Ma jasta.
A zasto nije prekinuo utakmicu na cetnicke pjesme i skandiranje pampers đerenalu ? zar to nije posao sudije ?
Ma jasta.
Par komentara nekoliko forumaša ne čine "navijače" i "simpatizere" FKS i FKŽ! Svako normalan kojem je Plavo srce je vidio i priznao horor suđenje u Širokom, u BL. Doduše nema više ni stare one raje s ovih tema, ali o tom po tomMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:59Polako buraz. Imaju anam' oni onu svoju "kad se vojska na Kosovo vrati", e pa polako mi ćemo to malo editovati, pa zapjevati "kad se pravi ljudi u FSKS vrate".kolezeljovac je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:52Da je Coric rekao što je mislio dobio bi kaznu do proljećaE onda ćemo slušati njihovo cviljenje na polomljene noge Hereri, Kvržiću i Vranješu
I ovo tebi lično pišem jer se sjećam već odavno da si pravi komšiluk. A sjećaš se dobro i ti orgijanja tvojih za vrijeme i nakon naše utakmice sa lišticom.
Pa kad bi za to prekidao utakmice vicina prcija ne bi odigrala ni pola utakmica u sezoni.
Ma nije ni bitno jel neko vidio ili to nije podrzao na forumu mnogo je bitnije ovo cutanje medija,navijaca,klubova koja je poenta toga,cemu se te uprave klubova,treneri,igraci nadaju,borbi za nekakvo 3 ili 4 mjesto,sredinu tabele ili sta veckolezeljovac je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:04Par komentara nekoliko forumaša ne čine "navijače" i "simpatizere" FKS i FKŽ! Svako normalan kojem je Plavo srce je vidio i priznao horor suđenje u Širokom, u BL. Doduše nema više ni stare one raje s ovih tema, ali o tom po tomMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:59Polako buraz. Imaju anam' oni onu svoju "kad se vojska na Kosovo vrati", e pa polako mi ćemo to malo editovati, pa zapjevati "kad se pravi ljudi u FSKS vrate".kolezeljovac je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:52Da je Coric rekao što je mislio dobio bi kaznu do proljećaE onda ćemo slušati njihovo cviljenje na polomljene noge Hereri, Kvržiću i Vranješu
I ovo tebi lično pišem jer se sjećam već odavno da si pravi komšiluk. A sjećaš se dobro i ti orgijanja tvojih za vrijeme i nakon naše utakmice sa lišticom.
Ne konta to raja, moj Nodi.
99% vas ovdje se pravilo budalama i tvrdilo da su dvije imenovane ekipe ostecene protiv nas. To sam zapamtio kao da je jucer bilo.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:04Par komentara nekoliko forumaša ne čine "navijače" i "simpatizere" FKS i FKŽ! Svako normalan kojem je Plavo srce je vidio i priznao horor suđenje u Širokom, u BL. Doduše nema više ni stare one raje s ovih tema, ali o tom po tomMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:59Polako buraz. Imaju anam' oni onu svoju "kad se vojska na Kosovo vrati", e pa polako mi ćemo to malo editovati, pa zapjevati "kad se pravi ljudi u FSKS vrate".kolezeljovac je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:52Da je Coric rekao što je mislio dobio bi kaznu do proljećaE onda ćemo slušati njihovo cviljenje na polomljene noge Hereri, Kvržiću i Vranješu
E pa onda Musa nije dobro sudio, ako ce se praviti lud na fasizam sa tribina ili mozda nije "dobro cuo", ono sto smo svi mogli cuti u prenosu.
Ćorić odbio komentarisati meč u Banjoj Luci: Sretno Borcu u Evropi, da prezentuju BiH kao i dosad
Sve napisano je tacno s tim da bih dodao vrlo bitnu stvar, a to je faul nad Boljevicem. Nije sviran, napad nastavljen i korner. Iz tog kornera je Borac dao gol.Marko1905 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:00Sasvim ok suđenje ,kakvo je inače u BL ovo je bilo super.Dobro je netko napisao blago domaćinski.Gol čist ,imam osjecaj da su igrači Želje samo gledali u suce i čekali kad ce da protestvuju umjesto da su gledali samo sebe i igru.Po meni mogli su veceras bod izvući.Svi žuti kartoni zelje su bili a možda se čak za Hirošev faul sa leđa mogao javiti i Var za crveni.Smjesno mi je kad vidim da optužuju glavnog suca za zaleđe ,niđe veze.Iskreno Više je zeljo ostecen protiv Zrinje na grbavici (penal) nego ovo veceras ili Posusje protiv zelje isto na grbavici.Previse se sada gleda svaka sitnica ,pretjerujemo realno.
To nema veze sa Musom. Sudi u dijelu BiH u kom je negiranje Genocida, velicanje pampers djenerala u skolskom programu.let3 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:11E pa onda Musa nije dobro sudio, ako ce se praviti lud na fasizam sa tribina ili mozda nije "dobro cuo", ono sto smo svi mogli cuti u prenosu.
Ko biva - sta ima veze, nek momci malo zapjevaju o onu njihovu p kosovu i đeneralu, nek se omladina zabavi, nista posebno...i tako nas naviknu, da je to sasvim normalno.
I dođe taj Enver Kulašin i na sred Grbavice provocira navijače na istočnoj tribini. Glupi Bošnjo, nisu nas džabe prozvali balijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:12Svega mi sto imam da moja grupa skandira osudjenim ratnim zlocincima poderao bi svako obiljezje koje imam s njihovim natpisom.Ovo je sramno sta ljudi rade u 2024.godini a da sudija ne prekida utakmicu.Pa u svojoj ekipi imate igraca kojima to sigurno smeta i muti mozak a da ne govorim o protivnickoj.
Koja je svrha VRS zastave na utakmici?Kakav primitivizam
Trenutno korisnika/ca: bvsic, svrakino1921 i 24 gosta.