Imaš temu Premijer Liga općenito pa tamo o anam onima piši.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Znači ipak jesi previše glup da shvatiš...
Jako inteligentan odgovor.
- siroliver69
- Kontakt:
Samo je Zrinjski konkurent za titulu, niko vise. I to da se zna.
Da hoće bar bod izvući
Jesu li kone imale konkretnih šansi za gol ?
Ovo je između Zrinjskog i Borca, ekipe koje drže savez i to je to. Ne možemo mi titulu uzeti dok je ovakvo stanje i suđenje kakvo ove dvije političke kriminalne hobotnice imaju, sve da smo Real Madrid.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Napokon nam je doslo iz zicagu u glavu,prije su nam pojasnjavali ovdje ako si bolji nemoze ti niko nista,moras imat omjer sa 1 porazom u sezoni da se mozda potajno ponadas tituli
IRFAN DURIĆ
Rođen 1. 11. 1964. u Cazinu. Mašinski tehničar.
Igrao u omladinskim kategorijama FK „Krajina“ Cazin, gdje je od 2009. godine član Upravnog odbora kluba. Od 2011. godine član je Izvršnog odbora i potpredsjednik Sportskog saveza Općine Cazin.
Član je Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine od 2010. godine, gdje je obavljao i funkciju predsjednika.
Vijećnik je u Općini Cazin od 2012. godine.
Na Izbornoj sjednici Generalne Skupštini NS/FS BiH, održanoj 22. 12. 2016. godine izabran je za člana Izvršnog odbora NS/FS BiH.
Od 16. 03. 2021. godine je drugi potpredsjednik NS/FS BiH.
I sta ovog balijandera iz Cazina boli qurac za Sarajevo i evo za kone nase.
Ova ljudska pogan gleda samo svoj dzep i glasat ce ako treba da se i stadion neki zove po ratnom zlocincu samo da ostane potpredsjednik NSBiH.
Bošnjaci (balije) su najbolji ljudi koji pomazu jedni drugima samo kad je rat. Ima tu i ratnih profitera balijandera al velika vecina naroda je slozna samo u ratu.
Cim rat zavrsi balija krene po svome da krade, otima, vara, laze, prodaje se za pare.
Mi.smo narod koji je dobar samo kad nas neka nevolja zadesi.
Ostalo smo goli qurac
Rođen 1. 11. 1964. u Cazinu. Mašinski tehničar.
Igrao u omladinskim kategorijama FK „Krajina“ Cazin, gdje je od 2009. godine član Upravnog odbora kluba. Od 2011. godine član je Izvršnog odbora i potpredsjednik Sportskog saveza Općine Cazin.
Član je Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine od 2010. godine, gdje je obavljao i funkciju predsjednika.
Vijećnik je u Općini Cazin od 2012. godine.
Na Izbornoj sjednici Generalne Skupštini NS/FS BiH, održanoj 22. 12. 2016. godine izabran je za člana Izvršnog odbora NS/FS BiH.
Od 16. 03. 2021. godine je drugi potpredsjednik NS/FS BiH.
I sta ovog balijandera iz Cazina boli qurac za Sarajevo i evo za kone nase.
Ova ljudska pogan gleda samo svoj dzep i glasat ce ako treba da se i stadion neki zove po ratnom zlocincu samo da ostane potpredsjednik NSBiH.
Bošnjaci (balije) su najbolji ljudi koji pomazu jedni drugima samo kad je rat. Ima tu i ratnih profitera balijandera al velika vecina naroda je slozna samo u ratu.
Cim rat zavrsi balija krene po svome da krade, otima, vara, laze, prodaje se za pare.
Mi.smo narod koji je dobar samo kad nas neka nevolja zadesi.
Ostalo smo goli qurac
Ma sto posto. Treci mozemo biti maksimalno i osvojiti kup uz par kockica da nam se posloze. Pokusati nesto napraviti u Evropi, ali i to znamo da je skoro nemoguce uci u grupe iz prvog pretkola KL.
Da bismo osvojili titulu realno moramo imati 25 pobjeda i da ne izgubimo u derbijama protiv Borca i Zrinjskog. U prijevodu nerealno, s obzirom da cemo biti povaljeni od sudija u svakoj utakmici koja bude blizu. Da je bilo samo normalno sudjenje sad bi imali 8-1-0 skor lagano.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Kaze zabij im 3 komada ne mogu ti oni nistamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:08Napokon nam je doslo iz zicagu u glavu,prije su nam pojasnjavali ovdje ako si bolji nemoze ti niko nista,moras imat omjer sa 1 porazom u sezoni da se mozda potajno ponadas tituli

Liga je otisla predaleko i napravio se sistem da ne mozes biti prvak.Prije su prvaci mogli sebi dozvoliti luksuz i imati 3-4 poraza uz 3-4 nerjesena danas je to svedeno na 3 kiksa sveukupno kroz sezonu.Ne mozes toliko dobar biti,ko misli da mozes lud je.I ja sam mislio s pocetka da moze sad vidim kolika sam budala bio i kolika je ovo sila sto rade.Prvak mozes biti ako imas u najmanju ruku 60-40 sudjenje da te pomalo gura sudija nekim sitnim prekrsajima ako zafali(slucaj Zrinjski) i da si naravno najbolja ekipa u ligi.A ovo sto Borac radi to je druga dimenzija kriminala.
Moramo se zastiti sad kako znamo i umijemo.Ako ne uradimo nesto bas znacajno na ovim sad izborima u kantonu prvo,pisaj ga nastavit ce te yebavati.Nece se niko smilovati i stati sam od sebe da te žali
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ruku na srce, nisu Vico i Beus krivi, što je Zekic protiv Posušja, kona i Širokog izveo sastave u divljim formacijama, sa Anđušićem u sredini i bez napadača, pa smo tu izgubili bodove. Ivankovic i Žižović su puno slabiji treneri od Zekića, ali na utakmicama protiv kona i Posušja nisu eksperimentisali, zato su ih glat pobjedili.
Ko je bolan glat pobijedio, pa Zrinjski pokrao Posušje, penal dobili kakve ni Borac nije dobijao, ljudi ih satrali kompletno drugo poluvrijeme. O Borcu neću ni da pričam, njihova sve i jedna utakmica u Banja Luci je da odmah ugasiš i savez i ligu, i staviš katanac na sve. Kriminal teški, eto ne treba dalje od Veleža prošlo kolo ići.Lucas je napisao/la: ↑20 okt 2024, 23:09Ruku na srce, nisu Vico i Beus krivi, što je Zekic protiv Posušja, kona i Širokog izveo sastave u divljim formacijama, sa Anđušićem u sredini i bez napadača, pa smo tu izgubili bodove. Ivankovic i Žižović su puno slabiji treneri od Zekića, ali na utakmicama protiv kona i Posušja nisu eksperimentisali, zato su ih glat pobjedili.
Ne možeš sve utakmice dobit, to vam kao prvo treba bit jasno. Kikseva će bit i mora ih biti. Ono šta je poenta je to da su naše slabije utakmice i kiksevi zapravo izgubljeni i bodovi, a potencijalni kiksevi Borca i Zrinjskog, slabe partije opet izađu na ukradene pobjede, i dobivena 3 boda. I zato nećemo titule uzet, ne možeš se protiv toga boriti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Najveća laž ikada. Lagano je reći, hajde uradi. Kažu pa vidi kako je Zrinjski drmnuo Borca u BL sa 0:3, jeste, ali to nije pravilo. Ovako nešto se desilo jednom i ko zna kada će opet.
-
- Kontakt:
E cuj ti zbog mene pisao, ja konto ti pisao sto smo mi izgubili.Pantelija je napisao/la: ↑20 okt 2024, 19:46A nije mjerilo rezultat? Auh cuj to?
Pa ako nije mjerilo sto zbog rezultata ne daju nekim igracima da igraju za radnik hadzice?Sto ne stave 2008. Godiste dva tri najbolja a na klupu stave ovih par 2006 za koje vidi i corav da ne mogu igrati ni juniorski fudbal a ne seniorski? E tad bi rekao ok, hebo rezultat razvijamo igrace pa smo loši... Te bajke hebo rezultat to mozed neupucenim i jaranima, ja te priče ne pušim, to je nista drugo nego kad sebi unaprijed trazis alibi jer ne znas
Ps ne bih napisao nista da se pjanke nije javio sa prosipanjem suplje nakon pobjede nad jadnom slobodom koja nije uspjela da napravi ni jednu selekciju
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Zakolju nas u listici, poniste regularan gol i ti budes takva ljiga da napises da je neko izveo divlju formaciju? Bijedo ona bijedna.Lucas je napisao/la: ↑20 okt 2024, 23:09Ruku na srce, nisu Vico i Beus krivi, što je Zekic protiv Posušja, kona i Širokog izveo sastave u divljim formacijama, sa Anđušićem u sredini i bez napadača, pa smo tu izgubili bodove. Ivankovic i Žižović su puno slabiji treneri od Zekića, ali na utakmicama protiv kona i Posušja nisu eksperimentisali, zato su ih glat pobjedili.
Cim pantelija slagirani nesto napise, treba ugasiti browser.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Normalno da je prvak mogao imat poraz jer su i ostali gubeli,medjutim ovo se scelo na HDZ I Dodikovce ko je jaci ostali su kolateralna stetaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:57Kaze zabij im 3 komada ne mogu ti oni nistamosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 22:08Napokon nam je doslo iz zicagu u glavu,prije su nam pojasnjavali ovdje ako si bolji nemoze ti niko nista,moras imat omjer sa 1 porazom u sezoni da se mozda potajno ponadas tituli![]()
Zabio si u Sirokom 5 ali djaba da si Real Madrid ako on kaze BIT CE X ima da bude X i kraj.Dovodi koga hoces daj kakve hoces premije NE MO ŽE Š.
Liga je otisla predaleko i napravio se sistem da ne mozes biti prvak.Prije su prvaci mogli sebi dozvoliti luksuz i imati 3-4 poraza uz 3-4 nerjesena danas je to svedeno na 3 kiksa sveukupno kroz sezonu.Ne mozes toliko dobar biti,ko misli da mozes lud je.I ja sam mislio s pocetka da moze sad vidim kolika sam budala bio i kolika je ovo sila sto rade.Prvak mozes biti ako imas u najmanju ruku 60-40 sudjenje da te pomalo gura sudija nekim sitnim prekrsajima ako zafali(slucaj Zrinjski) i da si naravno najbolja ekipa u ligi.A ovo sto Borac radi to je druga dimenzija kriminala.
Moramo se zastiti sad kako znamo i umijemo.Ako ne uradimo nesto bas znacajno na ovim sad izborima u kantonu prvo,pisaj ga nastavit ce te yebavati.Nece se niko smilovati i stati sam od sebe da te žali
Pa da je izveo normalnu i pismenu formaciju, bez izmišljanja tople vode i sa napadačem, vjerovatno bi pobjedili, džaba bi im bilo i da su nam dva gola poništili. Jakir je onda 2021 god. u Banja Luci izveo najjači moguči tim bez eksperimenata, nema šta im sudije nisu radile da ih sapletu, a na semaforu - 1:5. Slično je bilo i prošle godine sa Rendulićem - 0:3.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 00:02Zakolju nas u listici, poniste regularan gol i ti budes takva ljiga da napises da je neko izveo divlju formaciju? Bijedo ona bijedna.Lucas je napisao/la: ↑20 okt 2024, 23:09Ruku na srce, nisu Vico i Beus krivi, što je Zekic protiv Posušja, kona i Širokog izveo sastave u divljim formacijama, sa Anđušićem u sredini i bez napadača, pa smo tu izgubili bodove. Ivankovic i Žižović su puno slabiji treneri od Zekića, ali na utakmicama protiv kona i Posušja nisu eksperimentisali, zato su ih glat pobjedili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.