Ali nema, McLaren je syebao tokom ove pauze svoju prednost. Da su usli egal u zadnje 4 utrke, imali bi se necemu nadat, ovako ih samo DNF Maxa vadi.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Danas? Pa to je ustaljena praksa.
Otprilike. Lando moze biti ljut samo na sebe.
Max ga je šišao konstantno tako što je pri ulasku na glavnu DRS ravnicu koristio 100% staze, a Lando je uvijek išao preusko. Tu je konstantno dobijao desetinku-dvije, mada možda nije moglo drugačije zbog prljavog zrakaAshburtonG je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:44Lando u 15 krugova nije skontao da moze i inside line probat, pa makar samo da nesto promijeni i Maxu da nesto za razmisljanje. Ovako je lik 15 krugova pokusavao isto.![]()
Imao je 6 krugova mlađe gume ali to danas nije bio skoro pa nikakav faktor jer je potrošnja guma bila veoma mala.
Nije, pisalo je forcing driver off trackBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:56Lando je kaznu dobio zbog čevrtog izlaska sa staze ja mislim.
Ali opet i da je završio treći za bod bi smanjio, tako da u najbržem bolidu baš loše voze
Nebitno je i to jednostavno Maksmilijan je doktor za njega, čita ga kao malo dijete, Noris mora poraditi na preticanjima, lik vazda nekako ofirno pretiče, nespretno bi rekao.Jabroni je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:57Nije, pisalo je forcing driver off trackBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:56Lando je kaznu dobio zbog čevrtog izlaska sa staze ja mislim.
Ali opet i da je završio treći za bod bi smanjio, tako da u najbržem bolidu baš loše voze
Nije, to je RB rekao na team radiju. Zvanicno je dobio za napustanje staze i dobijanja prednosti. To mu je bio trece izlijetanje.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:56Lando je kaznu dobio zbog čevrtog izlaska sa staze ja mislim.
Ali opet i da je završio treći za bod bi smanjio, tako da u najbržem bolidu baš loše vozi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.