I čuju se koda ih je hiljaduneutralan__ je napisao/la:Oko 20 Manijaka u Sirokom Brijegu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Bismillahi-r-Rahmani-r-Rahim

-
- Kontakt:
- AzuR SlasH
- Kontakt:
ima nas 20, al se cujemo ko da nas ima 1000Nije Bitno je napisao/la:Svaka cast za brojnost cak vas 20 u Sirokom![]()

-
- Kontakt:
Pa cujete se kad domacih ukupno ima 300 sa navijacima i simpatizerimaAzuR SlasH je napisao/la:ima nas 20, al se cujemo ko da nas ima 1000Nije Bitno je napisao/la:Svaka cast za brojnost cak vas 20 u Sirokom![]()

Melburnski Lesinar
- AzuR SlasH
- Kontakt:
al ipak se cujemoNije Bitno je napisao/la:Pa cujete se kad domacih ukupno ima 300 sa navijacima i simpatizerimaAzuR SlasH je napisao/la:ima nas 20, al se cujemo ko da nas ima 1000Nije Bitno je napisao/la:Svaka cast za brojnost cak vas 20 u Sirokom![]()

s 2 caddiaja otisli na gostovanje,,,pa bolje da nije niko otisao nego ovako da se ofiraju
Svoja ti posla, i okani nas se ..efendija je napisao/la:s 2 caddiaja otisli na gostovanje,,,pa bolje da nije niko otisao nego ovako da se ofiraju
- RK Gradacac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Svoja ti posla, i okani nas se ..efendija je napisao/la:s 2 caddiaja otisli na gostovanje,,,pa bolje da nije niko otisao nego ovako da se ofiraju
ok ako sam sta slagaoo izvini
Ne ubijaj na u pojam i sam znas razloge zasto nema dosta navijača u Sirokom ako hoces navescu ti razloge
-
- Kontakt:
Nije samo Siroki eto i Trebinjenime_tm87 je napisao/la:Ne ubijaj na u pojam i sam znas razloge zasto nema dosta navijača u Sirokom ako hoces navescu ti razloge

Melburnski Lesinar
Ajde Zeljo samo danas ajde !!!
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
evo stanica , popuslili smo ga

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- RK Gradacac
- Kontakt:
RK Gradacac je napisao/la:Ima li negdje link za stream al da radi?
010 ISN'T JUST A CODE
- neutralan__
- Kontakt:
Nije moguce da nemas BHT1,mozes ga na viljusku uhvatiti.RK Gradacac je napisao/la:RK Gradacac je napisao/la:Ima li negdje link za stream al da radi?

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Za Trebinje si upravu, ne sjecam se nekog brojnijeg gostovanja Manijaka u Trebinju, jednostavno rečeno :NE ATRAKTIVNO!Nije Bitno je napisao/la:Nije samo Siroki eto i Trebinjenime_tm87 je napisao/la:Ne ubijaj na u pojam i sam znas razloge zasto nema dosta navijača u Sirokom ako hoces navescu ti razloge

kod mene buraz ovo ne radi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 53 gosta.