneu.
Nubel je nevidjena rupa i kikser, taj ne moze biti ni rezerva.
Hvala bogu na Kaneu.

Nubel je nevidjena rupa i kikser, taj ne moze biti ni rezerva.
Zadnja izmjena: Lenaa, dana/u 19 okt 2024, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon.
Ovo bi mozda mogla biti skola za ubuduće, jer vrlo malo udaraca imamo izvan 16 metara.
Nubel sa ovakvim reakcijama nece sigurno postati prvi golman Bayerna.
Edit: iskupio se.
Ovo bi mozda mogla biti skola za ubuduće, jer vrlo malo udaraca imamo izvan 16 metara.
Nubel sa ovakvim reakcijama nece sigurno postati prvi golman Bayerna.
Edit: iskupio se.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Bolji napadac nije igrao za Bayern, jos od Gerda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gledam na nekom njemačkom kanalu gdje je Mateus Co - komentator i veli vrli lodar da je bilo knap 30 metara i sjajna asistencija Kimmicha.
Ima li istine u ovome
Ima li istine u ovome

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Mogao si hattrick imati Harry
Bravo
Bravo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Desio se Pavlovic, odmah proigrali, bravo momci.
Kane, cista hegemonija.
Kane, cista hegemonija.
Gol Kane nas je podigao iz letargije kasnije je bilo čisto odrađivanje posla.Slijedeća stanica Barcelona naša stalna mušterija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bayern ima veliki problem dok ne zabije gol..prvo poluvrijeme nikakvo..vec u drugom nakon gola, prosto lete terenom...
Ovaj put nije bila ona: "sto je babi milo....", cista hiruska precisnost kojom sam opisao prvo poluvrijeme, a zelje u nastavku su se se bas sve ispunile. Odmah na pocetku Gnabri i Kane (najlosiji pojedinci prvog) su uz pomoc fantasticno Olisea imali akciju iz snova da bi nastavili u najvisem ritmu, posebno Englez. Palija se sabrao i odigrao odlicno poluvrijeme. Kimich, najbolje poluvrijeme u zadnjih 5 godina. Leimer mora imati prednost nad Gerrorom (lid Dejvisom kako se uzme), generalno takvog igraca trebaom imati obavezno u timu, krtica sa lavljim srcem. Najdrazi trenutak utakmice kada Koman pogadja, cak sam navijao i da brkica pogodi, samo par puta se zanio radi propuha u glavi, a nekoliko puta veoma uspjesno glumio Olisea. Kompani, kapa do poda!!!
Utakmica protiv osakacene Barcelone ce pokazati mnogo toga.
Nesto konatam, mozda bi bilo i vise od 4:0 da je klempavi kostur bio na klupi i da je Calaba bio umjesto Upe...ipak smo masili par zicera.
Odlicno drugo pol, otvorila se utakmica nakon gola, oni su imali tu jednu veliku priliku prije toga ali srecom promasili.
Sljedecu utakmicu sam nekako uvjeren da cemo rijesiti u svoju korist. Puno lakse igramo protiv ekipa koje igraju otvorenije, sumnjam da bi Flick mogao odabrati recimo Emerijevu taktiku. Vjerujem, i pored toga sto oni imaju par raspolozenih pojedinaca, da imamo kvalitetniju ekipu i da rezultat ne bi smio doci u pitanje.
Sljedecu utakmicu sam nekako uvjeren da cemo rijesiti u svoju korist. Puno lakse igramo protiv ekipa koje igraju otvorenije, sumnjam da bi Flick mogao odabrati recimo Emerijevu taktiku. Vjerujem, i pored toga sto oni imaju par raspolozenih pojedinaca, da imamo kvalitetniju ekipu i da rezultat ne bi smio doci u pitanje.
cesto se ponavljam, ja gdje lik protracio karijeru, 5,6 godina je zakasnio s prelaskom u veci klub
Pavlović izgleda tri mjeseca van terena.Kako ono kažu u narodu dok jednom ne smrkne drugom ne svane.Eto prilike za Palhinhu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šteta jbmu, kako god. Uvijek je lijepo vidjeti jaku klupu koliko god negodovali sa odlukama ko se forsira u prvi tim.
Treba Portugezu utakmica da se ubaci u ritam, eto i dobiće ih. Primjetio sam i ono jedno primanje lopte pri napadu, kako elegantno i tehnički perfektno.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Dominacija Portugalca u sredini, covjek odigrao bez greske. Odmah se vidjelo zasto ga je stari lisac Tuchel htio dovesti po svaku cijenu.
Ali kakva masinerija je Harald
. Svaka mu cast na lojalnosti ali mnogo ranije je trebao napustiti precijenjenu englesku ligu i doci u Bayern ili Real.
"Bolji na beku"
Ali kakva masinerija je Harald

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.