R-a dobrog ne mozes naci za uvesti za 14 eura , 6icu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Druga prica, kazem za obicnu posto i njih cijene po 16-18 neki
Zvizni mu Habibe...Kriza tržišta električnih vozila u Njemačkoj: Mnogi kupci vraćaju se benzincima i dizelašima!
U trećem tromjesečju 2024. godine samo 3,9 posto kupaca privatnih automobila odlučilo se za električni pogon.
Od početka godine broj onih koji su kupovali novo vozilo i koji su električni automobil zamijenili vozilom s motorom s unutarnjim izgaranjem popeo se na 34 posto. To piše Frankfurter Allgemeine Zeitung pozivajući se na studiju osiguravatelja HUK Coburg. Još 2021. broj vozača koji je mijenjao električne automobile benzincima i dizelašima bio je 14 posto. Smanjio se i broj novih kupaca električnih automobila. U trećem tromjesečju 2024. godine samo 3,9 posto kupaca privatnih automobila odlučilo se za električni pogon. Prethodno, u posljednjim kvartalima 2022. i 2023., udio prelaska s motora s unutarnjim sagorijevanjem na električne automobile dosegnuo je 6,9 posto i 6,6 posto. Razlog vjerojatno nije samo ukidanje subvencija. Infrastruktura za punjenje također ne napreduje dovoljno brzo.
Rline isti motor ista igračka, samo malo našminkana.
jbg malo našminkana, ali sa full opremom
Veliki servis obaviti u ovlaštenom je 1500KM, a kod majstora blizu 700KM. Razlike nema osim u cijeni.
Isto vala , 43 hiljade maraka plaćen yebeni Volkswagen, bitno je imati virtualni kokpit ... Kod kolega Taigo 47 hiljada , manualna klima ...VivaLaStella je napisao/la: ↑19 okt 2024, 12:17jbg malo našminkana, ali sa full opremom![]()
Kad vidim auto 2023 godiste da nema naslonjac za ruku ili parking senzore, pa zapalio bi fabriku citavu.
U firmi VW Polo novi, ima lane assist, front assist i speed limiter, a nema ni tempomat ni park senzore![]()
Ma jok buraz , nisi nikako ... Eto nismo mi ostali vozili Golfa pa ne znamo . Golf 7 automatik karavan , otišao sa njim do Bihaća i nazad za Sarajevo ubila me leđa od neudobnosti ... E mogu zamisliti šta su sve vozili oko tebe ti tvoji , kada nisu bolje auto od Golfa voziliHuske je napisao/la: ↑16 okt 2024, 12:11Može, ali samo ako je Golf.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 okt 2024, 22:47Brate ti ćeš mi sklopit oglas na olxu kad budem prodavao auto![]()
![]()
Vidjeti dobrog Golfa uvijek je to meni odmor za dušu. A ima ih po BH ihihi.
To je jedna racionalna ljubav. Jer prije 2 godine rekoh pa nakon 15 godina Golfova, dosta je treba i drugo probati. Nakon svake vožnje raznoraznih i najnovijih generacija auta i povratkom za volan Golfa sam bio još sretniji. Tako da jesam probao, jesam pokušao, ali nema ništa kao Golf.
I ovi oko mene koji mijenjaju auta, svi ametice uzimaju Golfa, te jednosložno priznaju da bolje nisu vozili.
Ne bi da sam vw ambasador.
Samo činjenice
Svaki od njih ima popust na dijelove, tako da stoja ovamo, min10% na dijelove, i svi zadovoljni.
To nije sramota fau fau, nego je sramota onog ko kupuje auto bez opreme. fau fau je dao opciju, evo početni paket golooo, evo i cijenu,VensanKasel je napisao/la: ↑19 okt 2024, 22:41Pa je li sramota za auto dati 43 hiljade maraka i nemati zadnje senzore i tempomat ? Niđe veze ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.