Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rule_hz
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Rule_hz » 06 apr 2011, 14:07

to ne dolazi u obzir!!! kako ce listica, svinjski,borac vidjet evrope :lol: :lol: i kakoce dobiti kuci pored takve regularnosti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 apr 2011, 14:26

Hajmo staviti 3 golmana, sve nacionalnosti sretne i ima da sve pretaremo. :D

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 apr 2011, 14:30

Principatus je napisao/la:Hajmo staviti 3 golmana, sve nacionalnosti sretne i ima da sve pretaremo. :D

slika
Ne može to tako, mora se prvo odrediti na kojem području koji golman može braniti, tzv. golmanske federalne jedinice... a golmani mogu biti samo legitimni predstavnici kontitutivnih naroda, a nikako pripadnici... uglavnom, treba prvo sačekati da se očituju oba HDZ-a oko ovog prijedloga, pa da vidimo šta ćemo dalje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 apr 2011, 14:35

pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 apr 2011, 14:38

dr.van nostrand je napisao/la:pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda ;)
Ja mislim što se tiče brojeva da je to najbolje urediti principom rotacije i to svakih 16 mjeseci :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 apr 2011, 14:45

Ma mi smo dobri, samo nas niko ne razumije. Ne mogu da shvatim da UEFA/FIFA neće da uzmu u obzir našu situaciju ovdje i da nam odobre da igramo sa 33 igrača na terenu, mi smo država 3 konstitutivna naroda i oni bi to morali uvažiti. Svaki od konstitutivnih naroda bi morao imati pravo da odabere svojih 11 igrača a mi nismo krivi što su ostale članice UEFA/FIFA organizovane tako da imaju samo po 11 igrača a mi 33 :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 apr 2011, 14:47

dr.van nostrand je napisao/la:pa normalno , ne moze biti svejedno ko ce nositi broj 1 a ko 2 ili 3... to direktno govori ko je ovdje gradjanin prvog , drugog ili ti treceg reda ;)
Nema oko tog prepirke!
Jeste da je borba oko keca, ali prema posljednim vijestima, iljo je duzan sulji nesto, pa cwe to da izgleda ovak :)

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 apr 2011, 14:47

Ja mislim da je ovo idealno rješenje:

[youtube][/youtube]

Glory glory Man United!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 apr 2011, 14:57

Ovo bi bila najbolja formacija, koja bi uvažila sve naše specifičnosti. Mislim da nam onda ne bi bilo dostojnog protivnika:

slika

SELEKTORI: Bošnjak, Srbin, Hrvat (3 selektora)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 apr 2011, 14:59

MOZAK je napisao/la:
Nema oko tog prepirke!
Jeste da je borba oko keca, ali prema posljednim vijestima, iljo je duzan sulji nesto, pa cwe to da izgleda ovak :)

slika
Ne valja ti ova formacija. Hrvat napadač nikada ne bi postigao gola jer mu Srbin i Bošnjak nikada ne bi dali loptu :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 apr 2011, 15:00

Jos i Bosnjake stavljati u defenzivu. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 apr 2011, 15:03

Uostalom sad primjecujem da netko ovdje iz strucnog stozera postavlja samo 3 Hrvata kao cinbenike prvih 11.
To nemogu da akceptiram. Zelim da se 11 fer podjeli kroz 3. :P
Dakle 4 Hrvata. :D

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 06 apr 2011, 15:17

NoName je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:
Nema oko tog prepirke!

slika
Ne valja ti ova formacija. Hrvat napadač nikada ne bi postigao gola jer mu Srbin i Bošnjak nikada ne bi dali loptu :lol:
jel ova formacija prema popisu iz 91... obzirom da u napadu nema nijednog srbina, a u veznom redu i odbrani su hrvati majorizirani... bosnjaci su jedino na golu u vecini... ne moze ovo ovako... nije u skladu s odlukom o konstitutivnosti naroda na cijelom terenu... osim toga teren je zelen... srbi i hrvati nece sigurno igrat' na bosnjackom terenu...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 apr 2011, 15:20

Predlazem kompromisno rjesenje, da se trava na terenu pokosi tako da formira sahovsko polje, u zamjenu da bude samo 3 hrvata u pocetnom sastavu.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 apr 2011, 15:24

Samo može po principu rotacije, da se svi igrači zamjene nakon 30 minuta igre. Ili da nam UEFA odobri da igramo sa 33 igrača. Drugačije ne može.

I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci? A kako odluku Ustavnog Suda o konstitutivnosti svih naroda na cijelom terenu?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 apr 2011, 15:26

Hefta vec prolazi,a niko ni hasimom da mrdne.
Ebiga nekom ce pasati Grmecka korida a nekom egzibicije Markice Dodika.
Ja vjerujem da onaj kockastoglavi predstvnik majorizirane grupe igra bocanje glavom,asistent. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 apr 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 apr 2011, 15:27

[youtube][/youtube]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 apr 2011, 15:27

Svi znamo da je samo Bosnjacima stalo do reprezentacije BiH, i po nekom rijetkom Srbinu i Hrvatu koji je zivio cijeli svoj zivot u Sarajevu, Tuzli ili Zenici.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 apr 2011, 15:28

NoName je napisao/la: I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci?

Pa to je bar lako, jevrejima dati da vode finansije a romima metlu da ciste prostorije saveza.
Sve u duhu kompromisa i zahtjeva jedne slozene visenacionalne multietnicke moderne bla bla drzave. :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 apr 2011, 15:30

calcio je napisao/la:
NoName je napisao/la: I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci?

Pa to je bar lako, jevrejima dati da vode finansije a romima metlu da ciste prostorije saveza.
Sve u duhu kompromisa i zahtjeva jedne slozene visenacionalne multietnicke moderne bla bla drzave. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Confiance, Venom i 39 gostiju.