Petrovic je bio sasvim solidan golman, to sam govorio i prije pocetka sezone, al valjda je bio problem sto se prezime zavrsava na ić
Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ponosni smogovac!
Palmer dynas ništa...bukvalno ništa..mi da bi bili konkurentni što se tiče lige trebamo dva svjetska top stopera i top golmana tipa Čeha,ostalo bi nekako skrpili ..ovako oko petog mjesta plafon...imao sam osjećaj da možemo bolje..Liverpool mi nije nešto pokazao..ali eto ..idemo dalje
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovog Sancheza ako stavi više na gol treba mu yebat familiju. Odbrana nije puno bolja.
Fali iskustva, kvalitete, znanja da skidamo skalpove najjačim ekipama u ligi. U ovoj sezoni je cilj top4, nadam se da ćemo moći dohvatiti taj cilj.
Strašno koja je kanta od golmana Sanchez, na najviše ciljeve se ne može sa njim na golu ići.
Strašno koja je kanta od golmana Sanchez, na najviše ciljeve se ne može sa njim na golu ići.
Zadnja linija amaterizam
Sancez kod drugog gola vidno istraumiran ponistenim penalom ceka covjeka da primi loptu i namjesti se dva metra od njega
Sancez kod drugog gola vidno istraumiran ponistenim penalom ceka covjeka da primi loptu i namjesti se dva metra od njega
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
I makar 2 stopera,danas RJ i Lavia najbolji steta sto su stakleni obojica digli bi ovu ekipu na veci nivo.Sto se Palmera tice slazem se,ocekivalo se od njega da prevagne sastavio se s loptom nije,a meni od ovih pojacanja ne zna se ko je gori Neto,Felix,Veiga,aqarius je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:27Palmer dynas ništa...bukvalno ništa..mi da bi bili konkurentni što se tiče lige trebamo dva svjetska top stopera i top golmana tipa Čeha,ostalo bi nekako skrpili ..ovako oko petog mjesta plafon...imao sam osjećaj da možemo bolje..Liverpool mi nije nešto pokazao..ali eto ..idemo dalje
Sancho najradije bi stavio Mudryka i Nonia po krilima Palmer iza Jackson naprijed iza njih Lavia i Caicedo nazad RJ,Cucu,Fofana i Colwill jer boljih stopera nemamo,Nkunku,KDH,Chilwell pa i Guiu moraju dobijati vise prilike a cirkuzanta Sancheza zakovati za klupu,sreća Petrovic se fino snasao u Strasbourgu mozemo ga ocekivati od slj godine
Brateu neto je leteo po terenu kad je usao u igru, cilvel je van svake price.Lako smo izgubili ovu utakmicu to se slazem,treba drusberu hol da dobije sansu nije nista gori od nasih veznjaka.
- Pensioner26
- Kontakt:
Colwill jako kritičan, u njemu nema igrača svjetske klase, prije će biti u Veigi. Naša krila imam osjećaj da su krave koje daju 10 litara mlijeka pa nogom nabiju.
- Pensioner26
- Kontakt:
Još nešto. Koliko samo grozne rezultate imamo protiv Liverpoola, Arsenala i Citya posljednje 3-4 sezone. To puno govori. 2021.dobili posljednji put sve 3 ekipe.
- wadethegreat
- Kontakt:
Neiskustvo nas kosta yebiga.
Idemo dalje...
Pozicije koje su boljke su svima jasne...
I da Cucurella je jedan od najbitnijih u ovoj ekipi.
Idemo dalje...
Pozicije koje su boljke su svima jasne...
I da Cucurella je jedan od najbitnijih u ovoj ekipi.
Mi nemamo bar jednog iskusnog igraca,nema balansa u ekipi,a golman je kreten,kao da je hilario nekad prvi izbor bio.
- Pensioner26
- Kontakt:
Iduću mora malo rotacije. Ubacit Felixa i Nkunkua od prve, Jackson, Madueke napolje.
Hoće ali u Konferencijskoj, presmiješno da mi i dalje pričamo o promjenama u napadu dok nemamo golmana i pola odbrane.Pensioner26 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:07Iduću mora malo rotacije. Ubacit Felixa i Nkunkua od prve, Jackson, Madueke napolje.
Newcastle,United,Arsenal naredne tri u PL.Volio bih da pogrijesim ali mirise na 0 ili 1 bod u te tri utakmice poznavajuci ovu ekipicu 
- Pensioner26
- Kontakt:
Tacno znas da cemo ubit Junajted recimo i rukama i nogama ,a da ce nam uvalit neku frljoku u 67. minuti
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja imam traume od Uniteda jedno 15 zadnjih godina.darker10 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:35Tacno znas da cemo ubit Junajted recimo i rukama i nogama ,a da ce nam uvalit neku frljoku u 67. minuti![]()
Svaka nam je skoro tako tekma isla sa njima...
- Pensioner26
- Kontakt:
Utakmice na Old Traffordu su najveće mučenje definitivno.darker10 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:35Tacno znas da cemo ubit Junajted recimo i rukama i nogama ,a da ce nam uvalit neku frljoku u 67. minuti![]()
Prejaki smo za ovo njesra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.