Ma vico je najmanji problem. U savezu nista ne mozes jednoglasno, sve je koncenzus. Nema preglasavanja. Cime su ih ucijenili, sta su im dali, to samo Bog dragi zna. Ne boli me kad kolje Mateo Musa ili Frano Jelic, al povraca mi se kad Music, Halkic, Nanic, Kazlagic silje i stite Borac i Zrinjski. Boga ima, al vecina ih toga nije svjesna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
bijedo jadna balijska, nisi husrefu ni do clanaka 

Ovo prvo za Bekica nije ni Ž od zutog, ovaj pajser kaze opravdani zuti.
-
- Kontakt:
Nikad nama protiv Zrinjskog i Borca nece biti fer sudjenje.Mi jedini mozemo pobijediti ta dva kriminalna kluba...protiv Zrinjskog ocekujem Jelica,Bandica,Musu ili pak Gigovica,Njegomirovica,Bilbiju...Dodik i Covic imaju dogovor da se kolju svi u interesu Borca i Zrinjskig pa ko u njihovim duelima bude uspjesniji neka uzme naslov.Zrinjski je jednako privilegovan kao i Borac.Protiv Posusja izmisljen penal,dobiše,protiv Zelje nije sviran penal za Zelju,sad s Igmanom da nije izmislio ovaj skuor iz Gruda crveni pitanje je kako bi zavrsilo...Igman je stao s igrom..kad ti sjebu psihu nema tu igre vise.
Kralju da su pikali onaj go i da se desila ona sansa RENAN BI ONO ZMIRECI ZABIO.. ljudi nesvataju da onakve odluke mnogo vise kostaju nego izgubljena 2 boda..u 93 minuti takodje ponisten go koji nebi bio ponisten da je bilo tad 1-4 zanas..TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:06Pa isto tako da je Renan zabio ono 1na1 kad je sam izsao na golmana, mi bi dobili Siroki 100%.Pendulum je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:27Misliš da bi ih dobili da su zabili iz penala u prvoj minuti? Bi al' u qrcu. Hem bi se našima noge odsjekle hem bi ti sudija noge "svezao" u čvor ne bi ti dao da im prismrdiš.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:45
Pa kako si Borca dobio?
Za sve imate opravdanje i izgovore al da cujete neka rjesenja, ne zelite![]()
Samo budi realan.![]()
Ne mozes jednu stranu pikovati sto ti odgovara a na drugoj da ignorises.
Niko ne spori da nas kolju. Ali je stvar traziti rjesenja a ne izgovore sto nas kolju i sto smo izgubili 6 bodova do sada.
Mi nemamo pravo kiksa, ako zelimo titulu. Valjda ste svjesni toga.
Utakmicu prije (protiv posusja) takodje covjek ga rusi cist penal nista..
Spicu je vazno da daje golove al isto tako kad nedaje tesko mu se vratit
100% sam siguran da bi renan imao 4 gola dosad da je sudija sviro penal pritiv posusja
- hordasDoboj
- Kontakt:
Je li Denkovic dobio direktni crveni ili dva zuta?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
dva zuta
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jedan je Hus.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve pet, ko da je mene pitao šta će mu psovati. Samo zašto majku "Sarajevsku"?
- siroliver69
- Kontakt:
Polako ljudi, još prekjuče sam vam napisao, Zrinjski je prvak, Borac će se patiti zbog Konferencije da bude među 3, i opet Evropu da uhvati. Mi ćemo također biti u drugi ili treći i to je to. Smanjiti zelje osim za Kup. Taj trofej ganjati životom.
Meni je NEJASNO evo vec 20 godina kako mi nemamo sportskog novinara koji zna da radi svoj posao..Evo nudim svoje vrijeme bez ikakve nadoknade da cu napravit sportski izvjestaj koji ce trajat 45 minuta do sat vremena i da ce imat preko 10 m pregleda i da ce uzburkat sve od vice do cistacice u krupi. Od FIFE DO UEFE..
Nac 20 faulova od strane zrinjskog u zadnje 3 godine koji su bili zesci nego ijedan faul za koji je bekic dobio crveni.
Isteazit zadnjih 6 godina 3 godine prije vica i 3 godine od vice da vidimo dalije COLPA upravu.. takodje Ojebinu pozvat i pokazat mu te snimke i trazit od njega sta je to bolje za FK SARAJEVO (rekao je za svaki nogometni klub) plimpic ispo itd itd..
Istu stvar uradit za borac ko i sa zrinjski
Takodje izjave pilava valjica i kaljanca, unajmit italijansku kucu sudija da analiziraju tvrdnje svoj troice
Pozvat zeljkovica misimovica odbor sudija kontrolora na tv
TRAZIT STRANE SUDIJE
Nac 20 faulova od strane zrinjskog u zadnje 3 godine koji su bili zesci nego ijedan faul za koji je bekic dobio crveni.
Isteazit zadnjih 6 godina 3 godine prije vica i 3 godine od vice da vidimo dalije COLPA upravu.. takodje Ojebinu pozvat i pokazat mu te snimke i trazit od njega sta je to bolje za FK SARAJEVO (rekao je za svaki nogometni klub) plimpic ispo itd itd..
Istu stvar uradit za borac ko i sa zrinjski
Takodje izjave pilava valjica i kaljanca, unajmit italijansku kucu sudija da analiziraju tvrdnje svoj troice
Pozvat zeljkovica misimovica odbor sudija kontrolora na tv
TRAZIT STRANE SUDIJE
Vjerovatno da ga direktno etiketira kao prodanu dušu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:07Sve pet, ko da je mene pitao šta će mu psovati. Samo zašto majku "Sarajevsku"?
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Svaka čast Husrefe, konačno neko i u javnost da nesto kaze.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa opet ces i tamo naletiti na Zrinjski ili Borac i njihove sudije, vidjeli smo sve prosle godinesiroliver69 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:12Polako ljudi, još prekjuče sam vam napisao, Zrinjski je prvak, Borac će se patiti zbog Konferencije da bude među 3, i opet Evropu da uhvati. Mi ćemo također biti u drugi ili treći i to je to. Smanjiti zelje osim za Kup. Taj trofej ganjati životom.

Kad bi ove sezone uzeli titulu nekim vanserijskim cudom, bila bi u rangu 1967. i 1985.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa opet je to moglo bez ovog "sarajevski". Ali hajde, nejse.avalkaB je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:18Vjerovatno da ga direktno etiketira kao prodanu dušu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:07Sve pet, ko da je mene pitao šta će mu psovati. Samo zašto majku "Sarajevsku"?
-
- Kontakt:
Zato sto su u tom gradu najvece piqke daleko i najvise prodani dusa.Zao mi je sto zivim u takvom okruzenjuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:07Sve pet, ko da je mene pitao šta će mu psovati. Samo zašto majku "Sarajevsku"?
Bravo za Husrefa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ocekujte Gigovica protiv Zrinjskog
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidi brate, jesam iz Sarajeva, ali me to mjesto rođenja ne čini ništa više ponosnim od toga da sam rođen bilo gdje drugo. Evo znaju pojedini forumaši iz drugih gradova, da sam uvijek stajao u njihovu odbranu, kad krenu ti "gradsko-papanski" idiotizmi. E sad, zbog čega ti ovo pišem?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:33Zato sto su u tom gradu najvece piqke daleko i najvise prodani dusa.Zao mi je sto zivim u takvom okruzenjuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:07Sve pet, ko da je mene pitao šta će mu psovati. Samo zašto majku "Sarajevsku"?
Bravo za Husrefa
Volio bih da mi potkrijepiš tu tvrdnju generalizacije.
Kad Ibricic yebe majku sudiji to je fuj, seljachki, papanski, ogavno...kad im Husref yebe, onda je to borba za boljitak bh nogometa !
Zbog ovakvih duplih arsina, u svemu, i jesmo tu gdje jesmo...
Zbog ovakvih duplih arsina, u svemu, i jesmo tu gdje jesmo...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ma zna se na sta je mislio.Malo se pogresno izrazio ali kontekst je isti i slazem se s njim koliko god volim grad u kojem sam rodjen iz kojeg nikada ne bi otisao ali tako je.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:39Vidi brate, jesam iz Sarajeva, ali me to mjesto rođenja ne čini ništa više ponosnim od toga da sam rođen bilo gdje drugo. Evo znaju pojedini forumaši iz drugih gradova, da sam uvijek stajao u njihovu odbranu, kad krenu ti "gradsko-papanski" idiotizmi. E sad, zbog čega ti ovo pišem?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:33Zato sto su u tom gradu najvece piqke daleko i najvise prodani dusa.Zao mi je sto zivim u takvom okruzenjuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:07Sve pet, ko da je mene pitao šta će mu psovati. Samo zašto majku "Sarajevsku"?
Bravo za Husrefa
Volio bih da mi potkrijepiš tu tvrdnju generalizacije.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: benko21, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, huntingseason, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, pitara, rimljanin90, roccosiffredi, StarmoCity, Vrhbosnian i 135 gostiju.