FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Nije Lajpcig nepobjediv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na Marakani se moze igrati sa njima, u to sam ubijedjen.
Skor Zvezde na domacem terenu u zadnjih 7 godina, ako gledamo samo grupnu fazu evro takmicenja:
- pobjede: Keln, Liverpul, Olimpijakos, Gent, Slovan, Braga, Ludogorec, Ferencvaros, Trabzonspor
- nerijeseno: BATE, Napoli, Hofenhajm
- porazi: Arsenal, PSZ, Bajern, Totenhem, Midtjiland, Monako
Grupa sasvim dobra sto se mene tice. Ima se s kim i igrati i nadati proljecu u Evropi, a istovremeno cemo ugostiti najbolju ekipu iz prosle sezone.
Samo se moraju povuci jos neki potezi dok se mogu igraci registrovati u LS. Stoper i napadac su neophodni.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hwang je jedno od vecih pojacanja u ovom veku 

Ni 5 milki nije malo

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Bravo Zvezdo.
Ruku na srce, moglo je biti dosta nepovoljniji rez, ali bitno da se nismo obrukali. Uz to smo ga uspjeli jos umunuti
Ruku na srce, moglo je biti dosta nepovoljniji rez, ali bitno da se nismo obrukali. Uz to smo ga uspjeli jos umunuti

Bukari u timu kola CL.
-
- Kontakt:
Kosta Nedeljkovic ide u Aston Vilu za 9 miliona e

Pozdrav ljudi, imao bih par pitanja.
1. Kolike su šanse da se u nekom trenutku puste karte za Czv-Barca pojedinačno?
2. Da li bi mi neko mogao na neki način obezbijediti dvije karte za utakmicu? Ne bi mu bilo džaba što se kaže.
3. Da li se stvarno kontroliše personalizacija na ulazu (identifikacija osobe čije je ime na karti)?
Hvala puno.
2. Da li bi mi neko mogao na neki način obezbijediti dvije karte za utakmicu? Ne bi mu bilo džaba što se kaže.
3. Da li se stvarno kontroliše personalizacija na ulazu (identifikacija osobe čije je ime na karti)?
Hvala puno.
1. Nikakve.Zaniolo2 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:56Pozdrav ljudi, imao bih par pitanja.
Hvala puno.
2. Možeš uzeti ili zvezdinu sezonsku ili onaj paket za LP. S tim što moraš kupiti i člansku kartu od Zvezde. Oko 200 km je onaj paket. Imaš na stranici Crvene Zvezde, u odjelu Karte.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.