Zašto?
Evo zašto,
Slavili ste jazavci, i Vicu veličali, a karma je kurvetina.
Cinjenica je da za tebe spasa nema. Kakvu god akciju da pokrenemo i ma koliki odziv bio. Nasljednik ideologije fikreta abdica
Ima nulu viškafeniksptica je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:17Mnogo je kume.EastMadness je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:13Zbog takvih kao sto si ti i jesmo u kurcu. Prodao bi majku za 500 maraka![]()
Ti nisi u stanju da pisas po bilo kome.
Pa sad nas vise J*** nego 96', haman da je tako. Nekada je mir gori od rata, jbg.Anex je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:14Ne tvrdim da smo najbolji ali ja sam zadovoljan svim procesima u klubu a četnici i saveznici će pasti kad tad,pali '92 i opet će abdRatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:08Al titule nema, a najbolji ste. Ruzan osjecaj, a ?Anex je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:05
Jedete vi više nego mi,mi se nikad ne borimo za opstanak,ne moramo prositi da bi preživjeli,ne pušimo krmku za licencu i pozajmice,idemo u evropu i prodajemo igrače više nego svi lopovi zajedno a otići će i krmak prije ili kasnije i sva g.ovna sa njim, Sarajevo će biti sve drugo će proći![]()
Hoce to tako......znam iz iskustva.
I tebi se mame sjetim, mora da vas je ista kuja okotilaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:21Kako ce ispisati onu korona titulu i malo poslije poklonjen kup, dzaba im kmecanje, pusikurci i jos 10 ovih internet brigada![]()
Pusite li si medjusobno ti i berin?KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:21Kako ce ispisati onu korona titulu i malo poslije poklonjen kup, dzaba im kmecanje, pusikurci i jos 10 ovih internet brigada![]()
Evo ga kmečavac broj jedan hahahahahahahahahahahahhaKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:21Kako ce ispisati onu korona titulu i malo poslije poklonjen kup, dzaba im kmecanje, pusikurci i jos 10 ovih internet brigada![]()
Davno je vrijeme bilo da se tebi zabrani pisanje na ovom forumu, pa opet nista.
Već su je ispišali, ima da ga cijede dok zadnju marku ne uloži.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:21Kako ce ispisati onu korona titulu i malo poslije poklonjen kup, dzaba im kmecanje, pusikurci i jos 10 ovih internet brigada![]()
Znamo i treceg putnika u nizi rang.Pri izlasku je kontroloru suđenja Admiru Šehoviću, kako prenosi “Bljesak” uputio žestoke uvrede:
“Je*em ti majku sarajevsku, pi*ko jedna, Šeha je*em te u usta, je*o ti Vico mater”.
Nakon svega ovoga se čeka reakcija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Bošnjo glupi bolje i ne zaslužuje i zato nam i jeste ovako,većina klubova su "naši",o navijačkim bazama da ne govorim,a dozvoljavamo da šaka jada piša po namaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:20Pa sad nas vise J*** nego 96', haman da je tako. Nekada je mir gori od rata, jbg.Anex je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:14Ne tvrdim da smo najbolji ali ja sam zadovoljan svim procesima u klubu a četnici i saveznici će pasti kad tad,pali '92 i opet će abdRatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:08
Al titule nema, a najbolji ste. Ruzan osjecaj, a ?
Hoce to tako......znam iz iskustva.
I da zadnju marku uloži neće biti humanitarnog brojaVirtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:23Već su je ispišali, ima da ga cijede dok zadnju marku ne uloži.KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:21Kako ce ispisati onu korona titulu i malo poslije poklonjen kup, dzaba im kmecanje, pusikurci i jos 10 ovih internet brigada![]()
Gdje je onaj post sa slavljeničkim komentarima nakon što im je Vico Zeljković poklonio titulu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.