RK Sloboda Solana

Slobodanpad1945
Kontakt:

Re: RK Sloboda Solana

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 20 okt 2024, 18:53

Pardon, prenosi Moja Web tv

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 20 okt 2024, 19:14

Nažalost Sloboda nije izdržala pritisak,kvalitet je ipak presudio.
Steta ,ali Sloboda je pojazala da može igrati dobro,da je lakši protivnik sigurno bi prošli

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 okt 2024, 19:38

Steta, golmani definitivno presudili. Ne znam da su nasi ukupno imali 10 odbrana. Onaj njihov Omeyer sam sigurno 20...

Jedna stvar koja me najvise iznervirala, svaki napad u drugom poluvremenu na isti fazon. Daj loptu Ivanicu da momak sa 9 metara suta. Pa Magdeburg ne bi dobio uz tu igru. Nema sta, kao sto sam sinoc rekao, ovi su stijena u odbrani. Ne mogu ovi nasi "mali" igraci nista protiv njih. Nadam se sljedece sezone dovodjenju nekog viseg i jaceg igraca. Uglavnom ima nekog potencijala sigurno.

Hvala im za sinocnju pobjedu. aBd i sljedece sezone da se igra Evropa. :salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 20 okt 2024, 19:51

Borbeno dok je bilo snage. Ali opet svaka čast. Ne znam da li su Acika i Aid vidjeli šta dovodi publiku. Doduše Aid i voli da niko ne dolazi. Kada bi RK dobio pola para od Acikinih i Aidovih, svake godine bi bila titula
Samo je Sloboda iz Tuzle

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 20 okt 2024, 20:01

I oni sami rade loš marketing, trebaju sami privući još publike.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 okt 2024, 20:12

Power10 je napisao/la:
20 okt 2024, 19:51
Borbeno dok je bilo snage. Ali opet svaka čast. Ne znam da li su Acika i Aid vidjeli šta dovodi publiku. Doduše Aid i voli da niko ne dolazi. Kada bi RK dobio pola para od Acikinih i Aidovih, svake godine bi bila titula
+1

Ovi da dobijaju onoliko koliko dobija FK, uz upravu koja obezbijedi svoj novac, laganini bi mogli igrati Evropsku ligu, pogotovo jer je rukomet prejeftin sport za donijeti neki uspjeh. Samo sto prihodi od evropske rukometne federacije ne postoje bukvalno.

Nema sta, ja sam zadovoljan. Ocekivao sam ovakav rezultat u obje utakmice, a egal je bio skoro 15 minuta do kraja.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 20 okt 2024, 20:22

DamirT je napisao/la:
20 okt 2024, 20:12
Power10 je napisao/la:
+1

Ovi da dobijaju onoliko koliko dobija FK, uz upravu koja obezbijedi svoj novac, laganini bi mogli igrati Evropsku ligu, pogotovo jer je rukomet prejeftin sport za donijeti neki uspjeh. Samo sto prihodi od evropske rukometne federacije ne postoje bukvalno.

Nema sta, ja sam zadovoljan. Ocekivao sam ovakav rezultat u obje utakmice, a egal je bio skoro 15 minuta do kraja.
Valja namiriti nehljebovice iz gradske uprave. Možda je i bolje što ih nema, jer kad bi dali malo, tražili bi da konobari uđu u upravu i ovdje. Ne znam samo ko drži Mikića već dvije sezone. Čini mi se da je on najslabija karika
Samo je Sloboda iz Tuzle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 20 okt 2024, 20:28

Power10 je napisao/la:
20 okt 2024, 20:22
DamirT je napisao/la:
20 okt 2024, 20:12
Power10 je napisao/la:
+1

Valja namiriti nehljebovice iz gradske uprave. Možda je i bolje što ih nema, jer kad bi dali malo, tražili bi da konobari uđu u upravu i ovdje. Ne znam samo ko drži Mikića već dvije sezone. Čini mi se da je on najslabija karika
Pa dovoljno je vidjeti da Grad vec par godina odbija zahtjev RK zbog citiram zakasnjele papirologije, sto je zesci apsurd da im daju novac, samo zato jer ljudi ne daju da im se iko mijesa u posao.

Pametni, ne bi ni ja dao da mi se iko mijesa. Ljudi podigli klub bukvalno iz pepela, nije cistacica bila u klubu kad su dosli i sad da dodje neki zohar kao Aco bez marke u dzepu i da ocekuje da se pita za nesto. Ma mrs u pm.

Za Mikica sam to upratio jos prosle sezone. Jednostavno osjetim zasicenje ekipe sa njim. Misljenja sam da nema sta novo ponuditi u klubu. Ali dobro, Sabovic daje svoje pare, ako misli da moze nesto postici sa njim, ok, postujem.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 okt 2024, 19:26

Napokon pobjeda u gostima :salut:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.