Nije ok i da je cist gol
Bruka banjalucka
Da se tri dana igralo, ne bi pogledali u njihov gol
Ovako mogu igrati i sa Bayernom
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije ok i da je cist gol
Kao što rekoh iznad "Iskreno se nadam da smo večeras vraćali neki dug Vici" jer ako to nije bio slučaj ovo večeras nije nimalo obećavajuće. Vrlo loša i bezidejna igra ka naprijed.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 01:59Na dosta društvenih mreža i foruma mogu pročitati kako smo morali izgubiti zbog duga prema Vici..Kakvog duga? Jesmo li mi kao navijači najvećeg kluba u državi dozvolili sami sebi da vjerujemo i nasjedamo na pitarske priče o nekom dugu prema Vici? Doslovno ne postoji utakmica u tih zadnjih par kola kada se može reći: "e ovo je lakrdija šta im je sve sudija svirao."...I pored toga, mi smo završili šesti na tabeli, 16 bodova van zone ispadanja, ali zahvaljujući neprijateljima kluba kojih imamo i previše, po pričama zvuči kao da smo mi u zadnjem kolu dobili Borca i za bod se izvukli od ispadanja..pustite pitare neka pričaju ali ne prihvatajte to kao istinu.
Ne znam, po meni je bolji u zadnje dvije utakmice. I jučer je napadao prostor, našao se u jednoj šansi u utakmici sa skromnim brojem šansi. A i realno igrao je protiv ekipe se ubjedljivo najjačom defanzivom u ligi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:59Bukvalno si sve rekao. Iskoristili polupriliku i to je to.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 okt 2024, 21:38Pisaj ga..nije lose odigrano.
Drugacije gore ne mozes.
Cirkus.
Mene samo brine i nervira jedna druga stvar. Dangubic...
Nije puno igrao,ali ovo sto je odigrao,ne mogu da vjerujem,da covjek ni jednom za sve ove minute odigrane,ne uspijeva loptu da primi,iskonteolise,da uradi bilo sta.
Izgleda ko Mijatovic,a igra losije od Garcevica.
Mr penal je znao pasti i izboriti jedno 5 penala.
Danguba isto pijan.Ne zelim se ugristi za jezik,ali on je zasad ispod svih ocekivanja.
Čuj "Ne pišite više ko je kako igrao"!!!ZaZelju je napisao/la: ↑21 okt 2024, 08:23Ne pišite više ko je kako igrao, jer to u sinoćnjoj utakmici uopće nije bilo bitno. Mi nismo smjeli ni bod osvojiti. Sudija je dovoljno uradio da nam ubije volju za igranjem. Da je trebalo šta više on bi to bez oklijevanja uradio. Nije prekinuo utakmicu nakon skandiranja ratnom zločincu, najodgovornijem za genocid, iako mu je Muftić sugerirao. Vidjećemo hoće li naš klub nešta pokrenuti u vezi toga. Trebalo je više pritiska izvršiti na sudiju, a onda se povući s terena, poslati poruku. Znalo se da ćemo svakako izgubiti, 1:0 ili 3:0 za stolom, ne bitno, isto je. Uraditi sve što je u našoj moći da Musa bude maksimalno kažnjen, najviše zbog neprekidanja utakmice, na suđenje se svi klubovi moraju udružiti jer ono je uvijek isto kad igra Borac. Napraviti kompilacije, poslati UEFI, pozvati SIPU da uđe u savez, jer ovo je organizovani kriminal.
Nadam se da će se konačno pojaviti neki novinar ili grupa njih koji će otvoreno prozvati savez, jer ova liga je totalno neregularna sve zbog jednog kluba koji je najzaštićeniji klub u Evropi.
Teže je igrati protiv Borca nego protiv Reala.
Odlika Zrinjskog i Borca godinama su čvrsta odbrana i centaršutevi kao najjače oružje, bukvalno i kod jednih ii drugih. Tome u prilog ide i veliki broj asistencija koje njihovi bekovi imaju prethodnih godina, evo sam Herrera je ove sezone već na 6 asistencija u svim takmičenjima, a tek oktobar. Postavljao sam nedavno kompilaciju koliko nas Zrinjski godinama maltretira u međusobnim duelima golovima iz centaršuteva. Borac evo i jučer iz centaršuta nam ga zabi, pa prošle sezone u BL kad je bilo 3:2 su nam isto dva gola iz centaršuta dali, pa kad smo u Bosanskom Novom igrali sa njim jer je Borac renovirao teren, tad smo izgubili 2:1 i isto su nam oba dali iz centaršuta ako se ne varam, pa onda iste te sezone smo još jednom gostovali u BL i izgubili 2:0 i oba gola smo primili iz centaršuta i to u rasponu od nekoliko minuta.Virtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:52Ljudi se ovdje ponašaju kao da nikad nisu gledali utakmice Borca. Ogromna većina utakmica im je upravo ovakva, nema ih nigdje i onda zabiju gol, a imaju najbolju odbranu u ligi koja rutinski sačuva prednost do kraja.
Isto tako je i kad smo mi u pitanju, svaka ozbiljnija ekipa koristi provjeren šablon - izađu visoko na našu zadnju liniju i golmana i mi smo bez ideje pa se sve svede na duge lopte Muftića ili bekova.
Tako nas je uništio Zrinjski, Sarajevo nas je tako razmontiralo u drugom poluvremenu, Posušje nas je isto tako pritisnulo, a to su najozbiljnije ekipe u ligi. Uz Borac naravno.
Ostale ekipe ne mogu držati taj nivo 90 minuta i njih nekako i pobijedimo.
Nešto nam je lakše kad su Radovac i Jaber u igri koji se vrate nazad i prime loptu pa pokušamo organizovati napad.
braco je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:36Sljedeće kolo bi nam se mogli poklopit rezultati. Mi igramo kući sa Radnikom, Široki dočekuje Borca, a Posušje gostuje Veležu. Četvrti smo i imamo priliku da se sljedeće kolo dodatno odvojimo od konkurenata za europu ako nam se poklope rezultati tako da sve ok.