FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od prvog nastupa se vidjelo da je prava zujalica Guli,medjutim ovdje su ocijenili ovi kvazi strucnjaci da Mirvic pere pare preko njega i da mu uvaljuju igrace tj nekakve brazilce i gruzijce
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bravo bravo bravo
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Al ljudi ovo je smjesno da je crveni, igrac veleza se okliznuo u onda ga Francis sutno, apsolutno nije bilo namjere. Ok moze zuti zbog neopreznosti al crveni nikako. Guly tata igrice.
Elhamdulillah, bravo ekipa.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Najbolji komentar do sada.
Inace Guliashvili…dugo Sarajevo ovakvog igraca nije imalo.
Takodjer Roga fino drugo poluvrijeme odbranio vrlo fino. Zakucao se na gol. Bubanja, Jovic, Soldo pa i Celik ovu tekmu odlicni. Mustafic onako, Djordjevic majstorcina.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Velez "iskiha" sve nase promasaje u predhodnim utakmicama. Evo Zekic rece Husref trenerska i igracka legenda Sarajeva
. Sad ce dobit veliki broj neprijatelja na ovom forumu .

GIORGI NAJBOLJI IGRAČ U HISTORIJI LIGE!!!
Vazna pobjeda za samopouzdanje. Crveni nije bio ni za jednog igraca realno. Pavicic i Lulic unijeli dosta zivosti u igri.. sve u svemu solidno. Protov Igmana igrati maximalno jako pa cemo da vidimo gdje smo.
-
- Kontakt:
Kakva igra 

Kada je Igman, u srijedu ili za vikend?
Velez je najgora ekipa sto je gostovala do sada. Bukvalno nista nisu uradili. Bgm lose im se pise
-
- Kontakt:
Čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi...samo je onaj Duraković totalno zalutao kod nas...a očekivali smo svi da bude baš veliko pojačanje. 
PS. Krepaj kazlagiću poltronu vicin...

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 19 okt 2024, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju"
-
- Kontakt:
Pa iskreno i nije bila neka ljepotica ,Zekic sam rece na kraju da smo neke utakmice igrali i puno bolje a nismo dobili al yo je fudbal danas smo sve zabili protiv zelje ,trnave ,sirokog sto smo promasivali.
-
- Kontakt:
Samo gazi !!!
PS. Sad naleti na Renana bio je na tribinama nije u Brazilu
PS. Sad naleti na Renana bio je na tribinama nije u Brazilu
Treba posteno pricat do crveni kartona igra bila losa sa obje strane..
Mozda grijesim mozda ocekujem mnogo od Lilica i pavicica ( najskuplji igraci lige naj jaci cv) al meni nisu nesto odigrli do ovou u 90 min kod 4og gola
Gulash je igracina i sramota bi bila sa Dal varesanovic se proda za 1,2 m€ a da gulash ode ispod 2,5 jel realno duplo je bolji
Mozda grijesim mozda ocekujem mnogo od Lilica i pavicica ( najskuplji igraci lige naj jaci cv) al meni nisu nesto odigrli do ovou u 90 min kod 4og gola
Gulash je igracina i sramota bi bila sa Dal varesanovic se proda za 1,2 m€ a da gulash ode ispod 2,5 jel realno duplo je bolji
Pohvale na račun Guliashvila, nije više sebičan kao prije, samo tako nastaviti. Svaka šansa koja se pruži iskoristiti je.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Durakovica malkice ispuhati, jako je lose reagovao svaki put. Mada nije ono njegova pozicija ali nema opravdanja.BordoArmy88 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 23:06Čestitke igračima i stručnom štabu na pobjedi...samo je onaj Duraković totalno zalutao kod nas...a očekivali smo svi da bude baš veliko pojačanje.
P.S. Jes lijepo kad pobijedimo oni trovaci pitari odu spavat.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Rooogaaa Rooogaaaa
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, crnehorde, Morpheus, napoleon72, Tarapi, Tatamata1946 i 71 gost.