AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 14:19

meskalin je napisao/la:Nemoj ti vise ni pisati na ovoj temi , ja sam te smatrao za osobu koja jako puno znao od fudbala, ali vidim da sam se prevario....
Nije tvoje da odlucujes o mom pisanju na istoj. Smatram da sam doprineo svojim postovima ovoj temi. Neka procene drugi, realniji i zreliji forumasi, koliki je (i ima li ga uopste) taj doprinos.
Dokazao si da si jedna 0 od coveka i nemam se sa tobom o bilo cemu vise raspravljati. Na ignore dok ne ukapiras neke stvari.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 15:54

Novosti sa milannews.it @ Ulični - nadam se da se nećeš ljutit :oops: Svoji smo :)

Pred kraj sinoćnjeg meča Inter - Schalke 04 (2:5), navijači Intera su skandiranjem poručili svom treneru Leonardu: "Vrati se u Milan".

Uskršnji poklon se smeši Massimilianu Allegriju. Pippo Inzaghi bi mogao biti spreman za gostovanje u Breši, koje je na programu 23. aprila.

Jedan poslanik berlusconijeve stranke u parlementu je izjavio da je "pravi san" Premijera Italije Messi, a ne Ronaldo.

TV Bandeirantes (brazilska tv stanica) javlja da se Seedorf dogovorio sa Corinthiansom za sledeću sezonu. (Fala Bogu) :roll:

Novinar Alfredo Pedulla' kaže da je trio Pato-Ibra-Boateng zastrašujući. Nisu imali prilike da često igraju zajedno, ali sada će Robinho dobiti odmor, tako da će ponovo dobiti svoju priliku.

Gansov menadžer: "Ne mogu da kažem ko je trenutno u prednosti, jer su pregovori u toku, ali naravno da bi Milan bio dobra destinacija za njega".

Allegri neće rizikovati Gattusa (lakša povreda butine), tako da će u Firenzi igrati Flamini. (mislim da je ovo pametno, treba ga odmorit)

Berlusconi: "Hoću Ronalda", Mourinho: "Ako ode on, idem i ja"

Milano, 5.april, 2011. - Milanisti mogu da sanjaju otvorenih očiju. I to ne samo scudetto, koji se čini mnogo bližim posle pobede u derbiju, već i još jednog velikog igrača u svom klubu: Cristiana Ronalda. Tako kaže Predsednik Silvio Berlusconi, koji je u krugu svojih prijatelja navodno izjavio: "Maštam da imamo Ronalda u timu".

STARA LJUBAV - Međutim, to da je Berlusconi izgubio glavu zbog Ronalda nije novost: "Kao veliki zaljubljenik u Milan još od malih nogu, neću se povući ako se pojavi prilika da kupim nekog velikog igrača, koji nam može znatno popraviti kvalitet ekipe. Italijani bi me razumeli. Jedan vrhunski fudbaler, neko koga drugi nemaju, neko kao Ronaldo".

"Dao sam Gallianiju odrešene ruke", navodno je izjavio Predsednik.

Još 2009. kada je Portugalac, koji je tada bio u Manchesteru, u Rimu izgubio finale Lige Šampiona protiv Barcelone, Berlusconi mu je rekao da će ga jednoga dana dovesti u Milan.

SVEDOK - Portugalac bi mogao u Milano da stigne veoma brzo, ali ne da bi igrao fudbal. Naime, Ronaldo se nalazi na spisku od 78 svedoka koje Berlusconijeva odbrana poziva na sudski proces u vezi sa slučajem Ruby, koji danas počinje u Milanu. Napadač Real Madrida je pozvan da govori o svom odnosu sa Ruby jer je Marokanka, koja je donela velike nevolje italijanskom Premijeru, izjavila da je i sa njim imala seksualni odnos za novac, iako je on, po njenim rečima, znao da je ona tada bila maloletna.

Jose' Mourinha su posle utakmice sa Tottenhamom pitali šta misli o Berlusconijevoj izjavi da neće žaliti para da Ronalda odvede u Milan.
On je ovako odgovorio: "U fudbalu je sve moguće. Ali, ako ode Ronaldo, odlazim i ja. Ali, ne u Milan..."

gazzetta.it i milannews.it, prevod: Ulični Muzičar

Mediji : Mexes dolazi i pored teške povrede !
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/m ... pored.html

Milan kupuje Boatenga za stalno; cifra €7 miliona
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/m ... fra-7.html

Jan Vertonghen na meti Milana
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/j ... ilana.html
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2011, 16:13

jedva cekam da viidm na djelu Pata i Ibru iza njih Princa :)

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 18:34

Brate, samo da ne popiješ ban zbog linkova...

što se mene tiče, ne da se ne ljutim, nego zahvaljujem...

p.s.
Ja sam zaboravio na vas danas... :oops:
www.ulicni-muzicar.****

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 18:37

LEO, VRAĆAJ SE U MILAN!

Teški dani za Leonarda i navijače Intera. U roku od samo četiri dana - dva teška poraza: posle Milana, i Schalke 04 je ponizio nerazzurre, tako da je Leonardo kod svojih navijača izgubio titulu nepobedivog.

Poraženi u derbiju, jednom nogom izvan Lige Šampiona, Interisti su poručili svom treneru: "Vraćaj se u Milan!".

Leo nije navikao na takav tretman. Prošle sezone, na primer, nije uspeo da na San Siru pobedi Napoli i prestigne u tom trenutku vodeći Inter, ali niko nije protestovao protiv njega, dok je juče "počašćen" horskim zviždanjem.

Sa tribina na web: "Tam-tam" posle sinoćne utakmice je isti: "Leonardo, nisi ti trener koji može da nasledi Mourinha".

E, pa, "braćo" Interisti, hteli ste bicikl... i sada motajte!
(italijanska poslovica, koja otprilike znači: "sami ste to tražili", U.M.)
www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 18:44

@Ulični Muzičar ma nesmiju oni meni ništa ja sam ovdje glavni 8-) :lol:

btw : Nesta izjavio da će produžiti jos jednu sezonu 8-)
Mexes izjavio da na kraju sezone 100% dolazi u Milan 8-)
Stefano bivsi bek Milana je izjavio da su Pato-Ibra "najveći" tandem u Italiji
Allegri posvetio pobijedu kćerki
Pato je do sada u svim utakmicama protiv Firence zabijo' golove 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 18:52

www.ulicni-muzicar.****

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 20:12

Jankulovski out 6 mjeseci, problem s koljenom :roll:

Fanatico
Kontakt:

Post Postao/la Fanatico » 06 apr 2011, 20:17

robovi88 je napisao/la:Jankulovski out 6 mjeseci, problem s koljenom :roll:
Nije vam ni potreban, tako da i nije neka ozbiljna vijest, jer se zna da vas napušta ovog ljeta. ;)
Massimo Moratti: "It's better to be multi-ethnic than buying matches."

C'e solo Inter!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 20:22

Fanatico je napisao/la:
Nije vam ni potreban, tako da i nije neka ozbiljna vijest, jer se zna da vas napušta ovog ljeta. ;)
Izvini molim te de mi ti reci sta je ozbiljno a šta nije, ako je igrač Milana ja imam pravo pisat o njemu.On nam je bio vazan igrač u proteklih nekoliko utakmica sa Tottenhamom i ja ga svrstavam međ "male legende" ovog kluba i drag mi je kao i svima ovdje. Ti si ovdje višak tako da ... prošetaj iii da vidim da si novi reko da te malo počastim 8-) nije red da te ovako dočekujemo :roll:
slika

:lol:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 apr 2011, 20:25

Fiorentina -Ac.Milan Bit ce dosta teska utakmica poznavajuci Viole..mada nisu oni u nekoj formi,nama se vraca Ibra. to je ono sto treba da nas raduje,takodjer i veoma dobre igre Boatenga
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2011, 20:28

robovi88 je napisao/la:
Fanatico je napisao/la:
Izvini molim te de mi ti reci sta je ozbiljno a šta nije, ako je igrač Milana ja imam pravo pisat o njemu.On nam je bio vazan igrač u proteklih nekoliko utakmica sa Tottenhamom i ja ga svrstavam međ "male legende" ovog kluba i drag mi je kao i svima ovdje. Ti si ovdje višak tako da ... prošetaj iii da vidim da si novi reko da te malo počastim 8-) nije red da te ovako dočekujemo :roll:
slika

:lol:
Marek je za Anttoninija izmislio fudbal jednostavno on je za njega s preko svojih 30 godina Dzeko :P

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 21:17

Kako broje Interisti?
Uno, Due, Milan, Quattro, Schalke...
www.ulicni-muzicar.****

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 21:52

Ulični Muzičar je napisao/la:Kako broje Interisti?
Zar nije uno, due, tre, quattro, Schalke, Milan, sette, otto, Juve,... :lol:

Malo inventivnosti gospodine muzicaru, molicu lepo.

Prosim, jel to Jackson dvovrata gitara?

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 22:28

Bayern zeli Robinha :shock: možda bi mogo' ovo bit način za dovođenje Robbena.
http://translate.googleusercontent.com/ ... ubcHxxVsrQ

Dvije važne potvrde ! 1. Alessandro Nesta produžuje na još jednu sezonu, 2. Mexes 1000000% prelazi kod nas
http://translate.googleusercontent.com/ ... rJv4AJVt9A

Mexes završio operaciju.Novinari su ga u bolnici zatekli sa osmijehom. Doktor je izjavio da je operacija protekla u najboljem redu te da ce se Mexes vratiti na teren jači nego ikad.

Također, Bommel ostaje u Milanu još jednu sezonu najvjerovatnije

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 23:29

MaGiCa je napisao/la:
Ulični Muzičar je napisao/la:Kako broje Interisti?
Zar nije uno, due, tre, quattro, Schalke, Milan, sette, otto, Juve,... :lol:

Malo inventivnosti gospodine muzicaru, molicu lepo.

Prosim, jel to Jackson dvovrata gitara?
Pa, MILAN je i na tri i na šest... treba se odlučiti.
Ili taze trojka, ili bajata šestica...
www.ulicni-muzicar.****

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 23:31

Novosti sa milannews.it

Marotta, sportski direktor Juventusa, ne odustaje od Pirla, kome na kraju sezone ističe ugovor sa rossonerima: "On je još uvek na mojoj listi, iako se nedavno pojavila i mogućnost da dođemo do Montoliva, u sličaju da Pirlo produži svoj ugovor sa Milanom".

Raul, koji je sinoć prestigao Inzaghija na listi najboljih strelaca u Evro-kupovima: "Zadovoljan sam što sam i ja dao gol, ali najvažnije je ipak da smo postigli dobar rezultat. Pippo trenutno ne igra zbog povrede, ali sledeće sezone će se sigurno potruditi da povrati rekord".

D'amico, Gattusov menadžer: "Rino ide u Rusiju? Još je rano govoriti o tome. Za sada razmišlja samo o Milanu i osvajanju Prvenstva i Kupa Italije".

Galeone, koji je bio Allegrijev trener u Pescari, prisustvovao je jednom treningu u Milanellu. Po završetku treninga, učitelj i učenik su otišli zajedno na večeru u restoran "Nuova Arena", a zatim i u kafić "Giannino", gde im se kasnije pridružio i Galliani, pa su zajedno na televiziji odgledali Inter - Schalke 04.

Carlo Pellegatti, novinar "Mediaset"- i "Milan Channel"-a: "Pirlo će još protiv Fiorentine i Sampdorije ostati u 'box'-u. Na raspolaganje Allegriju će biti za meč protiv Brecsia-e. On trenira sa ostalima, ali mu je potrebno još par nedelja da bi u potpunosti bio spreman".

Pato, otkada je stigao u Italiju, uvek je u Firenci dao gol Fiorentini: 2. februar 2008. (Fiorentina-Milan 0:1), 31. maj 2009. (Fiorentina-Milan 0:2) i 24. februar 2010. (Fiorentina-Milan 1:2).

Abbiati, za "Milan Channel": "Odbraniti udarac Thiaga Motte je bilo važno jer smo tako završili poluvreme u vođstvu. Nadam se da će ta odbrana ostati zapamćena kao i ona u Peruđi".
(Legendarnu odbranu Abbiatija, koja je Milanu donela Scudetto u poslednjem meču prvenstva, Perugia-Milan 1:2, 23. maja 1999. možete pogledati ovde: )

Allegri: "Pobedu u derbiju posvećujem jednoj specijalnoj osobi: svojoj kćerki Valentini. Ona ima 16 godina i lepa je devojka. Čak ima i nekih koji misle da se mi zabavljamo, što je meni mnogo smešno".

Ove godine će samo utakmice poslednjeg kola Serie A početi u isto vreme, u nedelju 22. maja od 20:45. Proteklih godina su u poslednja 4 kola sve utakmice igrane istovremeno, da bi se taj broj prethodne sezone smanjio na 2, a ove na samo jedno, poslednje kolo. Razlog je pritisak tv stanica, koje vrše prenose utakmica uživo. Milan i u 36. i u 37. kolu (Roma-Milan i Milan-Cagliari) igra u subotu uveče, dok će Inter i Napoli (takođe i Udinese) svoje mečeve igrati u nedelju. Ko li je tu u prednosti?

pripremio: Ulični Muzičar

p.s.
Tom scudettu (1999.) sam se ja najviše radovao, jer je Lazio imao 7 bodova prednosti, ali je Milan u poslednja 7 kola postigao isto toliko pobeda i na kraju ih prestigao (odlučujuće pretposlednje kolo: Fiorentina-Lazio 1:1)...
Zadnja izmjena: Ulični Muzičar, dana/u 06 apr 2011, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
www.ulicni-muzicar.****

Provenzzano
Kontakt:

Post Postao/la Provenzzano » 06 apr 2011, 23:31

senad_flamin je napisao/la:Fiorentina -Ac.Milan Bit ce dosta teska utakmica poznavajuci Viole..mada nisu oni u nekoj formi,nama se vraca Ibra. to je ono sto treba da nas raduje,takodjer i veoma dobre igre Boatenga

Sto se tice fiorentine nece im igrat mutu zbog zutih kartona... tako da je to jedan plus za nas :)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 apr 2011, 17:31

Kako nesto citam na calciomercato cijena Gansa iznosi oko 54 milje sto je po meni previse makar se radilo o najvecem talentu Brazila....nadam se da ce Galliani i co moci spustiti cijenu ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 apr 2011, 18:54

MaGiCa je napisao/la:
Milan nije uspesan poslednjih sezona zbog katastrofalne politike kluba.
Ne zbog malih ulaganja. Ulaze Wenger 2x manje, ali ima bolje rezultate poslednjih 5 sezona od Milana.
Poenta je u tome.
apsolutno se ne slažem. milan po imenu i po svemu drugome spada u top 10 klubova europe. međutim nisu nikako ulagali zadnjih godina u odnosu na ostale top klubove. milanova uprava je ovo ljeto uradila veći posao sa 50m eura nego što je to ijedan drugi klub u novijoj historiji uspio. prije par godina znalo je proći ljeto a jedan portsmouth je znao potrošiti više para na transfere od milana. a to da arsenal ima boljih rezultata u zadnjih 5 sezona je glupost. pa džaba ti sva 2. mjesta ako nisi prvi, ha 2. ha zadnji isto ti dođe :D
milan je 2007. podigao pehar lige prvaka a arsenal može samo to da sanja.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []