E sad si već ljut malo, ko će sad i tvoje kmečanje slušati19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:02Fabrizio Romano za navijacke nerede, de nam ispricaj sta se sinoc desavalo u Mostaru, ti si jos sinoc imao sve informacije...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gdje je onaj brat iz Tz što sastavi post godine? Samo da mu kažem da treba Radovana pustiti iz Haga.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Morate malo smanjiti sa tim uvredama, ne zbog mene, znate da to mene ne dotiče, nego zbog vas, samo potvrđujete sve ono što pišem o vama.
Ovo je najbitnije,
Ovo je najbitnije,
KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:28
Mislis na ovaj kolektivni delirijum?
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A sta potvrdjuje tvojih 63k postova glupane? Ovo nije normalno 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
sta drugo uciniti kad ti 30 ljudi unisti vece, a ti od blama i rumenila odvojis 40 minuta da trazis postove raznih forumasa od prije 4 godine.

Smecar polazuje da je agent iz cyber sektora BIA, jer ima poseban folder sa ovim stvarima. I sad bi ja trebao da mrzim Igmana, Slobodu, Velez, Sarajevo...da su mi oni veci dusmani od onih sto skandiraju ratku i sto pjevaju ti si prvak sugave zemlje...a u padze nekoliko miliona strpase na racun te zemlje koja im je omogucila da igraju evropu
Teško je pojmiti da postoje debili među nama kao što su bošnjački funkcioneri u NSBIH. Ipak, onda vidiš Virtuala i skontaš da postoje i veći.
Nevjerovatno je da **** poput ovog čovjeka unose razdor u svaki pokušaj jedinstva da se urade korisne stvari za fudbal u ovoj državi, pa makar ti pokušaji bili i forumsko jedinstvo.
Je li zaista moguće da postoje ovakvi ljudi? U isti koš može sa ovom vlahadijom što se skupila po forumu.
I fakat mi je žao normalnih Željinih navijača, jer ovdje ima Željovaca koji su najrazumniji likovi na forumu, daleko razumniji i od većine navijača kluba za koji navijam, ali ovi kao Virtual su zlo i kancer za društvo generalno.
Bilo kakvo nipodaštavanje ovog što je Husref večeras uradio ili stajanje na stranu NSBiH je odvratno. Sad kao "klanjana dženaza" je problem, problem "hips don't lie" (i budali jasno da to bila ispravna odluka), a isto tako se zaboravi prije 10+ godina šta je sve svirano Želji? I u krug, apsolutno nevažno. **** vas ba, jeste li normalni? I dok vi jedete ****, ova vlahadija se naslađuje, ustaše čekaju svojih 5 minuta (e sad zamislite šta će biti kad to dođe kad je ovako dok nije njihovih 5). Ujedinite se, je li to fakat puno? Ili će se do sudnjeg dana gledati samo da jedni drugi zajebemo?
I ono našlo procjenjivati da je Sarajevu najteže. Po čemu je bolan Sarajevu najteže? Pa Sarajevo će ti najlakše izaći iz ovog sranja, igrat će Evropu kako god, prodat će igrače kako god, napravit će u krajnjoj liniji ekipu da u Evropi nešto igra. U nekoj formi, ako iko uspije parama nešto promijeniti i pokupovati, biće Sarajevo. Zar stvarno bolidi kao ti ne vide da je ovo problem za BiH fudbal u cjelini? Da je problem da će naredne sezone možda biti samo 3 bošnjačka kluba u ligi, NA SILU izvojevano. Da je problem ovo što se radi Igmanu? Da je problem ono što se radi sa cijelom ligom? U krajnjoj liniji, **** vas prepirka, jeste li svjesni da je Željezničaru ovo najgore? Kako god okreneš, vas mrze više i u BL, i u Mostaru, i samo davanje guzice (a što nikad ne može biti dobro) možete ostvariti neku korist. Budala svako ko misli da ono sranje od prošle sezone nećete iskihati kad se najviše ponadate. A zašto? Zato što je prije toga neko odlučio da vas guzi i da vas može guziti, nevažno na terenu ili van njega.
Opet ponavljam: Neka se ovo nastavi i narednih 15 godina, Sarajevo će u tih 15 zakačiti titulu-dvije kad se dogovori, odigrat će Evropu 13 puta, uzeti neki kup. Željezničar će prije ispasti, jer će ga naguziti. Željezničaru će oteti licencu kad se nekom Petroviću iz Doboja prohtije da igra Evropu, kad se Hrvati budu potkusurivali pa skontaju da im godi da Žepče igra Evropu. Dakle, najmanje je bitno Sarajevo, bitno je šta imaš od BiH fudbala.
Ljudski otpad su ljudi poput Virtuala i fakat se nadam da su Željovci dovoljno normalni da ovog maloumnika opere i osude njegovo preseravanje. Da Bog da Željezničar bio 10 godina uzastopno prvak, ali ako su uslovi regularni. Ovo je odvratno.
Nevjerovatno je da **** poput ovog čovjeka unose razdor u svaki pokušaj jedinstva da se urade korisne stvari za fudbal u ovoj državi, pa makar ti pokušaji bili i forumsko jedinstvo.
Je li zaista moguće da postoje ovakvi ljudi? U isti koš može sa ovom vlahadijom što se skupila po forumu.
I fakat mi je žao normalnih Željinih navijača, jer ovdje ima Željovaca koji su najrazumniji likovi na forumu, daleko razumniji i od većine navijača kluba za koji navijam, ali ovi kao Virtual su zlo i kancer za društvo generalno.
Bilo kakvo nipodaštavanje ovog što je Husref večeras uradio ili stajanje na stranu NSBiH je odvratno. Sad kao "klanjana dženaza" je problem, problem "hips don't lie" (i budali jasno da to bila ispravna odluka), a isto tako se zaboravi prije 10+ godina šta je sve svirano Želji? I u krug, apsolutno nevažno. **** vas ba, jeste li normalni? I dok vi jedete ****, ova vlahadija se naslađuje, ustaše čekaju svojih 5 minuta (e sad zamislite šta će biti kad to dođe kad je ovako dok nije njihovih 5). Ujedinite se, je li to fakat puno? Ili će se do sudnjeg dana gledati samo da jedni drugi zajebemo?
I ono našlo procjenjivati da je Sarajevu najteže. Po čemu je bolan Sarajevu najteže? Pa Sarajevo će ti najlakše izaći iz ovog sranja, igrat će Evropu kako god, prodat će igrače kako god, napravit će u krajnjoj liniji ekipu da u Evropi nešto igra. U nekoj formi, ako iko uspije parama nešto promijeniti i pokupovati, biće Sarajevo. Zar stvarno bolidi kao ti ne vide da je ovo problem za BiH fudbal u cjelini? Da je problem da će naredne sezone možda biti samo 3 bošnjačka kluba u ligi, NA SILU izvojevano. Da je problem ovo što se radi Igmanu? Da je problem ono što se radi sa cijelom ligom? U krajnjoj liniji, **** vas prepirka, jeste li svjesni da je Željezničaru ovo najgore? Kako god okreneš, vas mrze više i u BL, i u Mostaru, i samo davanje guzice (a što nikad ne može biti dobro) možete ostvariti neku korist. Budala svako ko misli da ono sranje od prošle sezone nećete iskihati kad se najviše ponadate. A zašto? Zato što je prije toga neko odlučio da vas guzi i da vas može guziti, nevažno na terenu ili van njega.
Opet ponavljam: Neka se ovo nastavi i narednih 15 godina, Sarajevo će u tih 15 zakačiti titulu-dvije kad se dogovori, odigrat će Evropu 13 puta, uzeti neki kup. Željezničar će prije ispasti, jer će ga naguziti. Željezničaru će oteti licencu kad se nekom Petroviću iz Doboja prohtije da igra Evropu, kad se Hrvati budu potkusurivali pa skontaju da im godi da Žepče igra Evropu. Dakle, najmanje je bitno Sarajevo, bitno je šta imaš od BiH fudbala.
Ljudski otpad su ljudi poput Virtuala i fakat se nadam da su Željovci dovoljno normalni da ovog maloumnika opere i osude njegovo preseravanje. Da Bog da Željezničar bio 10 godina uzastopno prvak, ali ako su uslovi regularni. Ovo je odvratno.
E zamisli svega mi hahaahhahahahaha koja je šifra za ovo stanje zna li neko, koji je ovo F hahahahahahahahaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:08sta drugo uciniti kad ti 30 ljudi unisti vece, a ti od blama i rumenila odvojis 40 minuta da trazis postove raznih forumasa od prije 4 godine.
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
nemoj da mu neko zatrazi jednu ulaznicu sa grbavice u zadnjih 13 godinacurvanord je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:10E zamisli svega mi hahaahhahahahaha koja je šifra za ovo stanje zna li neko, koji je ovo F hahahahahahahahaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:08sta drugo uciniti kad ti 30 ljudi unisti vece, a ti od blama i rumenila odvojis 40 minuta da trazis postove raznih forumasa od prije 4 godine.
![]()

- FKSDoGroba
- Kontakt:
S jedne strane imas ovog forumasa kolezeljovac zbog kojeg mi je krivo sto sam gnusne stvari pisao za Zeljeznicar i njihove navijace, jer je decko prava raja.zaostrog je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:09Teško je pojmiti da postoje debili među nama kao što su bošnjački funkcioneri u NSBIH. Ipak, onda vidiš Virtuala i skontaš da postoje i veći.
S druge strane imas ovo pseto koje se hinjski nasladjuje, slavi pobjede genocidasa i UZPovaca da bi se nama nasladio. K'o da ga je Fikret Abdic napravio, yebo mu on svu familiju.
Nek objavi jednu od 2020 do danas ja kačim ličnu bahahahahahahaahhahahahahahahahErosViverosViv je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:11nemoj da mu neko zatrazi jednu ulaznicu sa grbavice u zadnjih 13 godinacurvanord je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:10E zamisli svega mi hahaahhahahahaha koja je šifra za ovo stanje zna li neko, koji je ovo F hahahahahahahahaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:08sta drugo uciniti kad ti 30 ljudi unisti vece, a ti od blama i rumenila odvojis 40 minuta da trazis postove raznih forumasa od prije 4 godine.
![]()
![]()
tabba77 je napisao/la: ↑01 apr 2024, 15:04Eh ovo je dan pobjede, radujte se zeljovci, ne dolazi samo trener
Bicee para, jescemoo kavijar![]()
Jos kad trehnemo Borca u po Banja Luke
Pocinjemo lagano,sretno nam svima i dolaze bolji dani.
Ne samo da dolaze bolji dani nego uskoro i mahala i sve podjele unutar navijača lete iz kluba
A zasluzili smo ovo nakon svega sto smo prosli
Iznad Grbavice zora svice, dobrodoso prijestolonasljednice
Ljudi koji su minirali su otisli,ostao je jos jedan covjek da ode i nema vise prepreke
Razlog zbog kojeg su otisli je upravo ovo sto sada gledamo
idemo jako sad ,dosta prosjecnosti bilo
Drago mi je da su u klubu prepoznali moje pisanje na forumu.
Nisu doveli čovjeka da se blamira ovdje, mora napredovati brzo i uzeti titulu u sljedeće dvije godine da bi iso dalje, zato će mu dovesti igrace
ad sam pricao sa nekim bitnim ljudima, priča je sljedeca. FS Saudijske Arabije ulazi u projekat sa nasim klubom. Cilj je da se mladi arapski igraci promoviraju kako bi stekli iskustvo igranja u Evropi. Naravno pored tih mladih arapskih igraca bice iskusnijih igraca evropskog kalibra, budzet kluba ce biti skoro pa neogranicen. Zato je FS SA predlozio svog mladog strucnjakaa.
Uhhhhh
Ako je ovo tacno da Amoah i Mekic idu u prvu ligu Saudijske Arabije
Bit ce ovo nesto slicno sto je Ismir sa Pidrom odradio
dlcino,probat ce ozivjeti ekipu kako sam shvatio a na pauzi ozbiljni rezovi u igrackom kadru
Njima nikad neće biti poenta vratiti uloženi novac iz sporta. Da je tako, ne bi 700 milijardi ulagali.
Katar je na kraju bio u minusu 200 milijardi dolara.
-
- Kontakt:
Kakva karma gluperdo mi cemo svakako uvijek biti u vrhu za razliku od vas,razlika je ta da mi necemo da gledamo lakrdije dok je vama isto. Nas moze pokrast 20 puta vise nego vas i mi pobijedimo to je razlika ubleho nego malo dalje gledamo i vidimo gdje sve ovo vodi mada si ti pogan koja je protjerana pa nikad neces shvatiti o cemu pricamo papcinoVirtu4l je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:56Veličali ste Vicu Zeljkovića, klanjali dženazu Željezničaru, niste progovarali kad su druge krali protiv vas, naprotiv provocirali li ste, od komičnog ofsajda protiv Tuzla Sitija do "hips don't lie" protiv Veleža.
Bezbroj puta sam vam napisao, i ponovo ću, karma je kurvetina. Uvijek vam se sve vraćalo kao bumerang, a ovoga puta će vas baš zveknuti.
Ne bi nijednog muslimana praktikanta trebalo uvrijediti klanjanje dzenaze od strane ljudi koji vjerovatno istu ne znaju ni zanijetiti, ni kuda se treba okrenuti, ni sta je svrha same dzenaze. Dalje :
Otkad muslimani vjeruju u karmu?
"... i da sve sto se dogadja i zbiva, se dogadja i zbiva Bozjom voljom i Bozjim odredjenjem".
Otkad muslimani vjeruju u karmu?
"... i da sve sto se dogadja i zbiva, se dogadja i zbiva Bozjom voljom i Bozjim odredjenjem".
Sarajevski Željezničar.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Poredajte sva slova abecede, pa se pronađite u tim šiframa po MKB. Kako on, tako i vi koji se pecate na futavca.curvanord je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:10E zamisli svega mi hahaahhahahahaha koja je šifra za ovo stanje zna li neko, koji je ovo F hahahahahahahahaErosViverosViv je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:08sta drugo uciniti kad ti 30 ljudi unisti vece, a ti od blama i rumenila odvojis 40 minuta da trazis postove raznih forumasa od prije 4 godine.
![]()
Igrači će odmah na trening.
Da vise nista nisu uradili dovoljno je sta je legenda uradila
https://arhiv.stav.ba/afera-planinic-ka ... ca-i-misa/
U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
https://arhiv.stav.ba/afera-planinic-ka ... ca-i-misa/
U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
-
- Kontakt:
Sta zna papak,nit je kad bio niti ce kad biti dio ovog grada,mentaliteta,seljacina iz neke CG pripizdineFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:12S jedne strane imas ovog forumasa kolezeljovac zbog kojeg mi je krivo sto sam gnusne stvari pisao za Zeljeznicar i njihove navijace, jer je decko prava raja.zaostrog je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:09Teško je pojmiti da postoje debili među nama kao što su bošnjački funkcioneri u NSBIH. Ipak, onda vidiš Virtuala i skontaš da postoje i veći.
S druge strane imas ovo pseto koje se hinjski nasladjuje, slavi pobjede genocidasa i UZPovaca da bi se nama nasladio. K'o da ga je Fikret Abdic napravio, yebo mu on svu familiju.
Simpatična ti je ta BIA teorija, to mi je nešto novo, to mi ranije nisu pisali.Velizar je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:09Smecar polazuje da je agent iz cyber sektora BIA, jer ima poseban folder sa ovim stvarima. I sad bi ja trebao da mrzim Igmana, Slobodu, Velez, Sarajevo...da su mi oni veci dusmani od onih sto skandiraju ratku i sto pjevaju ti si prvak sugave zemlje...a u padze nekoliko miliona strpase na racun te zemlje koja im je omogucila da igraju evropu
Moje mišljenje o tim što skandiraju Ratku je veoma poznato na ovom forumu, pitaj navijače Borca, mene mrze više nego vas. Isto je i sa navijačima Zrinjskog, uvijek sam među prvima skretao pažnju na svaki ustašluk Ultrasa.

Isto tako, ta patetika ti neće proći, eto hajmo se sad ujedinit, ovo je udar na Bošnjake i slično. Ne možemo se ujedinjavati samo onda kad se udari po FK Sarajevo, a prije toga si radio sve isto kao i Vico. Čak si otišao i korak dalje, klanjao dženaze, šutio kad su krađe išle u tvoju korist, poklapao po tri kola unaprijed. Kezio se ispred srušenog krova na stadionu Grbavica, itd, itd.
E tad se nećemo miriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Svaka cast Husrefu, da srecom svi pocnu vrsit pritisak a ne samo sutit "et nek ne puca"
=\_1921_/=
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Oni stvarno misle da se ovo trazilo 40 minutaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Orjuna i 17 gostiju.