Skinuli gaće već u Sarajevu,ispušili im kitu i zaželjeli sreću u evropi,biće licenca gratis
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Realno prestrogo za crveni.
Crveni se ne daje ovako olahko.
Nije bilo namjere i sudija se umjesto crvenog morao zadovoljiti s usmenom opomenom pred isključenje.
Naravno, u interesu je sudiji da isključi igraca Igmana. Da je na drugoj strani bila ista situacija nikad ne bismo vidjeli crveni karton.
Crveni se ne daje ovako olahko.
Nije bilo namjere i sudija se umjesto crvenog morao zadovoljiti s usmenom opomenom pred isključenje.
Naravno, u interesu je sudiji da isključi igraca Igmana. Da je na drugoj strani bila ista situacija nikad ne bismo vidjeli crveni karton.
Pravo domaćinsko suđenje, ovo se samo još može vidjeti u BL i na Grbavici.
Ne ulazim u to crveni karton jest ili nije,ali da je domacinsko sudjenje jeste.
Da su Borac I Zrinjski zasticeni od sudija jesu.
Ono sto mi je interesantno da navijaci Zelje zivotom brane ove Vicine kerove.
Da su Borac I Zrinjski zasticeni od sudija jesu.
Ono sto mi je interesantno da navijaci Zelje zivotom brane ove Vicine kerove.
Moraju se vratiti "dugovi".

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Igman oštećen, nije kao Posušje protiv Željezničara, ali krađa je krađa.
Musemic jest ljakse al nema te lopovske gene kao npr porodica Osim.Kakav otac takav sin.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo pogibija nekog od ovih bijednika iz sudijske organizacije će zaustaviti ovaj cirkus ,to im želim od srca majku im lopovsku yebem
Cist zuti, cak blize direktnom crvenom nego faulu bez kartona.TheNoblesMo je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:54Ima li itko objektivan da mi kaze jel zasluzen drugi zuti? S tribina se činilo ko cist zuti, ne kontam sta se zale ovi seljaci ovoliko. A Husref kako se ponasa je zasluzio u 10toj minuti drugi zuti dobit. Cijelo vrijeme se dere, psuje, ulazi u teren...
Seljaci se bune jer su Sarajevo B:
Hustef, Hebib, ovaj glupan Bekic itd. Samo kmecanje i mlataranje rukama. Navikli u bordo dresu.
Meni samo nije jasno delegiranje sudija!? Ako igraju hrvatski i bošnjački klub nema logike da sudi sudija Hrvat i to iz okoline Mostara,kad igra Borac sudi sudija iz okoline Banjaluke...Pa.dokle,jel iko ima muda iz ovog saveza da ovo zaustavi.Pa.mater vam **** ,bitno vam samo pare da uzmete,a što nas gledaoce i navijače jebu u zdrav mozak...Sad ja treba nekom normalnom Hrvatu i Srbinu da **** mater zbog sudija,pa dokle!?
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Samo da podsjetim malo ko je ovaj suvorov i koga administrator drži na forumu.
To je lik koji ismijava ubijanje djece Palestine i veliča ratne zločine.
Jbm ti mater hiljaditi put.
Eto dosta od mene za sada.
To je lik koji ismijava ubijanje djece Palestine i veliča ratne zločine.
Jbm ti mater hiljaditi put.
Eto dosta od mene za sada.
Provjeri mi koliko moze u Podrinju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:40Kuća, npr 9x8 na Kobiljoj glavi, vrijedi kao četiri takve u Kninu. A ako se od John Deer brigade kupuje, onda možeš i šest takvih uzeti.
-
- Kontakt:
NS BIH ustasko -cetnicko gnjezdo.
Dva cista penala nesvira nad Ramicem sudija iz Gruda da nebi igman steko prednost FUJ
Zato ustaše nisu htjele lani protiv Vice. Obecano i njima maksimalno guranje.
-
- Kontakt:
Cist drugi zuti po meni, bespotrebno gruba igra na sredini terena, glupost igraca..TheNoblesMo je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:54Ima li itko objektivan da mi kaze jel zasluzen drugi zuti? S tribina se činilo ko cist zuti, ne kontam sta se zale ovi seljaci ovoliko. A Husref kako se ponasa je zasluzio u 10toj minuti drugi zuti dobit. Cijelo vrijeme se dere, psuje, ulazi u teren...
Steta za utakmicu
Imaju zajednicko da su ti yebali mater obadvojica.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zavisi. U Ustikolini možeš kupiti tri, a u Čajniču 8.Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:05Provjeri mi koliko moze u Podrinju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:40Kuća, npr 9x8 na Kobiljoj glavi, vrijedi kao četiri takve u Kninu. A ako se od John Deer brigade kupuje, onda možeš i šest takvih uzeti.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
E moj Hebibe...
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48