Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bravo za Zrinjski samo derite balije,zastite ljudi sebe protiv Vice,zasto da gube bodove protiv Igmana kad su u pitanju milioni od kvalifikacija za LP. Cekajte balije sudnji dan,nemojte na sastanke sace zimska pauza nije vrijeme.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Crveni karton je "cist", problem je sto ga igraci Zrinjskog i Borca ne bi dobili, mozda jedan zuti, al mozda.
Penal ko vrata nije sviran za Igman, klasika.
Al opet, ako okrenemo situaciju, pitari su isto Zelji uradili i onda se cude kada se navijaci Zeljeznicara smiju na ovakva desavanja
Ocekivano, jbg.
Penal ko vrata nije sviran za Igman, klasika.
Al opet, ako okrenemo situaciju, pitari su isto Zelji uradili i onda se cude kada se navijaci Zeljeznicara smiju na ovakva desavanja
Ocekivano, jbg.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
termin "balija" je pejorativ. Civiliziraj se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:31Bravo za Zrinjski samo derite balije,zastite ljudi sebe protiv Vice,zasto da gube bodove protiv Igmana kad su u pitanju milioni od kvalifikacija za LP. Cekajte balije sudnji dan,nemojte na sastanke sace zimska pauza nije vrijeme.
Treba li čitati zadnje stranice ili je standardno pitarsko prosipanje žuči?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ko ti je ovako najdrazi u familiji da popricamo malo o civilizaciji?Rigoletto je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:35termin "balija" je pejorativ. Civiliziraj se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:31Bravo za Zrinjski samo derite balije,zastite ljudi sebe protiv Vice,zasto da gube bodove protiv Igmana kad su u pitanju milioni od kvalifikacija za LP. Cekajte balije sudnji dan,nemojte na sastanke sace zimska pauza nije vrijeme.
Smije Nardin potezati kopacku u facu Drljevicu, gdje pise da je to zabranjeno (Zrinjskom)?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nadam se da Sarajevo i Mirvic nece nikad sa nekim nasim klubom sjesti za sto osim Veleza,neka se sami bore posto je kako kazu ovako i prije bilo. Sjednes li Mirvicu sa balijama idi i ti u 3 pm
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Ispoljavaš glupost svakim upisom ovdje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:38Ko ti je ovako najdrazi u familiji da popricamo malo o civilizaciji?Rigoletto je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:35termin "balija" je pejorativ. Civiliziraj se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:31Bravo za Zrinjski samo derite balije,zastite ljudi sebe protiv Vice,zasto da gube bodove protiv Igmana kad su u pitanju milioni od kvalifikacija za LP. Cekajte balije sudnji dan,nemojte na sastanke sace zimska pauza nije vrijeme.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:41Nadam se da Sarajevo i Mirvic nece nikad sa nekim nasim klubom sjesti za sto osim Veleza,neka se sami bore posto je kako kazu ovako i prije bilo. Sjednes li Mirvicu sa balijama idi i ti u 3 pm
Ma ne treba mu niko. Narodni heroj Mirvic ce sam pobjediti sve i donijeti nam svima bolje sutra u fudbalu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jos nisi skontao da me boli k za Mirvica,meni je samo Sarajevo bitno,ovdje Mirvic uopste nije bitan nego dalje od svog balkona ne vidis,da se zove Sisoje,Badzak,Osim i da nesto pokusava protiv ovog zla kapu bi mu prvi skinuo a ne ismijavao al hajd skontaces nekad. Evo nek neko vas izadje i javno popljuje,napise saopstenje,organizuje nesto prvi cu reci da je legenda ovog grada,jok daj Colpu. Sjecas se kako je Sisoja ispadao iz pastete svako kolo,udje u savez i ni traga ni glasa.let3 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:45mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:41Nadam se da Sarajevo i Mirvic nece nikad sa nekim nasim klubom sjesti za sto osim Veleza,neka se sami bore posto je kako kazu ovako i prije bilo. Sjednes li Mirvicu sa balijama idi i ti u 3 pm![]()
![]()
Ma ne treba mu niko. Narodni heroj Mirvic ce sam pobjediti sve i donijeti nam svima bolje sutra u fudbalu![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 21 okt 2024, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Igman se u drugom potpuno predao.
Postenomosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:47Jos nisi skontao da me boli k za Mirvica,meni je samo Sarajevo bitno,ovdje Mirvic uopste nije bitan nego dalje od svog balkona ne vidis,da se zove Sisoje,Badzak,Osim i da nesto pokusava protiv ovog zla kapu bi mu prvi skinuo a ne ismijavao al hajd skontaces nekad. Evo nek neko vas izadje i javno popljuje,napise saopstenje,organizuje nesto prvi cu reci da je legenda ovog grada,jok daj Colpulet3 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:45mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:41Nadam se da Sarajevo i Mirvic nece nikad sa nekim nasim klubom sjesti za sto osim Veleza,neka se sami bore posto je kako kazu ovako i prije bilo. Sjednes li Mirvicu sa balijama idi i ti u 3 pm![]()
![]()
Ma ne treba mu niko. Narodni heroj Mirvic ce sam pobjediti sve i donijeti nam svima bolje sutra u fudbalu![]()
A ja naivno pomislio da ti je bitna borba protiv Vice, Beusa, Colpe i ozdravljenje bh fudbala
Lakrdija u ligi se nastavlja u reziji Franje i Radovana
posto je evidjentno da nijedan probosanski klub nece osvojiti titulu dok duopol Vico&Beus vedri i oblaci savezom (sada kad su oba kluba omastili brke nastupima u evropi, nema ni teorisjke sanse da ce ispustit zicer za legalano stjecanje love). ja nudim rijesenje probosanskim klubovima, posebno ovima koji ispadaju: krvnicki startovi koji ce osakatit igrace i jednog i drugog kluba. koga boli k.urac i ako zaradis 5-6 crvenih kartona?
pa kad igracima tih klubova bude upitna karijera, mozda skrenu paznju upravama svojih klubova, da vise ne zele ucestvovat u namjestenoj saradi. zrinjski je pokrao minimum cetri titule, borac svaku.
pa kad igracima tih klubova bude upitna karijera, mozda skrenu paznju upravama svojih klubova, da vise ne zele ucestvovat u namjestenoj saradi. zrinjski je pokrao minimum cetri titule, borac svaku.
Standardno sve. Nepodnosljivi su dok drze prikljucak za prvim mjestom i mastaju o titulu.
Kad pocnu kasniti dvocifrenom bodovnom razlikom za prvim, onda se smire. Nadamo se ubrzo.
Nadam se da ne ispadate. Ležite nam. Bolje pijaĆari nego vi.
Oni osvajaju ove godine 100%. Imaju Zekića i dobro su odigrali pripremne.
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 21 okt 2024, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj film nećeš gledati. Budi siguran.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:47Jos nisi skontao da me boli k za Mirvica,meni je samo Sarajevo bitno,ovdje Mirvic uopste nije bitan nego dalje od svog balkona ne vidis,da se zove Sisoje,Badzak,Osim i da nesto pokusava protiv ovog zla kapu bi mu prvi skinuo a ne ismijavao al hajd skontaces nekad. Evo nek neko vas izadje i javno popljuje,napise saopstenje,organizuje nesto prvi cu reci da je legenda ovog grada,jok daj Colpu. Sjecas se kako je Sisoja ispadao iz pastete svako kolo,udje u savez i ni traga ni glasa.let3 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:45mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:41Nadam se da Sarajevo i Mirvic nece nikad sa nekim nasim klubom sjesti za sto osim Veleza,neka se sami bore posto je kako kazu ovako i prije bilo. Sjednes li Mirvicu sa balijama idi i ti u 3 pm![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
exFighter1926
- Kontakt:
Brate, jesi ti iz centraa?MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:23Mogu ti isto tako izračunati i cijene kuća tvoje mangulice, pardon matere, i dorata, pardon ćaće. Pa tako, krmetnjak u Kalinoviku možeš kupiti za 30 maraka, a štalu u okolini Vozuće za oko 100 maraka.Suvorov je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:19Nisam mislio na rodna mjesta tvojih roditelja.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:14
Zavisi. U Ustikolini možeš kupiti tri, a u Čajniču 8.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Vanja8 i 20 gostiju.