Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kazu da ce i manijaci na sjever s lesinarima, treba sto jaca podrska borcu jer ne daj Boze da nas ne prestigne, pucali bi miokardi s one strane miljacke
1946-1987
- svrakino1921
- Kontakt:
ja bih ili ja bi
Piše se ja bih.
Jel to to
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo što je ova jednina bitna u Hrvatskom i Srpskom jeziku
A ja govorim i pišem Bosanskim jezikom
I ima da H stavljam gdje mi paše
-
- Kontakt:
Desetaru pusti pravopis. Sta kazes na ovaj gest naseg predsjednika
Naime, ovaj dvojac će donirati 40 vozila za ljude pogođene poplavama u Bosni i Hercegovini, a vrijednost donacije će biti veća od milion konvertibilnih maraka.
U pitanju su vozila marke Toyota, te su u toku procedure koje je potrebno završiti prije nego vozila budu dostavljena u Bosnu i Hercegovinu.
To svakako podrazumijeva carinu i plaćanje PDV-a, a izgleda da će PDV iznositi nevjerovatnih 400.000 KM.
Ova pomoć će biti napravljena preko Udruženja Pomozi.ba, te se Rahimić zahvalio i Elviru Karaliću, direktoru ove humanitarne organizacije.
- svrakino1921
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 okt 2024, 13:37Desetaru pusti pravopis. Sta kazes na ovaj gest naseg predsjednika
Naime, ovaj dvojac će donirati 40 vozila za ljude pogođene poplavama u Bosni i Hercegovini, a vrijednost donacije će biti veća od milion konvertibilnih maraka.
U pitanju su vozila marke Toyota, te su u toku procedure koje je potrebno završiti prije nego vozila budu dostavljena u Bosnu i Hercegovinu.
To svakako podrazumijeva carinu i plaćanje PDV-a, a izgleda da će PDV iznositi nevjerovatnih 400.000 KM.
Ova pomoć će biti napravljena preko Udruženja Pomozi.ba, te se Rahimić zahvalio i Elviru Karaliću, direktoru ove humanitarne organizacije.
RESPECT
Nek je živ i zdrav i njegovoj porodici sve najbolje
Ovakav tandem se nije pojavio na forumu još od aneksa i stroja.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaboravio si koristit zayebane rijeci, analfabeticari, shizopitari, iq40 itd itd. Na forumu te popisao ko je htio.
Idalje nisi ispricao kako je biti prvi put na utakmici
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
"Analfabetičari"
Gdje je ovaj bio ranije.

Gdje je ovaj bio ranije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Borac 1,35
Zeljeznicar 8,00
Real iz Banja Luke logicno favorit , yebemo vam tatu Dodika
Zeljeznicar 8,00
Real iz Banja Luke logicno favorit , yebemo vam tatu Dodika
Mogao bi se Jusufbegovic brzo vratit na arenu
Raspored ih nece pomilovati: Zrinjski Sarajevo Posusje Borac Zeljeznicar, realno ovde ne mogu 3 boda ocekivati max

Raspored ih nece pomilovati: Zrinjski Sarajevo Posusje Borac Zeljeznicar, realno ovde ne mogu 3 boda ocekivati max
Tesko, tu svakako bodove ne bi ni vidjeli, taman da ih Jakir vodi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
22'
Kakva glupost Horića. Ukrao mu je loptu Vilakić i krenuo prema golu, ali ruši ga kapiten Čelika. Tražili su gosti crveni karton za Horića, ali nije se s tim složio sudija.
42'
Dosta sada tenzija na terenu, ali i prigovora gostiju na odluku sudije. Hrelja je pretrpio udarac od Tabakovića, ali je sudija dosudio prekršaj za Čelik. Trenutno se Hrelji ukazuje pomoć.
Borba za PL
Ne biraj sredstva
Udri,zapali i ukradi
Nešto oni palamudaju Slobodi
Kakva glupost Horića. Ukrao mu je loptu Vilakić i krenuo prema golu, ali ruši ga kapiten Čelika. Tražili su gosti crveni karton za Horića, ali nije se s tim složio sudija.
42'
Dosta sada tenzija na terenu, ali i prigovora gostiju na odluku sudije. Hrelja je pretrpio udarac od Tabakovića, ali je sudija dosudio prekršaj za Čelik. Trenutno se Hrelji ukazuje pomoć.
Borba za PL
Ne biraj sredstva
Udri,zapali i ukradi
Nešto oni palamudaju Slobodi
-
- Kontakt:
Da li je bio koji zuti karton na utalmici Radnik -Sloga koju sudi sudija iz RS ? Sinoc Bosnjo Kazlagic izmisli 2 crvena kartona na Sarajevo vs Velez...i jos oslabi Velez za 3 igraca protiv Posusja...nikad mulci Bosnje nece skontat
- skullcrusher
- Kontakt:
Brate te osobe nisu Bosnjaci, Srbi, Hrvati to su osobe koje bi svoju porodicu prodale za pare i koji bi sve na svijetu uradili samo da dodju do para. To je najgora vrsta ljudi to su sve placenici bez obraza kojima nista nije sveto.Sijeraleone je napisao/la: ↑20 okt 2024, 16:13Da li je bio koji zuti karton na utalmici Radnik -Sloga koju sudi sudija iz RS ? Sinoc Bosnjo Kazlagic izmisli 2 crvena kartona na Sarajevo vs Velez...i jos oslabi Velez za 3 igraca protiv Posusja...nikad mulci Bosnje nece skontat
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ma 99% ostajes.

Ne vidim stvarno nacin na koji vam mozemo bod uzeti, a kamoli 3. Definitivno smo najlosija ekipa u ligi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Veceras nek bolji pobjedi. Cilj nam je gledati atraktivan fudbal bez sudijskih gresaka.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ