Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Daj Maccu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Curtise kurcem ih po čelu 

Lijepo
Tri boda su tri boda
Fali malo rizika u igri, imam osjecaj da smo lagano mogli jos jedan dati, ali sve u svemu ovo je sasvim ok!
Srce, čast i ponos!
Kakav je ovo faul zadnji hahahahhaha Brooks katastrofalan , jedno od gorih suđenja.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Cudno je vidjeti nakon toliko godina da tim igra ovako povučeno i često prepušta posjed protivniku. Jedino opravdanje za ovu defanzivnu igru je činjenica da imamo izuzetno težak raspored i utakmicu svaka tri dana, pa je moguće da je čelo želio sačuvati energiju. Nadam se da je to…
Brine me malo igra naprijed, nešto tu nedostaje, ali nazad izgledamo top i bolje ovako, nego da stalno trčim, pa kad dođe mart svi mrtvi i povrijeđeni.
Sad se nastavlja raspored težak. Klub loptaških sportova, pa Artetini kmečavci.
Sad se nastavlja raspored težak. Klub loptaških sportova, pa Artetini kmečavci.
Bratu je Forest najveća sekiracija u životu
- SoloControTutti
- Kontakt:
Odlicna 3 poena za pocetak ovog teskog perioda, odlicno za samopouzdanje ekipe. Neko ce komentarisati kako je igra bila ovakva/onakva, mislim da je ono i bio cilj i plan, svjesno se islo na prepustanje lopte plavcima, dirketna igra i kontre pri posjedu i uzimanju lopte, pored toga kada su plavci vrsili presing nisu peglali nego su isli s dugim loptama na Salaha, Jotu ili nekog treceg koji su odlicni u gradjenju i to su odlicno radili. Prva jaca tekma i odlicno hendlanje Slota i ekipe. Trent radi individualno na defanzivi i to se da primetiti kod pozicioniranja i pracenja igraca, pravovremene reakcije juce 1 na 1, dosta bolji. Salah standard, Graven masina.
Idamo dalje..

Samo da je klopp znao povuci rucnu i imati slottov gameplan sad bi bili bogatiji za jednu LP i jednu eplu titulu.
Tek krenuli u pregovore s dijkom

Koza
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Još ništa nema za Dioga.
Molit Boga da je samo 'rib contusion'. Kako god, teško ga je očekivat i protiv Arsenala što je baš big blow.
Nunez nije adekvatna zamjena, bar se nije dosad tako pokazao.
Ja bih startao sutra sa Diazom, a u nedjelju sa Gakpom. Treba vjerovat Slotu kako god.
Salah je baš nepredvidiv, ili ga nema nigdje ili da gol i asistira. Brutalna asistencija.
Odlično je bilo uvidjeti šta Jones može. Jako je bitno da se povećava konkurencija na sredini, neka svi misle da njihovo mjesto u prvih 11 nije sigurno i samim tim će bolje igrati.
Bojim se da bi nas pozicija lijevog beka mogla koštati ove sezone nekog boljeg rezultata. Nadam se da griješim.
Konate jeste krivac za oba ligaška primljena gola ne računajući Forrest, ali je generalno jako dobar, baš kao i VvD.
Trent se dosta popravio defanzivno.
Kelleher je dostojna zamjena za Alissona, bar ovako na neki određen period. Jednostavno mu vjerujem.
Molit Boga da je samo 'rib contusion'. Kako god, teško ga je očekivat i protiv Arsenala što je baš big blow.
Nunez nije adekvatna zamjena, bar se nije dosad tako pokazao.
Ja bih startao sutra sa Diazom, a u nedjelju sa Gakpom. Treba vjerovat Slotu kako god.
Salah je baš nepredvidiv, ili ga nema nigdje ili da gol i asistira. Brutalna asistencija.
Odlično je bilo uvidjeti šta Jones može. Jako je bitno da se povećava konkurencija na sredini, neka svi misle da njihovo mjesto u prvih 11 nije sigurno i samim tim će bolje igrati.
Bojim se da bi nas pozicija lijevog beka mogla koštati ove sezone nekog boljeg rezultata. Nadam se da griješim.
Konate jeste krivac za oba ligaška primljena gola ne računajući Forrest, ali je generalno jako dobar, baš kao i VvD.
Trent se dosta popravio defanzivno.
Kelleher je dostojna zamjena za Alissona, bar ovako na neki određen period. Jednostavno mu vjerujem.
Kojom magijom su nagovorili Quansaha da potpise novi ugovor, ne mogu da vjerujem da ne odmori barem Konatea veceras. Veznjaci ce umrijeti do nove godine.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I ja bih Quansaha umjesto Konatea.
Gomez, Endo, Nyoni. Možda jedan od ove trojice je mogao dobit priliku, al pitanje je kako bi se to odrazilo na ekipu.
Ne vidim šta je drugo mogao zamijeniti (ukoliko je plan da Jones i Diaz počnu u nedjelju).
Treba uzeti u obzir i da su Slotovi treninzi slabijeg intenziteta nego što su Kloppovi bili.
Gomez, Endo, Nyoni. Možda jedan od ove trojice je mogao dobit priliku, al pitanje je kako bi se to odrazilo na ekipu.
Ne vidim šta je drugo mogao zamijeniti (ukoliko je plan da Jones i Diaz počnu u nedjelju).
Treba uzeti u obzir i da su Slotovi treninzi slabijeg intenziteta nego što su Kloppovi bili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.