Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:06Hrvati su imali igrace u najvecim evropskim klubovima, svake sezone su bar jedan ili dvojica igrali finale LS (Modric, Kovacic, Lovren, Rakitic, Mandzukic, Brozovic).
Srbi koji su igrali finala su mahom bili stoperi i Deki zadnji vezni, prema naprijed nista. A i to je bilo prije 15ak godina.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
k'o da musa zna da je 50 km od stadiona počinjen najveći ratni zločin nad hrvatima u BiH
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ako misliš na navijače Borca iz Banja Luke, nisam siguran kakve oni veze sa Srbijom imaju, osim što žele da su iz te države..mma_hz je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:57Al to je simptomaticno cega god se srbi uhvate to propada majke mi.
Pa gledaj im cirkusa pocev od drzave na celu sa Vucicem,pa onda repke gdje ne znas ko pije,ko placa a o ligi da im ne govorim.![]()
![]()
Gdje god oni imaju moc da nesta odlucuju od toga nastane prevara,cirkus,pljacka.Jel im neko smeta u Srbiji,sami o svemu odlucuju pa opet u svemu im je cirkus i korupcija.
Al zato daj im samo rakije i da guslaju o Kosovo boju,o Mladicu,Obilicu i bulama.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Čak ako se dobro sjećam security ili ko već krenuo na Bilinom polju skinuti ljiljane sa ograde na utakmici Sarajeva..(Mislim da je finale kupa s Veležom)
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
12345678922
- Kontakt:
Samo što tebe nazivaju Srbinom iz Bosne i Hercegovine,Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:06Hrvati su imali igrace u najvecim evropskim klubovima, svake sezone su bar jedan ili dvojica igrali finale LS (Modric, Kovacic, Lovren, Rakitic, Mandzukic, Brozovic).
Srbi koji su igrali finala su mahom bili stoperi i Deki zadnji vezni, prema naprijed nista. A i to je bilo prije 15ak godina.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dobro se sjećaš, security upravo. E taj security, Čolpa, Raščić, i tigrov g.uzni haver su nas problem. Nisu nam problem preostale dvije komponente.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:20Čak ako se dobro sjećam security ili ko već krenuo na Bilinom polju skinuti ljiljane sa ograde na utakmici Sarajeva..(Mislim da je finale kupa s Veležom)
Krupa na Uni u premijer ligi !? hahahahahahah geografiju sinko naučiti pa onda doći o sportu pričati ! Nisi adekvatan sagovornik na temu sporta jer si izgleda klinjo koji je usput odgojen kao kočijaš ! Što se tiče sporta u BL, daleko najuspješniji grad u sportu generalno na prostoru cijele Bosne i HercegovineMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:06Hrvati su imali igrace u najvecim evropskim klubovima, svake sezone su bar jedan ili dvojica igrali finale LS (Modric, Kovacic, Lovren, Rakitic, Mandzukic, Brozovic).
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- TurkishAirlines
90% utakmica Borca, delegati i kontrolori sudjenja su iz rs-a.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:44Muftić širio ruke, tražio prekid utakmice zbog skandiranja zaštitnom licu Pampersa, Musa samo odmahnuo rukom. E sad, čekaju izvještaj delegata iz PRIJEDORA![]()
I moze pasti mrtva glava, ako delegat ne napise da je pala mrtva glavqa to znaci da se nije nista ni desilo.
Pa zamisli ovog Musu, lik je trebo dozivotnu zabranu dobiti zbog onog sto je uradio na Kosevu protiv borca, lik jucer sudio borcu i opet napravio havariju.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 21 okt 2024, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ocigledno genocidas mladic moze ,srbske zastave mogu, tako je i kod hrvata u BiH....Narodni heroji branioci drzave, i medjunarodno priznata zastava BiH ne mogu.
I balije, sta cemo sada.
I balije, sta cemo sada.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Krupa na Vrbasu, kako god, selo, yebeš mu ti mater. Ali mi ne odgovori kako to da ste kao najveći klub iz tzv rs tavorili po prvoj ligi dok su Laktaši i Krupa igrale istu? A za ovo klinjo, pošalji neku svoju rutavu Živadinku s kućne liste da provjeri jesam li.Platonova je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:26Krupa na Uni u premijer ligi !? hahahahahahah geografiju sinko naučiti pa onda doći o sportu pričati ! Nisi adekvatan sagovornik na temu sporta jer si izgleda klinjo koji je usput odgojen kao kočijaš ! Što se tiče sporta u BL, daleko najuspješniji grad u sportu generalno na prostoru cijele Bosne i HercegovineMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:06
Hrvati su imali igrace u najvecim evropskim klubovima, svake sezone su bar jedan ili dvojica igrali finale LS (Modric, Kovacic, Lovren, Rakitic, Mandzukic, Brozovic).
Srbi koji su igrali finala su mahom bili stoperi i Deki zadnji vezni, prema naprijed nista. A i to je bilo prije 15ak godina.![]()
Jadničak, čije je ime skandirano sinoć, činio je jednako monstruozne zločine i nad narodom kojem pripada glavni sudija. Naravno, oglušio se na skandiranja i nastavio suditi po direktivi. Toliko o dostojanstvu i časti Hrvata.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ništa, jedva čekati da vi ispadnete iz lige, Velež isto tako, Željo da opet aktivira broj itd. Yebo nam ja mater svima.
Nikada mi nismo tavorili po drugoj ligi, uvijek smo se instant vraćali a u međuvremenu osvajali i kupove i prvenstva...Za ispadanje se raspitaj u svojoj čaršiji jer krivci su najmanje bili u BLMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:36Krupa na Vrbasu, kako god, selo, yebeš mu ti mater. Ali mi ne odgovori kako to da ste kao najveći klub iz tzv rs tavorili po prvoj ligi dok su Laktaši i Krupa igrale istu? A za ovo klinjo, pošalji neku svoju rutavu Živadinku s kućne liste da provjeri jesam li.Platonova je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:26Krupa na Uni u premijer ligi !? hahahahahahah geografiju sinko naučiti pa onda doći o sportu pričati ! Nisi adekvatan sagovornik na temu sporta jer si izgleda klinjo koji je usput odgojen kao kočijaš ! Što se tiče sporta u BL, daleko najuspješniji grad u sportu generalno na prostoru cijele Bosne i HercegovineMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15
Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.![]()
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ima i taj slucaj. Ova dva pomenuta su mi u svjezem sjecanju. Gofna svi do jednog. Za lijekove pare trosili smradovi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:20Čak ako se dobro sjećam security ili ko već krenuo na Bilinom polju skinuti ljiljane sa ograde na utakmici Sarajeva..(Mislim da je finale kupa s Veležom)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo uskoro ce utakmica izmedju nas. Da vidimo sta cemo, hocemo yebavat jedni drugima majku ili ce se zabijeliti Tusanj i zagrmiti jedna si jedina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:39Ništa, jedva čekati da vi ispadnete iz lige, Velež isto tako, Željo da opet aktivira broj itd. Yebo nam ja mater svima.
Koje ispadanje konkretno? Niko u historiji lige nije ispadao ko vi
smiješno mi je kako forumski miševi na sve tri vode izjednačavaju djela jedne osobe sa cijelim narodima. ima li kakva forumska pleska da podijeli ovim izbjeglicama?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Objasnice ti balije ovdjee da je prije jahao Begic pa je sad dosao red na Vicu,ovako je bilo i prije tako kazu balije
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nemoj citirati ovog krembila svega ti jer onda mu vidim post,blokirao sam ga i prije i sad i rahat sam,citas postove Miletovog bota,prestavlja nam Borac kao Bayern a BL kao Las VegasMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:36Krupa na Vrbasu, kako god, selo, yebeš mu ti mater. Ali mi ne odgovori kako to da ste kao najveći klub iz tzv rs tavorili po prvoj ligi dok su Laktaši i Krupa igrale istu? A za ovo klinjo, pošalji neku svoju rutavu Živadinku s kućne liste da provjeri jesam li.Platonova je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:26Krupa na Uni u premijer ligi !? hahahahahahah geografiju sinko naučiti pa onda doći o sportu pričati ! Nisi adekvatan sagovornik na temu sporta jer si izgleda klinjo koji je usput odgojen kao kočijaš ! Što se tiče sporta u BL, daleko najuspješniji grad u sportu generalno na prostoru cijele Bosne i HercegovineMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:15
Vidi mulac, gdje ste bili do nedavno kad vam je Mile zavrnuo pipu? Gdje ste bili dok su u premijer ligi bili Laktaši, Krupa na Uni? Otkud oni u PL, a vi igrali hrkljusa sa vedetama iz prve lige tzv rs? I znate dobro da vam već drhte ruke ali ne oko, već u B. Luci kad je sport u pitanju.![]()
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, rishovski i 14 gostiju.