Ma buraz mozak mi je izlapio gledajuci koliko smo glupi i jadni da nas stoka ponizava,pratim Sarajevo vjerovatno duze od vecine i ovo je za mene sumrak,pogledam tekmu 10 dana sam nervozan za psihijatr8je. Nisam ja to pisao jer nemam pametnija posla nego piskarat vec zato sto izludih i obolih od nakaze Kazlagica,Gigovica i slicnih. Kad dodje neko nas na celo saveza onda ce ici prica o normalizaciji i po nacionalnom kljucu sampion jer smo idiotiMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:40Nema šta, sve si u pravu bio od slova do slova. Znao si mi čak nekad ići na živce zbog tih "žalopojki" i evo ja prvi javno tražim halalamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:35Mene ovdje budalom napravise jer sam pisao samo o lakrdijama,odavno nemam snage da pisem o majstorijama Gulija,taktici,vrijedjanje inteligencije mi je gledanje nasih tekmi jos mi dodju ovdje i objasnjavaju kako kad si jak niko ti nista nemoze,sta treba da imamo omjer 100 posto da bi prvi bili![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Ne nabijemo li Igmana s barem tri razlike treba otjerat' trenera
Najveća bolest i dokaz koliko je ovo sve smiješno i besmisleno je činjenica da Zrinjskom i Borcu u mečevima protiv bošnjačkih kluba sude sudije iz Gruda, Međugorja i Čitluka, a ovima iz Prnjavora i Prijedora.
A kao nepisano pravilo je da sudija u tom slučaju treba biti iz treće strane, što se naravno primjenjuje za nas, Želju, i Velež, ali za ove dvije kriminalne hobotnice ne važi. Ne treba ići dalje od tog delegiranja da skontaš da nema apsolutno nikakvog smisla igrati ovo dalje u ovakvim okolnostima.
A kao nepisano pravilo je da sudija u tom slučaju treba biti iz treće strane, što se naravno primjenjuje za nas, Želju, i Velež, ali za ove dvije kriminalne hobotnice ne važi. Ne treba ići dalje od tog delegiranja da skontaš da nema apsolutno nikakvog smisla igrati ovo dalje u ovakvim okolnostima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Primise ljudi 11 komada u 2 utakmice od nasi konkurenata.Sve ispod 3 razlike je smijesno protiv ovi levata.Utakmice za nabijanje gol razlike
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma oni će se bacati na glavu protiv nas a ne sumnjam da će imati suđenje u njihovu korist.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:06Primise ljudi 11 komada u 2 utakmice od nasi konkurenata.Sve ispod 3 razlike je smijesno protiv ovi levata.Utakmice za nabijanje gol razlike
Znaci dodijele sudija i samo sudjenje je jedan obican cirkus i blamaza. Samo glupan ne vidi ovoliko siljenje za Borac i Zrinjski! Cim ih ugrozis ide crveni, penal, masa zutih i sjeckane igre da srozaju protivnika. Zalosno i sramotno!!!!bodi123 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:00Najveća bolest i dokaz koliko je ovo sve smiješno i besmisleno je činjenica da Zrinjskom i Borcu u mečevima protiv bošnjačkih kluba sude sudije iz Gruda, Međugorja i Čitluka, a ovima iz Prnjavora i Prijedora.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Sta kaze danas Colpa,nikad bolje sarajevskim klubovima nije bilobodi123 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:00Najveća bolest i dokaz koliko je ovo sve smiješno i besmisleno je činjenica da Zrinjskom i Borcu u mečevima protiv bošnjačkih kluba sude sudije iz Gruda, Međugorja i Čitluka, a ovima iz Prnjavora i Prijedora.
https://www.facebook.com/share/v/qvT87LZScT169BgF/
HUSREF MUSEMIC!!!
HUSREF MUSEMIC!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel' ono Šeha sa Sedrenika ili Grdonja?
Da živimo u normalnoj državi bi, ali protiv nas će ginuti 100 posto. Još naši konkurenti imaju pomoć sudija, pobjeda ko kuća.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 20:06Primise ljudi 11 komada u 2 utakmice od nasi konkurenata.Sve ispod 3 razlike je smijesno protiv ovi levata.Utakmice za nabijanje gol razlike
-
- Kontakt:
Husref

- Kockoglavi
- Kontakt:
Zbog tog papka sam i presao na zapadnu tribinu imao sam sukob s njim isto zbog nekih psovki nasim igracima i to ni utakmica nije pocela on krenuoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 okt 2024, 10:38stvarno onaj papak treba biti malo opomenut. Da bi on u prenosu arene u prvoj minutu uzivao slusajuci svoju psovku na prenosu.Kockoglavi je napisao/la: ↑20 okt 2024, 11:46Sve cestitke za pobjedu, lijepa noc na kosevu. Samo da se poserem liku sa Istocne tribine usta zbog nepostivanja minute sutnje. Mater mu primitivnu j.bem
A NE ZNA PAPAK DA JE SARAJEVO GOSPODSKI KLUB! Minuta sutnje a ono rice, urlika.
ne kazem da ne treba svakog sudiju slicno docekati ali daj malo dostojanstva pavijane, nisi nikome zanimljiv. Dobit ces jos po nosu, vjeruj mi. Ekipa prvi red desno od sredine istoka.
Nakon danasnje vijesti u vezi potencijalnog odlaska Gulisahvilia malo sam pretrazio neke igrace i ova dva mi djeluju zanimljivo.
https://www.transfermarkt.com/saba-samu ... er/1077437
https://www.transfermarkt.com/gizo-mama ... ler/724965
Sta vi mislite, kako vam se cine?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mislim da je sigurica da se skautira neki afrikanac dobarH8Z7 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:14Nakon danasnje vijesti u vezi potencijalnog odlaska Gulisahvilia malo sam pretrazio neke igrace i ova dva mi djeluju zanimljivo.
A da Zeka uperi prstom u nekog svog i da mu se dovede. Zna on nekog sigurno
Admir se još smije ko dragi mu jer ih je isprovocirao. Pored ovakvih kao Šehović, Čolpa, Džemidžić, Đurić, Pilav Vico je najmanji problem.
I nek me nako ubjedi da sve ovo nije naštimano. Lutkarska predstava
I nek me nako ubjedi da sve ovo nije naštimano. Lutkarska predstava
Protiv nas nema
Musemić Husref
Bekić Almir
Hebibović Anel
Posinković Luka
Musemić Husref
Bekić Almir
Hebibović Anel
Posinković Luka
Trenutno korisnika/ca: benko21, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, huntingseason, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, rimljanin90, roccosiffredi, StarmoCity i 129 gostiju.