Ti si pravi insajder, a ne kao papak Brigada. Daj nam ime.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Igra u respektabilnoj ekipi 'Kari.na', forumska maskota dinokio ga preporucuje.
-
RosicVildan
- Kontakt:
Kad dodje na kraju Dulic umjesto Licine
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nece sigurno.
Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Ako ćemo već špekulisati o Bavarcima, Pejčinović je rođen u Minhenu.
Ali ni jedan ni drugi svakako nisu materijal za A selekciju, ako je @RajvoSA03 mislio na seniore.
Ali ni jedan ni drugi svakako nisu materijal za A selekciju, ako je @RajvoSA03 mislio na seniore.
ovaj mali obecava! video sve govori! ima baba da ga usmjeri! nesto slicno kao anel u djetinjstvu!
Ovo je vec bolesno ... babo treba smirit' dozivljaj bar dok mu Zijo ne napuni 8 godina ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Malog pripremaju za Twitch zvijezdu, Bosanski Ishowspeed!
Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Ali ni jedan ni drugi svakako nisu materijal za A selekciju, ako je @RajvoSA03 mislio na seniore.![]()
Hvala ti. Mogao si se zadržati na privatnim porukama koga zanima. Evo recimo mene ne zanima jer vjerujem Spahi i ekipi. Ne zanima me na ovaj način gdje se zbog lajka moze sve bataliti. Primjer Bazdar.RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Ali ni jedan ni drugi svakako nisu materijal za A selekciju, ako je @RajvoSA03 mislio na seniore.![]()
Nek samo Sinan i dupli sport objave tu vijest pa da propadne "transfer" u našu selekciju.
Sumnjam da ce propasti. Mali vaga izmedju nas i Njemacke, Crna Gora nije u opticaju uopste. Vjerujem da ce to biti zavrseno vrlo brzo, uostalom mi mu nudimo A selekciju, a Njemacka juniore.hurem je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15Hvala ti. Mogao si se zadržati na privatnim porukama koga zanima. Evo recimo mene ne zanima jer vjerujem Spahi i ekipi. Ne zanima me na ovaj način gdje se zbog lajka moze sve bataliti. Primjer Bazdar.RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Nek samo Sinan i dupli sport objave tu vijest pa da propadne "transfer" u našu selekciju.
Da se razumijemo, preuzimam puni odgovornost za informacije koje napisem ovdje. Smatram da je potpuno svejedno, napisao ime igraca 10 ljudi u poruci ili ovdje. Ako igrac hoce da igra za nas, igrat ce. Nema tog sinana ili duplog sporta koji moze uticati na njegovu odluku.
Zadnja izmjena: RajvoSA03, dana/u 21 okt 2024, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Momak igra 4 ligu u njemackoj i sada poziv za A reprezentaciju?RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Dobro je!
Vjerovatno da ga kaparisemo, pa ce ga uvrstiti u u21 selekciju.KoloDD je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:20Momak igra 4 ligu u njemackoj i sada poziv za A reprezentaciju?RajvoSA03 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:10Za Pejcinovica ne znam, ali konkretno, Licina bi trebao dobiti poziv u A selekciju. Jos nije 100% zavrseno, ali Nino radi na tome.Zglavkar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:04Belmin je nedavno rekao da su po njegovim informacijama šanse da se Ličina privoli da igra za BiH praktično nepostojeće.
Dobro je!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 51 gost.