Jebm i ja tebi mater.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro je to sve, "cistit" se moze i sa ledja, ko ga J**+...
- RollingPaper
- Kontakt:
Znaš kad bi igrač Zrinjskog dobio ovakva dva kartona? Nikad. Dobio bi jedan maksimalno.
Lahko je na Igmanu oštrit qrac. Ovakve kartone Zrinjski nikad ne bi dobio. I ovaj start na Ramicu, on svira faul u napadu
Lahko je na Igmanu oštrit qrac. Ovakve kartone Zrinjski nikad ne bi dobio. I ovaj start na Ramicu, on svira faul u napadu
Samo ti laj na Sarajevo, dok ti jučer željezničmar popuši qrčinu bez ispaljenog metka.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
To se culo na prenosu ili pouceni njegovim prethodnim postupcima? Fakat mi zvuk nije upaljen.
Igraci Igmana se ni ne zale. Skontali cemu sve vodi.
Da se u našoj ligi za psovanje daje karton, svaki tim bi svaku utakmicu završio sa 8 igrača i bez 2 člana stručnog štaba.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Igman bio odličan do crvenog kartona, šteta za ove gluposti Bekića, mogli su mnogo više izvući iz ove utakmice.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kome, šta, kako? Vidiš da kradu Sarajevo, Željezničar. Da njih ne kradu.
🇵🇸
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ima li itko objektivan da mi kaze jel zasluzen drugi zuti? S tribina se činilo ko cist zuti, ne kontam sta se zale ovi seljaci ovoliko. A Husref kako se ponasa je zasluzio u 10toj minuti drugi zuti dobit. Cijelo vrijeme se dere, psuje, ulazi u teren...
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Realno prestrogo za crveni.
Crveni se ne daje ovako olahko.
Nije bilo namjere i sudija se umjesto crvenog morao zadovoljiti s usmenom opomenom pred isključenje.
Naravno, u interesu je sudiji da isključi igraca Igmana. Da je na drugoj strani bila ista situacija nikad ne bismo vidjeli crveni karton.
Crveni se ne daje ovako olahko.
Nije bilo namjere i sudija se umjesto crvenog morao zadovoljiti s usmenom opomenom pred isključenje.
Naravno, u interesu je sudiji da isključi igraca Igmana. Da je na drugoj strani bila ista situacija nikad ne bismo vidjeli crveni karton.
Pravo domaćinsko suđenje, ovo se samo još može vidjeti u BL i na Grbavici.
Ne ulazim u to crveni karton jest ili nije,ali da je domacinsko sudjenje jeste.
Da su Borac I Zrinjski zasticeni od sudija jesu.
Ono sto mi je interesantno da navijaci Zelje zivotom brane ove Vicine kerove.
Da su Borac I Zrinjski zasticeni od sudija jesu.
Ono sto mi je interesantno da navijaci Zelje zivotom brane ove Vicine kerove.
Moraju se vratiti "dugovi".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Igman oštećen, nije kao Posušje protiv Željezničara, ali krađa je krađa.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Musemic jest ljakse al nema te lopovske gene kao npr porodica Osim.Kakav otac takav sin.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo pogibija nekog od ovih bijednika iz sudijske organizacije će zaustaviti ovaj cirkus ,to im želim od srca majku im lopovsku yebem
Cist zuti, cak blize direktnom crvenom nego faulu bez kartona.TheNoblesMo je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:54Ima li itko objektivan da mi kaze jel zasluzen drugi zuti? S tribina se činilo ko cist zuti, ne kontam sta se zale ovi seljaci ovoliko. A Husref kako se ponasa je zasluzio u 10toj minuti drugi zuti dobit. Cijelo vrijeme se dere, psuje, ulazi u teren...
Seljaci se bune jer su Sarajevo B:
Hustef, Hebib, ovaj glupan Bekic itd. Samo kmecanje i mlataranje rukama. Navikli u bordo dresu.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 6 gostiju.