FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ti mu vec halalio siroki...
- TurkishAirlines
Al provjera VAR-a kod naseg crvenog koja je trajala jedva tri sekunde 

Reko bi covjek nogu mu namjerno slomio, koliko samouvjereno je donio odluku.
Reko bi covjek nogu mu namjerno slomio, koliko samouvjereno je donio odluku.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ako uzmemo sta se sve uzdesavalo zasluzeno smo pobjedili ..
E sad izjava ZEKICA ozvonjava puno upitnika zasto ne igraju a kad ugraju ja imam dosta upitnika
Ovo se mora odnosit na DURAKOVICA KUPRESAKA RENANA
JER NA LULICA I PAVCICA DEFINITIVNO SE NIJE ODNOSILO JER JE REKAO KASNIJE IMAMO IGRACA KOJI NISU U RITMU JER SU KASNO DOSLI.. vjerovatno se pod ovihem krije u Turkes
E sad nesto kontam DURAKOVIC I NIJE TOLIKO UZASNO ODIGRA (jeste imao jedno 4-5 gresaka) al definitivno i njemu i kupresaku treba vremena .Posebno Durakovicu.
Nekazem da ce on bit roberto karlos al da moze bit B verzija moze..
Imao je onu 100% sansu malo kad je golman obranio, al ona 2 suta sigurno bi bili golovi kola bar onaj jedan da nije blokirano.. i oba bloka su dosla cisto zato sto je bez utakmica i ima tu mili sekundu al ibjedjen sam sa vise minuta moze on bit od velike koristi.. njemu treba kontinuitet
Kupresak ista stvar slao bi ga u hadzice na posudbu al definitivno za godinu bice u prvih 11
Sto sw tice Renana nanjega netreba vise rucunat sigurno ima dogovoren transver po isteku ugovora i sad lagano lova lijecenje privatni trener i 8 mjeseci guzovaca
E sad izjava ZEKICA ozvonjava puno upitnika zasto ne igraju a kad ugraju ja imam dosta upitnika
JER NA LULICA I PAVCICA DEFINITIVNO SE NIJE ODNOSILO JER JE REKAO KASNIJE IMAMO IGRACA KOJI NISU U RITMU JER SU KASNO DOSLI.. vjerovatno se pod ovihem krije u Turkes
E sad nesto kontam DURAKOVIC I NIJE TOLIKO UZASNO ODIGRA (jeste imao jedno 4-5 gresaka) al definitivno i njemu i kupresaku treba vremena .Posebno Durakovicu.
Imao je onu 100% sansu malo kad je golman obranio, al ona 2 suta sigurno bi bili golovi kola bar onaj jedan da nije blokirano.. i oba bloka su dosla cisto zato sto je bez utakmica i ima tu mili sekundu al ibjedjen sam sa vise minuta moze on bit od velike koristi.. njemu treba kontinuitet
Kupresak ista stvar slao bi ga u hadzice na posudbu al definitivno za godinu bice u prvih 11
Sto sw tice Renana nanjega netreba vise rucunat sigurno ima dogovoren transver po isteku ugovora i sad lagano lova lijecenje privatni trener i 8 mjeseci guzovaca
Ali brate, vidi se da je onaj Pavicic majstor...
Kako iznese onu loptu i tri igraca Veleza naniza kao Bojan Krizaj ,nekada, one pritke na stazi i pas za onog gruzijskog terminatora...
Steta sto nije u optimalnoj formi, ali mislim da bi bilo pametno otkupiti i njegov i Lulicev ugovor...
Kako iznese onu loptu i tri igraca Veleza naniza kao Bojan Krizaj ,nekada, one pritke na stazi i pas za onog gruzijskog terminatora...
Steta sto nije u optimalnoj formi, ali mislim da bi bilo pametno otkupiti i njegov i Lulicev ugovor...
Za raju ukoliko je neko propustio golove.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Kakvog mi trenera i mangupa na klupi imamo. E cuj izjave "Neki igrači imaju mnogo upitnika kada ne igraju, a ja imam kada igraju".....pa manguuupeee. Postuje ga svaki igrac i to se vidi na terenu i na klupi. Bice ovo lijepe godine za nas klub
Izgleda manja je kazna kada ti navijaci ulete na teren nego kad nekog gađaš.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Jesi tezak za citati haosPitar6785 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 08:54Ako uzmemo sta se sve uzdesavalo zasluzeno smo pobjedili ..

Kakvog vremena vise Durakovicu treba pa covjek je dugo kod nas nije od dosao jucer da mu treba vremena, jednostavno ne zna i glup je igrac.
Kupresak najbolji bek bio ti bi ga u Hadzice slao, treba mu dati sansu jos ali nije jos pokazao nista skoro. Vidi se da ima fintu neku zna proci par igraca ali treba ga podrzati malo jos. Nadam se da Zekic isto misli
Sinoc kontam to kad sam citao
Gadjanje bez da ikog pogodis == Gadjanje gdje se na snimku vidi da ga u glavu pogadja + ulijetanje na teren da tuces protivnicke igrace
Samo mi jos nije jasno ono za rasizam kakve su osnove toga i kako zakljuce to? Pa mi imamo crnce u ekipi ne kontam
- napoleon72
- Kontakt:
Na istoku ima takvih dzibera i krkana da ih doslovno boli qrac za sve, samo da bi oni ispali sto veci mangupi. Prvo prekid minute sutnje, a ne desava se prvi put, da bi et neko Kazlagicu u tom trenutku opsovao nesta. Onda gadjanje, potpuno nepotrebno prema bilo kome. Samo stetis klubu. Horde makar et neku ultra furku imaju s bakljadama, a ovo gadjanje je po defaultu, et samo da se obavi. Zadnji sudija koji nije ispracen sokovima s istoka je Gigovic na onom derbiju 3:0.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2024, 01:52A cemu gadjanje hajd mi samo objasnite i da nam zatvaraju tribinu bez koje meda ne mozemo?Sta ce to konkretno promjeniti?Da nas je pokrao pa bi i razumio ali oba crvena ispravno dosudjena.Orecov dosta jasniji ali nije pogrijesio ni sto je Francisu dao.Kakvo smo znali imati sudjenje ove sezone ovo danas je bilo skroz okej.Pobjedis 4-0 sve top i dodje mozak i gadja a zna da smo pod uslovnom.Ne ulazi mi u glavu nikako.
Ko je nasao i doveo Guliashvilia treba dobiti svoj spomenik pored stadiona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ma bezbeze pišete o tomebvsic je napisao/la: ↑20 okt 2024, 10:39Sinoc kontam to kad sam citao
Gadjanje bez da ikog pogodis == Gadjanje gdje se na snimku vidi da ga u glavu pogadja + ulijetanje na teren da tuces protivnicke igrace
Samo mi jos nije jasno ono za rasizam kakve su osnove toga i kako zakljuce to? Pa mi imamo crnce u ekipi ne kontam
Jasno i je glupom čovjeku ko se štiti kome se šteti
Ovdje se samo ponavljamo
Da bi igrao u Dinamo nebi imao 2-3 gola i minutažu ko u Sarajevu . Već mu je 23 godine, šta znaci u zapadu ga neće ocijeniti vise ko neki talent.
Osim Ep u21 prije 1,5 godine nema neku internacionalnu afirmaciju .da je tadan imao današnju statistiku, sigurno bi otišao za rekordni iznos.
Našu ligu se cijeni u Evropi ko čobansku.
Dobar je igrač , Realno ja Turska liga, Rusija , manji belgijski klub ili nešto bolji u Austrije ili Švicarskoj .
-
- Kontakt:
Nemojte pretjerivati za Guliashvilia...
znate iz kakve lige odlazi vani i iz kluba koji nikad nije grupe evropskih takmičenja igrao.
Lično bih bio zadovoljan sa 2mil eura i 15/20% procenta od naredne prodaje.
Mislim da to i jeste maksimum
znate iz kakve lige odlazi vani i iz kluba koji nikad nije grupe evropskih takmičenja igrao.
Lično bih bio zadovoljan sa 2mil eura i 15/20% procenta od naredne prodaje.
Mislim da to i jeste maksimum
Kakvog mi doktora imamo na klupi, nismo ni svjesni.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ma nije jasno sta ce postici s gadjanjem sokovima.Boli njega qurac njemu nece nista bit a tebe ce zaboliti kad ti zatvori tribinu.Uostalom nije nas pokrao sinoc niti je dosao s tom namjerom sto se vidjelo od pocetka jer to bi bilo fkt nerealno da ovako los Velez proba izgurati na Kosevu.Ako ces bit mangup kad te pokrade probij 3 koridora murije uleti na teren pobij ih pa nek nas salju u koju hoce ligu.napoleon72 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 10:50Na istoku ima takvih dzibera i krkana da ih doslovno boli qrac za sve, samo da bi oni ispali sto veci mangupi. Prvo prekid minute sutnje, a ne desava se prvi put, da bi et neko Kazlagicu u tom trenutku opsovao nesta. Onda gadjanje, potpuno nepotrebno prema bilo kome. Samo stetis klubu. Horde makar et neku ultra furku imaju s bakljadama, a ovo gadjanje je po defaultu, et samo da se obavi. Zadnji sudija koji nije ispracen sokovima s istoka je Gigovic na onom derbiju 3:0.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2024, 01:52A cemu gadjanje hajd mi samo objasnite i da nam zatvaraju tribinu bez koje meda ne mozemo?Sta ce to konkretno promjeniti?Da nas je pokrao pa bi i razumio ali oba crvena ispravno dosudjena.Orecov dosta jasniji ali nije pogrijesio ni sto je Francisu dao.Kakvo smo znali imati sudjenje ove sezone ovo danas je bilo skroz okej.Pobjedis 4-0 sve top i dodje mozak i gadja a zna da smo pod uslovnom.Ne ulazi mi u glavu nikako.
Ko je nasao i doveo Guliashvilia treba dobiti svoj spomenik pored stadiona.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- TurkishAirlines
Zasto uopste imamo potrebu nekoga gadjati, i onda se dovoditi u situsciju da se poredimo sa nekim drugim?
Mi smo stoka, dokazano 100 puta.
Lik na minut sutnje se dere

Zamisli kakvi debili dolaze na stadion, ne cudi me sto je mala posjeta.
Protiv posusja onaj neki debil nesta pali baklje i baca i prekid se pravi. Nakon toga odmah gol pada.
Stetocine prve klase
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sve cestitke za pobjedu, lijepa noc na kosevu. Samo da se poserem liku sa Istocne tribine usta zbog nepostivanja minute sutnje. Mater mu primitivnu j.bem
1. Nisi navijac Sarajeva, tako da ne zagadjuj temu.KoloDD je napisao/la: ↑20 okt 2024, 10:55Da bi igrao u Dinamo nebi imao 2-3 gola i minutažu ko u Sarajevu . Već mu je 23 godine, šta znaci u zapadu ga neće ocijeniti vise ko neki talent.
Osim Ep u21 prije 1,5 godine nema neku internacionalnu afirmaciju .da je tadan imao današnju statistiku, sigurno bi otišao za rekordni iznos.
Dobar je igrač , Realno ja Turska liga, Rusija , manji belgijski klub ili nešto bolji u Austrije ili Švicarskoj .
2. @harisE sr.ao si i seres po svemu sto nije dijasporsko, tako da i to je razlog da odyebes s teme
3. Ne brini se ti za Guliasvilia, vidi da kako Husejina Balica izvedete na pravi put
4. Od sad kad ulazis na temu Sarajeva, operi ruke, smrde na guzzzice svabskih baba koje peres !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Protiv sam gađanja i sl stvari sto se desava redovno na istoku ali ovdje vise mislim da trebaju biti iste kazne ako ne i vece za utrcavanje na teren + gađanje igraca jer ovo je jos jedan dokaz i primjer da posebna pravila važe za nas.TurkishAirlines je napisao/la: ↑20 okt 2024, 11:31Zasto uopste imamo potrebu nekoga gadjati, i onda se dovoditi u situsciju da se poredimo sa nekim drugim?
Mi smo stoka, dokazano 100 puta.
Lik na minut sutnje se dere![]()
Zamisli kakvi debili dolaze na stadion, ne cudi me sto je mala posjeta.
Protiv posusja onaj neki debil nesta pali baklje i baca i prekid se pravi. Nakon toga odmah gol pada.
Stetocine prve klase
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Face the truthNazorUso je napisao/la: ↑20 okt 2024, 11:481. Nisi navijac Sarajeva, tako da ne zagadjuj temu.KoloDD je napisao/la: ↑20 okt 2024, 10:55Da bi igrao u Dinamo nebi imao 2-3 gola i minutažu ko u Sarajevu . Već mu je 23 godine, šta znaci u zapadu ga neće ocijeniti vise ko neki talent.
2. @harisE sr.ao si i seres po svemu sto nije dijasporsko, tako da i to je razlog da odyebes s teme
3. Ne brini se ti za Guliasvilia, vidi da kako Husejina Balica izvedete na pravi put
4. Od sad kad ulazis na temu Sarajeva, operi ruke, smrde na guzzzice svabskih baba koje peres !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, drzgemboadislic, enzo1, Hajdeee, iliyaa8, johntravolta123, napoleon72, Pena, svemalim1 i 73 gosta.